ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ LUCA PISCAZZI
ΣΤΟ ALBERGO GELSOMINO ΚΑΙ ΣΤΟ CUVEE TOY AQUA BLU
Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία από τον βραβευμένο chef Luca Piscazzi είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο Albergo Gelsomino και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Cuvée του Aqua Blu.
Ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin chef από το εστιατόριο Pelagos του Four Seasons στον Αστέρα ετοίμασε ένα ειδικό μενού για τις δύο αυτές βραδιές βασισμένο στους θησαυρούς των Ελληνικών νησιών.
Από το εικονικό στρείδι και το μαγιάτικο με τα μαριναρισμένα πολύχρωμα ντοματίνια, την calamarata με γαρίδες και φούσκα σπινιάλο από την Κάλυμνο, το μενού ενθουσίασε και ταξίδεψε γευστικά τους καλεσμένους σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα.
Το εμπνευσμένο μενού συνδυάστηκε άψογα με επιλεγμένα κρασιά σε ένα food & wine pairing dinner που χάρισε μια μοναδική εμπειρία σε όσους επέλεξαν να το απολαύσουν.