Στην «πρώτη γραμμή» της ενημέρωσης για το νερό η ΔΕΥΑΚ Ι Δράση ευαισθητοποίησης στους μαθητές της Δ΄Ταξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κω

0
18
Δράση ευαισθητοποίησης της ΔΕΥΑ Κω στο 2ο Δημοτικό Σχολείο για την προστασία του νερού, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας νερού στις 22 Μαρτίου
Στην καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης στη νέα γενιά επένδυσε η ΔΕΥΑ Κω, με τον Πρόεδρο της επιχείρησης, Σταμάτη Καμπουράκη, να πραγματοποιεί μια ενημερωτική  επίσκεψη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, συνοδευόμενος από την υπεύθυνη ποιοτικού ελέγχου, Ευαγγελία Καζαμία. Ο κύριος Καμπουράκης συνάντησε τους μαθητές της Τετάρτης Τάξης, αναλύοντας τον κρίσιμο κύκλο του νερού και τις μεθόδους εξοικονόμησης στην καθημερινότητα.
Η δράση ενισχύθηκε καθοριστικά από το έργο των εκπαιδευτικών, Χριστίνας Λιβυδικού και Ιωάννας Τσιαμπέλα, οι οποίες μέσα από τα μαθήματά τους είχαν ήδη προετοιμάσει το έδαφος, μεταδίδοντας στα παιδιά τις αξίες για την προστασία των υδάτινων πόρων. Η συνάντηση απέκτησε μάλιστα μια ξεχωριστή νότα, όταν οι μαθητές παρέδωσαν στον κύριο Καμπουράκη δικές τους ζωγραφιές εμπνευσμένες από τη σημασία του νερού, ως ένα συμβολικό «ευχαριστώ» για την ενημέρωση.

Πηγη: https://www.kostv.gr/nea/topika/44693-i

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ