Αρχική Uncategorized ‘Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος...

‘Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Παπαδημητρίου

0
25

‘Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας από την Καλαμάτα, Χρίστος Παπαδημητρίου, ο οποίος έδινε το τελευταίο διάστημα γενναία μάχη για τη ζωή του.

Ο Χρίστος Παπαδημητρίου αποτέλεσε την τρίτη γενιά στην εταιρεία «Παπαδημητρίου Χ.Κ. Α.Β.Ε.Τ.», γνωστή από τα προϊόντα «Kalamata Papadimitriou» και με σημαντική τυποποιητική και εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο του ελαιόλαδου, του μπαλσάμικου, της μουστάρδας και άλλων προϊόντων τροφίμων, έχοντας αφήσει τη σφραγίδα του στην εταιρεία με τις καινοτομίες που είχε εισάγει.

Νεκρός  63χρονος ψαροντουφεκάς στη Λήμνο

Με τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 63χρονου, ο οποίος αγνοούνταν στη Λήμνο.

Όπως αναφέρει το limnoslive.gr, ο άνδρας βρέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (3/10) χωρίς τις αισθήσεις του, στην περιοχή Πολιόχνη, στα ανατολικά του νησιού.

Ο άνδρας είχε πάει για ψαροντούφεκο από τις 12:00 το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Πολιόχνης, ωστόσο δεν επέστρεψε στην προκαθορισμένη ώρα, γεγονός που ανησύχησε την οικογένειά του, η οποία ξεκίνησε να τον αναζητεί ενώ ενημερώθηκε και η λιμενική αρχή του νησιού και ξεκίνησε εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σοκ στον Βόλο! Άντρας κατέρρευσε ξαφνικά στην πλατεία του Αγίου Νικολάου μπροστά σε μικρά παιδιά

Ένας άντρας κατέρρευσε λίγω ώρα νωρίτερα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, που ήταν γεμάτη παιδιά με τους γονείς τους. Η κεντρικότερη πλατεία του Βόλου ηταν γεμάτη κόσμο και τα μαγαζιά της αγοράς ανοιχτά. Ο άντρας έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του προκλήθηκε πανικός. Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ