Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Ζέφη Τσουκαλά: Νεκρή ξαφνικά σε ηλικία 55 χρονών το στέλεχος της ΕΡΤ

Ζέφη Τσουκαλά: Νεκρή ξαφνικά σε ηλικία 55 χρονών το στέλεχος της ΕΡΤ

0
30

Από το 2018, είχε αναλάβει τη θέση της προϊσταμένης του Γραφείου του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος της ΕΡΤ

Η απώλεια της Ζέφης Τσουκαλά προκάλεσε βαθιά θλίψη στον δημοσιογραφικό και τηλεοπτικό χώρο, καθώς υπήρξε ένα από τα καταξιωμένα στελέχη της ΕΡΤ με μακρόχρονη και αξιόλογη πορεία.

Η Τσουκαλά υπηρέτησε με αφοσίωση και επαγγελματισμό την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση για πάνω από τρεις δεκαετίες, συμβάλλοντας σε σημαντικούς τομείς, όπως το Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας, τη Διεύθυνση Προβολής Κοινοβουλευτικού Έργου, τη Νομική Υπηρεσία και τις Διεθνείς Σχέσεις.

Από το 2018, είχε αναλάβει τη θέση της προϊσταμένης του Γραφείου του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος της ΕΡΤ, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες σε έναν κρίσιμο τομέα για τη λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της, αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά και το ήθος που χαρακτήριζε την καριέρα της.

Νεκρός ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς κάτοικος Πάτρας ενώ είχε ταξιδέψει στο Βόλο για να παρακολουθήσει αγώνες καράτε

Σοκ και θρήνος στην Πάτρα για τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Αποστολόπουλου, ο οποίος πέθανε από ανακοπή που υπέστη κι ενώ είχε ταξιδέψει στο Βόλο για να παρακολουθήσει αγώνες καράτε.

Στο σημείο έσπευσε γιατρός με μηχανή του ΕΚΑΒ που κατάβαλε προσπάθεια για να τον επαναφέρει στη ζωή. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης του Βόλου, αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε πάει από την Πάτρα για να παρακολουθήσει τους αγώνες και βρισκόταν στο γήπεδο με τη σύζυγό του. Εκεί υπέστη καρδιακή ανακοπή και παρά τις προσπάθειες του γιατρού του ΕΚΑΒ αρχικά και των γιατρών του νοσοκομείου στη συνέχεια, δεν μπόρεσε να επανέλθει στη ζωή.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος διέμενε στην Πάτρα, στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων και ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία, ιατρικός επισκέπτης στο επάγγελμα.

Ανακοπή καρδιάς για 53χρονη στη Σκιάθο

Σε βαρύ πένθος τυλίχτηκε η Σκιάθος και ο Βόλος μετά τον θάνατο της 53χρονης Αναστασίας Τζιάφα. Η άτυχη γυναίκα έδινε το τελευταίο διάστημα γενναία μάχη με τον καρκίνο. Σήμερα, μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όμως πριν υποβληθεί σε προγραμματισμένη θεραπεία υπέστη ανακοπή καρδιάς και «έφυγε».

Το άγγελμα του θανάτου της έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη και συγκίνηση στο νησί του Παπαδιαμάντη. Η άτυχη γυναίκα, ήταν σύζυγος γνωστού επιχειρηματία της εστίασης στη Σκιάθο. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, πρόσχαρη και όλοι την αγαπούσαν στο νησί. Πίστευαν πως θα βγει νικήτρια από τη μάχη με τον καρκίνο, δυστυχώς όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, Πέμπτη, στις 4 το απόγευμα Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Βόλου.

Αναστάτωση στον Βόλο: Άνδρας κατέρρευσε ενώ οδηγούσε ποδήλατο στην Παραλία

Στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Αναστάτωση στον Βόλο: Άνδρας κατέρρευσε ενώ οδηγούσε ποδήλατο στην Παραλία

Αναστάτωση προκάλεσε σήμερα στην παραλία του Βόλου, ένας άνδρας ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, o ποδηλάτης κατέρρευσε στο οδόστρωμα μπροστά από τις καφετέριες της παραλιακής ζώνης, προκαλώντας την άμεση αντίδραση των παρευρισκόμενων.

Οι θαμώνες των καταστημάτων με το που είδαν τον άνδρα να καταρρέει έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Παράλληλα, υπήρξε άμεση κινητοποίηση από το Λιμενικό Σώμα, που βρισκόταν στην περιοχή, με σκοπό να διασφαλίσει την ασφάλεια του χώρου και να συντονίσει τις προσπάθειες διάσωσης.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Η κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο η άμεση αντίδραση των πολιτών και των αρχών αποδείχθηκε καθοριστική για την παροχή βοήθειας στον ποδηλάτη.

Θρίλερ στον Βόλο: Νεκρός ο γιος που χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ