Το λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι.
Πρόκειται για ένα από τα πιο γευστικά πιάτα του καλοκαιριού, μια και αυτή την περίοδο του χρόνου ευδοκιμούν τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται για να ετοιμαστεί. Φυσικά και μιλάμε για τα γεμιστά, τα οποία τα συναντάμε με πολλές παραλλαγές, όχι μόνο στην γέμιση, με ρύζι ή με ρύζι και κρέας, αλλά και στα λαχανικά που θα χρησιμοποιηθούν.
Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.
Ωστόσο, κυρίαρχο ρόλο στο… πιάτο των γεμιστών παίζουν οι τομάτες. Κατά γενική ομολογία, βρίσκονται σε κάθε… παραλλαγή του πιάτου, αλλά αν κάποιος αδειάζει το περιεχόμενό της με το κουτάλι, κατά την παρασκευή, τότε κάνει ένα μεγάλο λάθος, το οποίο φαίνεται μετά την ολοκλήρωση του βρασίματος του φαγητού.
Δείτε παρακάτω στην gallery γιατί δεν θα πρέπει να αδειάζουμε τις τομάτες με κουτάλι…
ΤΙΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΛΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΔΥΟΣΜΟ Η ΒΑΣΙΛΙΚΟ Η ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΤΟΠΙΟ ΑΓΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ