Ένα ασυνήθιστο θέαμα αντίκρισαν κάτοικοι σε παραλία της Κερατέας, όπου ξεβράστηκε νεκρή φάλαινα 15 μέτρων.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά έχει ειδοποιηθεί το Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών Πέλαγος, ούτως ώστε να ερευνήσουν το περιστατικό.
Μείζονος σημασίας είναι και το θέμα της αφαίρεσης του κήτους από την παραλία, καθώς είναι πολύ μεγάλο και βαρύ και δεν μπορεί να το προσεγγίσει μηχάνημα από την παραλία για να το ανασύρει.






![Νέος προφήτης Ιωνάς: Τον κατάπιε φάλαινα αλλά κατάφερε να βγει από το στόμα της -Περιγράφει πώς ήταν στο στομάχι της [βίντεο]](https://aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/03/scimpf-whale2-708-218x150.jpg)

![Σαντορίνη: Άνοιξαν το στομάχι της τεράστιας φάλαινας και προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους [pics, vid]](https://aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/04/9999-218x150.jpg)
![Σαντορίνη: Η θάλασσα ξέβρασε αυτό το μυστηριώδες πλάσμα – Η απάντηση από τον έμπειρο δύτη [pics, vid]](https://aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/04/777-218x150.jpg)


