Δύναμη Αλλαγής για παραίτηση Βουκελάτου: Η δημοτική αρχή μετράει απώλειες και φυλλοροεί κάτω από το βάρος των σκανδάλων και των αδιεξόδων

0
57

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : ΄΄ Η δημοτική αρχή μετράει απώλειες και φυλλοροεί κάτω από το βάρος των σκανδάλων και των αδιεξόδων που η ίδια δημιούργησε.’’

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Στο δεύτερο χρόνο της δεύτερης τετραετίας της, η δημοτική αρχή του κ. Νικηταρά βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Μετράει απώλειες και φυλλοροεί κάτω από το βάρος των σκανδάλων και των αδιεξόδων που η ίδια δημιούργησε.

Μια ακόμα παραίτηση και αποχώρηση δεν λέει τίποτα όταν καθημερινά οι πολίτες της Κω διαπιστώνουν ότι αυτή η δημοτική αρχή είναι η χειρότερη που γνώρισε ποτέ το νησί μας.

Στην αδράνεια, στη παρακμή και στην εγκατάλειψη του νησιού προστέθηκαν τώρα και τα σκάνδαλα , όπως η υπεξαίρεση στη Μαρίνα.

Ένα σκάνδαλο για το οποίο η δημοτική αρχή αρνείται να δώσει στοιχεία, καθιστώντας μονόδρομο την προσφυγή στις υπερκείμενες αρχές προκειμένου να γίνει έρευνα και να μάθουμε την αλήθεια.

Η κ. Βουκελάτου παραιτήθηκε.

Ο Πρόεδρος της Μαρίνας δεν αισθάνεται την ανάγκη να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την υπεξαίρεση στη Μαρίνα;’’

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ