Ο Πρέσβης της Δανίας στην Ελλάδα Per Fabricius Andersen, συναντήθηκε με την Έπαρχο Κω Ντίνα Σβύνου, παρουσία του Αντιπροέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, Μηνά Χατζημιχαήλ.
Η συνάντηση είχε ως κεντρικό θέμα τη συνεργασία στον τομέα του τουρισμού και την προώθηση του νησιού ως ασφαλούς και ελκυστικού προορισμού για τους Δανούς επισκέπτες.
Οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις για την ανάπτυξη κοινών δράσεων που αφορούν τη βιώσιμη φιλοξενία και τη βελτίωση της τουριστικής εμπειρίας, ενισχύοντας έτσι τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Κω και Δανίας.
Ο Δήμαρχος Κω υποδέχθηκε τον Πρέσβη της Δανίας: Συζήτηση σε θερμό κλίμα
Εθιμοτυπική συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Κω και του Δανού Προξένου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Κω.
Η συνάντηση είχε στόχο την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ του νησιού μας και της Δανίας, με έμφαση στην προώθηση του τουρισμού, την πολιτική συνεργασία και την οικονομική ανάπτυξη.
Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν προοπτικές συνεργασίας που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω προβολή και ανάπτυξη της Κω, ως διεθνούς προορισμού.
Παρούσα στη συνάντηση και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ματίνα Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη.
πηγη: https://www.kostv.gr
δήμαρχος από τα LIDL. μόνο για φωτογραφίες και πανηγύρια.
Μην ανταλλάσσετε με τους Δανούς.
Μόνο να ακούτε………..
Οι Δανοί και οι σκανδυναυοί ήταν κάποτε οι καλύτεροι πελάτες