Συνάντηση εργασίας, πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω (ΔΙΙΚ) , με πρωτοβουλία του τμήματος Τουρισμού του Δήμου Κω, παρουσία του προέδρου του ΔΙΙΚ, κ. Νίκου Παπαντωνίου, με τουριστικούς πράκτορες, την Τρίτη 8 Απριλίου 2025.
Στόχος της συνάντησης ήταν η ανάπτυξη συνεργασίας και συνέργειας μεταξύ φορέων και επαγγελματιών για την αύξηση της επισκεψιμότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας του ΔΙΙΚ.
Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη, υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης του ΔΙΙΚ και ανακοίνωσε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες από πλευράς του Δήμου. Στις πρωτοβουλίες αυτές περιλαμβάνονται η φιλοξενία τουλάχιστον δύο μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Ίδρυμα και η επέκταση των δρομολογίων της αστικής συγκοινωνίας προς και από το ΔΙΙΚ, διευκολύνοντας την πρόσβαση των επισκεπτών.
Ο Πρόεδρος του ΔΙΙΚ, κ. Νίκος Παπαντωνίου, αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της Ιπποκρατικής Εβδομάδας, ενός θεσμού αναγνωρισμένου στην ιατρική κοινότητα, καθώς και στις συνεχείς επαφές και προσπάθειες της διοίκησης για την προβολή της Ιπποκρατικής Κω και του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν μελλοντικοί στόχοι για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ιδρύματος, όπως η διοργάνωση συνεδρίων και προτάσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας του, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας κυλικείου, γωνιάς πώλησης αναμνηστικών ειδών και ηλεκτρονικής ξενάγησης.
Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι η φετινή Ιπποκρατική Εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν στην ανάγκη για συλλογική προσπάθεια με στόχο την ενίσχυση, την ευρεία συμμετοχή και την εξωστρέφεια του ΔΙΙΚ.
πηγη: https://www.kostv.gr/
ΑΧ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΚΩ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ….