Δημήτρης Καλλούδης: Αδύναμη Δημοτική Αρχή;

8
6658

ΑΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ?
Είναι εξωφρενικό να καταλαμβάνει κάποιος δημόσιο χώρο και να μην επεμβαίνει ο Δήμος.
Ο κύριος αυτός που έχει τοποθετήσει μέσα στα παρτέρια πρασίνου μεταλλικά ντουλάπια στη σειρά, (φωτογραφια)θα πρέπει να ντρέπεται, όπως, πρέπει να ντρέπεται και η δημοτική αρχή για την ανοχή της.
Τι είναι εκεινο που εμποδίζει τους υπεύθυνους του Δήμου να επέμβουν και να αποκαταστήσουν την ανομία? Υπάρχει ιδιαίτερος λόγος? Αν ναι, να μας το ξεκαθαρίσουν.
Εκεινο όμως που μοιάζει τραγικό είναι ότι αυτά γίνονται δέκα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα. Θα μπορούσε ο δ/ντης της Αστυνομίας να ενδιαφερθεί και να αποκαταστήσει την νομιμότητα διοτι η παρανομία είναι ορατή ακόμα και σε τυφλούς.
Τα παρτέρια πρασίνου είναι δημόσια περιουσία και ανήκουν στον κωακό λαό, αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό.
Τι καλά που θα ήταν να μην έχει η δημοτική αρχή να προσπαθήσει, επειδή θα ήταν μάταιο, γι αυτό και κάθονται βυθισμένοι μέσα σ’ αυτή την βεβαιότητα απολαμβανοντας την ανυπαρξία τους!!!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βλεπω οτι εχεις εμμονη με το συγκεκριμενο καταστημα ενω για τα καταστηματα που πινεις καφε δεκα μετρα παρακατω, δεν λες κουβεντα, που εχουν κλεισει ολο το πεζοδρομιο με ταμπελες. Ωραιος! Αντε ναχειμωνιασει να πατε σπιτια σας.

  2. Βγαινεις και διαφημιζεις το βιβλιο σου και ζητας να ο αγορασουν (το αποκαλεις δηθεν πολιτισμο…. δωστο τζαπα τοτε) και τα βαζεις με το ψωμι καποιων ανθρωπων….λιγο καλοσυνη δεν βλαπτει… το κανεις συχνα σαν να εισαι εσυ ο κριτης του νησιου και μαλιστα δεν κατοικεις και μονιμα …..

  3. κύριε Καλούδη
    τέτοια εμμονή που έχεις με αυτό το μαγαζί αν την είχες με το νοσοκομείο μας τότε ίσως και να είχαμε ένα καινούργιο έλεος πια φτάνει

  4. Ας κάνεις μια γύρα σε όλο το λιμάνι τ νησιού ο συγκεκριμένος να δει τι γίνεται κ πως είναι η πραγματική κατάσταση κάδοι βρωμιά ακαθαρσίες ας λίγο κ στα σημεία κάτω δίπλα στο δημαρχείο εμμονή στο συγκεκριμένο σημείο… Δες τα πραγματικά προβλήματα τ νησιού κύριε αν είσαι…κ αν εχεις 🧠 σκέψου… Αφού κάνεις κ τν κόπο να κράζεις κάνε εθελοντισμό κ καθάρισε κανένα παρτέρι

  5. Έχω γυρίσει όλον τον κόσμο, όλη την Ελλάδα!!!Αλλά μπετόν παραλία μέχρι τον γυαλό δεν είδα πουθενά!!!(Β.Γεωργιου κεντρική παραλία Κως) Τότε γιατί σάς ψηφησαν??? Γειά να γίνουν όλα χειρότερα??? Βγήτε επιτέλους από τα γραφεία σάς(ΜΑΣ) και εφαρμοστεί τον νόμο!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ