Ανοιχτή επιστολή δημότη Κω στον Δικηγορικό Σύλλογο για αγωγή κατά ανώνυμων συντακτών ΦΟΔΣΑ

13
12771

Ανοιχτή επιστολή στον Δικηγορικό Σύλλογο Κω

           

Αγαπητέ κύριε πρόεδρε του Δικηγορικού Συλλόγου Κω αγαπητές κυρίες και κύριοι δικηγόροι μέλη του συλλόγου σας.

Απευθύνομαι σε ένα έγκριτο συλλογικό όργανο με ένα ερώτημα και αίτημα ταυτόχρονα.

Το ερώτημα μου είναι αν κάποιοι υπάλληλοι ενός Δημοσίου φορέα μπορούν πίσω από την ανωνυμία του εκπροσώπου τύπου να απευθύνονται σε εκλεγμένους αιρετούς με εκφράσεις πεζοδρομίου – προσβλητικούς και με εκφράσεις που προσδιορίζουν την πολιτική (ή και κομματική τοποθέτηση) τους.

Οι κύριοι αυτοί, που πιθανολογώ είναι διορισμένοι από την πολιτική ηγεσία αυτού του Δημόσιου φορέα Φο.Δ.Σ.Α), οφείλουν να εκτελούν την εργασία για την οποία αμείβονται ενημερώνοντας τους δημότες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τα έργα που εκτελούνται  ή για τον προγραμματισμό των αναγκαίων έργων για το μέλλον ή για ότι άλλο είναι αρμόδιοι από την φύση της εργασίας τους.

Αντί για αυτό που θεωρώ ότι είναι η δουλειά τους εδώ και αρκετό καιρό καταγίνονται με την κρητική των αιρετών εκπροσώπων του Δήμου της Κω και των πολιτών του νησιού μας με εκφράσεις,  ανίδεοι – ψεύτες – ανίκανοι – γνήσιοι εκφραστές φασίζουσων νοοτροποιών και πολλά άλλα, που με θίγουν προσωπικά με προσβάλλουν μου υποδεικνύουν ότι πέραν της άποψης του αφεντικού τους δηλαδή περιφερειάρχη κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαφωνεί ή απλά να έχει διαφορετική άποψη.

Έχουν το συνταγματικό δικαίωμα, όπως και εγώ, σαν Έλληνες πολίτες να ασκήσουν την κρητική τους στους αιρετούς πολιτικούς μας με ονοματεπώνυμο αν κατά την γνώμη τους δεν κάνουν καλά την δουλειά του. Δεν έχουν όμως κανένα απολύτως δικαίωμα να κρίνουν με καθαρά πολιτικές τοποθετήσεις, ενώ είναι μισθωτοί σε Δημόσιο φορέα, τους εκλεγμένους άρχοντες από μια τοπική κοινωνία.

Εξέθεσα το ερώτημα μου και το αίτημα που απορρέει από αυτό είναι αν έχω το δικαίωμα να καταθέσω αγωγή κατά αυτών των κυρίων που με βλάπτουν ηθικά με θίγουν προσωπικά και επίσης οδηγούν με την αρθρογραφία του την τοπική μας κοινωνία σε διχασμό σε αντιπαράθεση και μίσος.

Θεωρώ αυτονόητο ότι αναλαμβάνω προσωπικά και το οικονομικό κόστος αυτής μου της προσπάθειας.

Ελπίζω σε άμεση ανταπόκριση σας.

 

Κως 13 Σεπτεμβρίου 2024

Γιάννης Πολίτης

Ένας Δημότης της Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • μαζι σας. προσυπογραφω.
      δεν μπορουν δημοσιοι υπαλληλοι, να συμπεριφερονται σαν κοινοι συκοφαντες, οπως οι κουκουλοφοροι ρουφιανοι της κατοχης.
      αλλα δεν φταινε αυτοι, φταινε αυτοι που τους βαζουν να γραφουν, εξευτελιζοντας την εννοια του πολιτη.

  1. Καιρός ήταν μας τα έχουν πρήξει τα τσιράκια του Χατζή λακκου θα τους πληρώνουμε και θα μας την λένε ειδικά τα τοπικά τσιράκια του ειδικά το δεκανικι του Χατζή λακκου

  2. Ο Δήμος Κω είναι ο μοναδικός Δήμος στο Νότιο Αιγαίο που δεν υποβάλλει φακέλους με έργα για το νησί ,ενώ η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στέλνει προσκλήσεις για υποβολή φακέλων με έργα για να ενταχθούν.Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αδιάθετα όπως φαίνεται στους παρακάτω συνδέσμους της περιφέρειας.Ο Δήμος Κω πρέπει να υποβάλλει φακέλους για κτήριο αφίξεων και αναχωρήσεων στο λιμάνι, για κατασκευή καινούργιων εγκαταστάσεων SEGEN, μόλου για κρουαζιερόπλοια, master plan για το λιμάνι και έχει λάβει επιχορήγηση 1.000.000 ευρώ για μελέτες, επέκταση μαρίνας, αξιοποίηση οινοποιείου, αβικω, αλεξαντερ φασιον, έργα οδοποιίας, κατασκευή καινούργιων σχολείων, κολυμβητήριο με κλειστό γυμναστήριο και έργα στα χωριά.https://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/539058/anagnostis-giati-dimos-den-ypovallei-fakelous-erga-stin-perifereia/

  3. τις εγκαταστασεις της SEGEN !!! την αιθουσα αφιξεων και αναχωρησεων για το BLU STAR ΑΠΟ ΤΟΝ σεισμο του 2017 δεν υπαρχει!!!τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια!!!και πηραν 1.000.000 ευρω επιχορηγηση το 2020 για να φτιαξουν μελετες και μαστερ πλαν για το λιμανι!!!!ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!!!
    ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

  4. Σωστός.Μονο ο Νικηταράς και οι οπαδοί του έχουν τέτοια δίκαιο αυτά.Σωστα;Κύριε Γι αν η μένετε στη Κω;Δεν έχει πέσει στην αντίληψη σας πως μιλούν οι διορ ιασμένοι του δημάρχου για τους αντιπάλους τους;Τι έλεγαν για εκλεγμένους ανώνυμα;Ζητε στην Ελλάδα;Δεν βλέπετε ανώνυμα σχόλια για τον πρωθυπουργό και υπουργούς;Τι ακριβώς θέλετε να πείτε;Μου θυμίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ που έβριζαν τα τρόλεϊ του όλους μέχρι γκαζάκια έβαζαν αλλά δεν μιλούσε.Προχθες μόλις 5-6 άτομα τους έκραξαν από μακριά και το κάνανε θέμα.Δεν ξέρω αν είστε πραγματικό πρόσωπο,αλλά σίγουρα είστε εκτός πραγματικότητας και κυρίως βαλτός.

  5. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,ΑΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ.ΠΟΙΟΙ; Ο ΦΑΣΙΖΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΣΔΑ(ΧΑΤΖΗΛΑΚΟΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΛΙΤΗ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ,Σ,Α,Π,Ι,Λ,Ε,Σ.

  6. Τι άλλο θα σκεφτούν οι οπαδοί του Νικηταρά.Του ανθρώπου που πέταγε λασπη παντού.Οι οπαδοί του έβριζαν και κατηγορούσαν , από το πρωί μέχρι το βράδυ εκλεγμένους.Κάτι για την ουσία θα μας πείτε;Να μην ρωτήσουν πού πήγαν τα λεφτά;Είναι έγκλημα αυτό,όταν το λένε άλλοι;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ