Εκδήλωση δήμου Κω στην Μαρίνα, προς τιμήν των συνέδρων του «INTERSPEECH» 2024

9
6033

Εκδήλωση πραγματοποίησε ο δήμος της Κω στην Μαρίνα , προς τιμήν των συνέδρων του μεγάλου συνεδρίου «INTERSPEECH» 2024 στο “Kipriotis Village Resort” που αφορά στην επιστήμη & την τεχνολογία της επεξεργασίας της γλώσσας και του προφορικού λόγου, Interspeech 2024, με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.700 συνέδρων από 51 χώρες. Τους σύνεδρους καλωσόρισε ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς και η αντιδήμαρχος Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη.
Το INTERSPEECH 2024 δεν είναι μόνο μια διοργάνωση για έρευνα αιχμής, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Υπόσχεται να είναι μια εκδήλωση χωρίς αποκλεισμούς, που καλωσορίζει όλους τους πληθυσμούς να συμμετάσχουν σε ζωντανές συζητήσεις, να μοιραστούν ιδέες και να συνεργαστούν για την προώθηση του τομέα της επεξεργασίας της ομιλούμενης γλώσσας.

Πηγη: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με τα τραπεζώματα μας έχετε ζαλίσει.Εχετε σκευτει ότι με αυτά τα λεφτά θα μπορούσατε να συνεισφέρετε για τα ενοίκια,να έρθουν γιατροί στο νησί;Άχρηστοι.

  2. ζευγαρωτή ζειμπεκιά μέ παραδοσιακές στολές υπό τόν ήχο σκυλοζειμπεκιάς. δέν έχει μείνει τίποτα πιά. δέν υπάρχει εξέλιξη μέ δημιουργικότητα κ αισθητική.

  3. Γ….. με κεφαλαία γράμματα!!! Ένα καρακιοζιλικι άνευ προηγουμένου!!! Μια …. λουλουδού έλειπε από το πανηγύρι για να ολοκληρωθεί η παρωδία!!! Θέλω να πιστεύω ότι το catering και γενικά όλο το «φαγοπότι» , ήταν υψηλού επιπέδου!!!

  4. προς γνώση σας το catering το πλήρωσε μια από τις οργανωτριες εταιρείες και ΟΧΙ ο Δήμος, αυτό για να μην σχολιάζεται, όταν δεν έχετε γνώση επί των θεμάτων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ