Σάκης Χατζηπέτρος: Το υπαίθριο γυμναστήριο θα γίνει! Πρότυπο μας ο Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ

45
18805

Πρόταση για υπαίθριο γυμναστήριο στην πόλη μας, έκανε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κω, Σάκης Χατζηπέτρος.
Ως λάτρης της γυμναστικής και του υγιεινού τρόπου ζωής, ο κ.Χατζηπέτρος σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook , προτείνει το χώρο δίπλα από την είσοδο της μαρίνας σαν ιδανικό, για τη δημιουργία του γυμναστηρίου, θεωρώντας πως θα αξιοποιηθεί από τους ντόπιους αλλά και από τους επισκέπτες του νησιού μας.

Πηγη: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτό λείπει απο το νησι.γυμναστήρια εχουμε πολλα.

    • Λείπει επίσης μια πίστα αυτοκινήτων ένα σκοπευτήριο ένα γήπεδο γκολφ κι ένα ποδηλατοδρόμιο.Ας τα βάλουμε σε μια σειρά και ποιος νοιάζεται για ένα νοσοκομείο για έλλειψη γιατρών για έλλειψη σχολείων και παιδικών σταθμών.Γι αυτό μας κοροϊδεύουν όσοι υπουργοί έρχονται στο νησί.Μας περνάνε για κουζουλους.

  2. και……
    ωραία όλα αυτά τα ρομαντικά και τα ευγενικά αισθήματα αλλα πρέπει να καταλάβετε εκεί στην δημοτική αρχή οτι το νησί δεν βρίσκεται απλώς σε μια περίεργη και δυσκολη περίοδο αλλα σε μια ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΗ περίοδο και φάση. Πεθαίνει κόσμος επειδή δεν υπάρχουν ιατροί στο νοσοκομείο (και βρίσκομε λύσεις του ποδαριού με τους ιδιώτες), τα παιδιά δεν έχουν σχολικά κτίρια, δρόμοι πεζοδρόμια κτλ ειναι μέσα στην βρώμα, ατυχήματα γίνονται κάθε μέρα λόγου του μεγάλου όγκου τουριστών, σε λίγο θα έχουμε το πρόβλημα της Λέρου όσον αφορά το νερό. Αυτά ειναι μερικά προβλήματα με κυρίαρχο το πρόβλημα του νοσοκομείου…. οπότε Σάκη όχι δεν με χαροποιεί το υπαιθριο γυμναστήριο. Με χαροποιεί και με εμπνέει ο κος Χατζηεμμανουήλ αλλα οχι τα έργα σας τα οποία για τους παραπάνω λόγου θα έπρεπε να ειναι άλλα. Φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ πια οτι δεν μπορείτε λόγω ικανοτήτων να διαχειριστείτε τα προβλήματα και συνεχώς ζητάτε πλάτες, για αυτό με πολύ σεβασμό αλλα και με αγάπη για τον τόπο μου σου ζητάω να παραιτηθείτε άμεσα.

  3. Από το κακό στο χειρότερο! Εδώ καράβια χάνονται στο νησί βαρκούλες αρμενίζουν!!! Εκτός τόπου και χρόνου!!!!

  4. Προεδρε εισαι τοσο καλοςκαι αγαπας τον τοπο σου!!!Ομως καποιοι δυστυχως κρινουν κακως ολες τις σκεψεις των συνανθρωπων μας.Καλη συνεχεια!!!!

  5. Άλμα εις βαθύν κάθισμα, πετόσφαιρα αχαμνών, σκυταλοδρομία μετά από μεσημεριανό σε all inclusive, στεγνοκαθαριστήρια γεννητικών οργάνων., τρίαθλο ασάλιωτο, κρίκους με εναέριες αλλαξοτετοιες, καλλιτεχνικό …μπουκάζ,άλμα εις πάτο, τραμπάλα με δονητές , μακριά Γαϊδούρα και τσουβαλοδρομία.
    Η τσουλήθρα θα είναι σε ζεύγη εταίρο-φύλων .

  6. Τις ανακοινώσεις του Δήμου τώρα θα τις κάνει ο μαϊντανός πρόεδρος και όχι ο Δήμαρχος. Αυτός με τους μαιντανους , άσχετους, γραφικούς δεν τραβάει ζόρια με τα πραγματικά πολιτικά στελέχη έχει πρόβλημα που τα υπονομεύει ο υποκριτης

  7. Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια σε αυτό το νησί Ιπποκράτη δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι είναι έργο σοβαρό αυτό είστε τραγικοί

  8. βρε αντε φτιάξτε οτι ποναει στο νησί με ρα λεφτά μας και αφήστε τις αηδίες. Μην βγαίνεις να ρωτας και μετά απλα το αποφασίζεις. Φτιάξτε οτι θέλετε με δικα σας χρήματα και αφήστε του κοσμάκη να πανε εκει που θα τα χρειαστούμε περισσότερο στην υγεία μας για παράδειγμα. Και μην πει κανένας οτι και αυτο για την υγεία μας ειναι Γιατί όποιος θέλει να γυμναστει δωρεάν υπάρχουν τρόποι….

  9. σοβαρά τώρα ρωτάω,όλα αυτά τα οχήματα,τα δίκυκλα,τα αυτοκίνητα,τα ποδήλατα χωράνε στο οδικό μας δίκτυο;

    φοβάσαι να μετακινηθείς μην σου σπάσουν κανένα άκρο και χάσεις την σαιζόν και τρέχεις Αθήνες..μα καλά δεν προβληματίζει κανέναν αυτό το χάος; μποτιλιαρίσματα στην πόλη όλες τις ώρες, ταχύτητες που ξεπερνούν την ανθρώπινη αντιληπτικότητα λόγω στενών άι εμποδίων,λόγω μη ορατότητας.. παρανομία στο φουλ.Αντι να μετριάσουν με νόμο την ταχύτητα στην πόλη,το έκαναν στο κεντρικό οδικό δίκτυο.
    Δεν νομίζω ότι το νησί έχει ζήσει παρόμοιες στιγμές.Βαβούρα, άναρχη διασκέδαση, επιθετικότητα, πολύβουη ατμόσφαιρα, ηχορύπανση,κανένα όριο,κανένας έλεγχος.ΧΑΟΣ,που εύχομαι να προβληματίσει.. τίποτα άλλο δεν λέω.

  10. πρόεδρε δήμαρχε, να πάρουμε και πέρσοναλ, μη χτυπήσει κάνεις, ξέρεις, όπως στις παραλίες με ναυαγοσώστη, έτσι και εδώ με πέρσοναλ

  11. Δεν υπαρχει κανενας λογος να φτιαχθει υπαιθριο γυμναστηριο.Αν θελετε πραγματικα να κανετε κατι καθαριστε και φτιαχτε τα παρκα όπως ειναι σε ολο τον συγχρονο κοσμο.Οχι ομως αναμορφωσεις τυπου Χατζημαρκου!!!!.
    Καντε κατι που θα ομορφυνει την εικονα του νησιου.Τιποτα της προκοπης δεν εχετε κανει.Φρου Φρου και αρωματα ειστε.Καθαριστε την πολη απο τα χορτα, και τα σκουπιδια.Καλωπιστε τα παρκα.Φτιαξτε την εικονα του νησιου!!!

  12. Ότι αξίζει ο καθένας έχει. Εμείς εδώ στη Κω έχουμε πρόεδρο τον Σακη.Απλα απολαύστε τον και διασκεδάστε το.Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνουμε.

    • Έχεις απόλυτο δίκιο 35%.Ουτε εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι με τον Κούλη.Οποτε θα τον λουστούμε μέχρι να βρεθεί το 3000μ.χ ένας σοβαρός πολιτικός.

  13. Σακη τρελανε μας παιδαρα μου μόνο εσύ μπορείς να κάνεις νοσοκομείο, κολυμβητήριο, κλειστό γυμναστήριο . Είσαι ο Θεός της Κω.

  14. Τι σχέση έχει .. Ο Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ ο δρομέας.. Με το γυμναστήριο με βάρη..?? Οεο… Μια ιδέα που δεν σου έκοψε.. (και τι είπα δηλ… Ένα ρήμα άγνωστο για σένα..!) αν θέλουμε να τιμήσουμε τον κ Χατζηεμμανουήλ.. Ονομάζουμε ένα γυμναστήριο προς τιμή του… ΌΧΙ ΕΝΑ ΥΠΑΊΘΡΙΟ.. Γυμναστήριο.. Που γυμναζιβταινοπψς οι αράπη δες της Αμερικής στον δρόμο… Εκτός αν εχεις πάει Αμερική διακοπές και το ξεσήκωσες,,!!! .. και Μπορείς να πεις ότι έχεις πρότυπο τον … Σβαρτσενεγκερ ως αθλητή με βάρη.. Κάλεσε τον στα εγκαινεια του γυμναστηρίου δίπλα στην παραλία ⛱… Τα όργανα θα είναι ανοικτά?? Υπάρχει πιθανότητα να χαλάσουν λόγω σκουριάς, λόγω υγρασίας, λόγω αλλού, λόγω κλίματος δίπλα στο κύμα.. 🌊 Η από την βροχή.. Αν εινσι ηλεκτρονικά ή μεταλλικά…. Θα πληρώσουμε 10.0000 και υα αντεξουν 1 εβδομάδα του χειμώνα με βροχή. Θα κανεις τέντα?? Χαχαα… ..

    • Εσυ μαλλον δεν ταξιδευεισ και πολυ αν το εκανεσ θα γνωριζες οτι σε πολλεσ πολεις της ελλαδασ υπαρχουν αυτα τα γυμναστηρια οπως και στο εξωτερικο !!!!!ισως πας μονο Αμερικη για να αναφερεσαι πολακις σε αυτην!!!

  15. Προεδρε εισαι τοσο καλοςκαι αγαπας τον τοπο σου…. (Εμείς τον μισούμε…!!!..(συνεχιζει.)…Ομως καποιοι δυστυχως κρινουν κακως ολες τις σκεψεις των συνανθρωπων μας…..
    Παρατηρηση στο πιο πάνω… Επειδή αγαπάνε τον τοπο μας, βλέπουμε κάποιον χωρθς ιδέες, άχρηστο, χωρθς να διορθώνει τα κακώς κείμενα, χωρις πραγματικά κάτι χρήσιμο για όλη την Κω.. Και όχι για τους 10 μαζιχους που θα πηγαίνουν έξω να γυμνάζομαι.. Καταστρέφει τοπία, μέρη φύσης για ηλιθιότητες.. Αντί να κάνει ένα οικογενειακό πχ πάρκο για παιδιά.. Η ότι έχει σχέση με την παραλία δίπλα στο κύμα… Για ΟΛΟΥΣ. .. Ένα Καλη συνέχεια στου άμυαλους

    • Κάποτε ο κ.Σβουρενος έλεγε πως θα εκτιζε σαν αξιοθέατο δυο ανεμομύλους εκει στην εισοδο της μαρίνας – πλατεία «κως», όπως υπήρχαν παλια… μάλλον ξεχάστηκε το θέμα..

  16. …………………………………………………………………………………………….. αυτά είναι μόνο η αρχή
    σας ευχαριστώ πάντως που με παρακολουθειτε δεν έχετε χάσει δημοσίευση να είσαστε πάντα καλά

    Η απάντηση μου

    • Έχουμε μπροστά μας δηλαδή πολλά να ακούσουμε και να δούμε.Ο Θεός να μας φυλάει.Ασχετο στη Κέφαλο έχει δυο γιωτ,δεν περνεις καμία βάρκα να πας να καλέσεις κανέναν για φαγητό;Ξέχασα δεν έχουν την τύχη οι Κεφαλιανοι να σε έχουν πρόεδρο εκεί.

  17. Σκληρός, Ασταμάτητος,, δεν καταλαβαίνει τίποτα.. Αι… Α!!!

  18. αφού μέσα στην μαρίνα λέει ότι θα φτιάξει γυμναστήριο ….., εσύ θέλεις να κάνεις από έξω; Βρε μήπως είναι ιδέα του … και ο πρόεδρος το έκανε πάσα σε εσένα για να το ανακοινώσεις; Και φυσικά πάλι η μαρίνα θα πληρώσει τα πάντα.

  19. τι λέει ρε ο άσχετος ρε μαζέψτε τον γελάει ο κόσμος μαζί του. Σάκη πήγαινε από Κανάρη …. σε περιμένουν

  20. τα περισσότερα ανήλικα που προκαλούν ζημιές δεν έχουν ανοίξει ένα βιβλίο..δεν έχουν κάτι να ασχοληθούν για αυτό και η Κως έχει τα πρωτεία στα ναρκωτικά, στην εμπορία,στην ανήλικη παραβατικότητα..εγώ θα συνιστούσα ένα πολιτιστικό κέντρο,όπου θα κέντριζε το ενδιαφέρον των νέων ένα χόμπι,μια δραστηριότητα.
    Το πολιτιστικό υπόβαθρο στο νησί είναι πολύ χαμηλό..καμία κουλτούρα, κανένα ενδιαφέρον πολιτισμικό.
    Μαύρο χάλι,για αυτό όλοι οι νέοι φεύγουν και όσοι μένουν συμβιβάζονται με τον κατώτατο μισθό και την εξάμηνη απασχόληση γεμίζοντας τον υπόλοιπο χρόνο τους με ..λακίες

  21. ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΗΥΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ…!!!.,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙς ΜΥΑΛΟ…(που δεν εχεις
    (αυτο το γυαλι σου απει πολυ..σου εκανα like στο facebook…
    Η απάντηση μου

  22. Τα τριοφλωρακια-γιουσουφακια … ειναι καλα εκπαιδευμενα να γραφουν ανωνυμα και να απαντουν
    Στο δια ταυτα ομως;;
    Πληρωνουμε ενα σωρο ανικανα και ασχετα πιυ απο δουλεια δεν γνωριζουν!!
    Καθηστε δουλεψτε για το νησι!!
    Οι ομοιοι σας σας ψηφισαν για να δουλεψετε… οχι να φιλοσοφειτε και να κανετε οτι σας πει ο Θεος!!
    Θα μου πειτε ποιος απο το συναφι σας δουλευει για να το κανετε και εσεις!
    Εχετε 4 χρονια να πληρωνεστε και να φωτογραφιζεστε… υπομονη κανουμε…για ποσο δεν ξερουμε!!

  23. Το πάρκο διπλά στο μαγαζί με τα παπούτσια , διαγώνια του χειμερινού cinema , δεν κανει για αυτή τη δουλειά ?
    ωραίο, καθαρισμένο αλλά … κλειδωμένο με αλυσίδα και λουκέτο … θα μπορούσε να μου πει κάποιος το λογο ?

  24. Σακη απεναντι απο το τεταρτο δημοτικο ενα μεγαλο οικοπεδο εχει 2 μετρα ξερα χορτα. Καποτε πηρε φωτια. Αφου δεν το καθαριζει ο ιδιοκτητης, εφαρμοστε τον νομο. Καθαριστε το και βαλτε προστιμο.
    Ειναι ντροπη και αισχος να αδιαφορειτε.

  25. Μωρε τι πολιτιστικο κεντρο τσαμπουνατε και πως δεν διαβαζουνε οι νεοι μας βιβλια κλπ κλπ κλπ που ενοειται ειναι ετσι ακριβως ομως τωρα σοβαρα περιμενετε τετοια εργα που το πνευματικο τους επιπεδο ειναι πιο υπογειο δε γινεται και σιγα που εχουν κατσει να διαβασουν ποτε βιβλια στη ζωη τους αυτοι /////.Απο τους ξυπολητους παπουτσια δε γινεται

  26. ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ . ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΣΟΝ ΑΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΑ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ . ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΑΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΕΙΝΕΣ ΣΟΥ ΙΔΕΕΣ . ΑΣΕ ΤΟ ΦΒ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ . ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΩ . ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ . ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ . ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΩΔΙΑ . ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΟΜΩΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ . ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ