Αναγνώστρια: Tα πάμε υπέροχα!(ΧΥΤΑ, ΔΕΗ, ΔΕΥΑΚ, Δρόμοι, γιατροί, αεροδιακομιδές…….)

14
8046

Χ.Υ.Τ.Α. σε τραγική κατάσταση,
Δ.Ε.Η. με κάμποσες διακοπές,
Δ.Ε.Υ.Α.Κ. με κάμποσες διακοπές,
Δρόμοι άλλ’ αντ’άλλων,
Σχολεία που δεν έχουν στέγη,
Γυναικολόγοι σε θέση καρδιολόγων.
Αεροδιακομιδες σχεδόν καθημερινές,
Γηροκομείο υπό όρους,
Αυτοσχέδιοι σκουπιδότοποι παντού,
Αρχαιολογικοί χώροι εγκαταλελειμμενοι.
Βόρειες ακτές διαβρωμένες.
Φο.Δ.Σ.Α. που λειτουργεί ως κομματικό όργανο.
Συνεχίστε να αδειοδοτείτε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες!
Για νησί πλούσιο…ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΩΧΕΙΑ!
Από Κυβέρνηση μέχρι Περιφέρεια κι από Περιφέρεια μέχρι Δήμο είστε όλοι υπεύθυνοι για τα χειρότερα που αναπόφευκτα έρχονται…
Γιατί δεν έχουμε πιάσει ακόμη πάτο.Οταν πιάνεις πάτο η μόνη πορεία που απομένει είναι ανοδική.
Εδώ ακόμη κατηφορίζουμε…
Ακούστε το νησάκι που εκπέμπει S.O.S.
Ο Δήμος,αντί να είστε και ο αποδιοπομπαίος τράγος,σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και γίνετε η ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ του νησιού!
Κάντε ένα πλάνο για το νησί μεγαλεπήβολο, εφικτό με εμπνευση και σταματήστε να είστε όλοι απλοί συμμαζευτές της καθημερινότητας που κι αυτό ακόμη ανεπιτυχώς γίνεται!
Αναγνώστρια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. OY 666 OYOYOYOY …EΙΣΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ……ΟΥΟΥΟΥ666 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ????
    ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ…..ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΕΠΕΙΔΙ ΤΒΡΑ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΘΕ 15″ ΝΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΟΠΙΚΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!!!! Η ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ Η ΕΞΑΔΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ 6 ΕΥΡΟ…ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ????
    ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…..1,400.000 ΚΟΣΤΙΣΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΜΕ

  2. Μπράβο κυρια μου ωραία τα λετε συμφωνώ σε όλα μαζι σας μονο σε ενα θα διαφωνήσω,στους υπεύθυνους δεν ειναι ολοι οσοι αναφέρατε ξεχάσατε και εμας(αυτούς που τους ψήφισαν)γιατί έχουμε και εμείς μεριδιο ευθύνης αυτοί ολοι έχουν βολευτεί στις καρέκλες τους λαι εμείς ρους βοηθάμε να θρωνιαζοντε. Καταλαβαίνετε τι εννοώ!!!ο θεος να βάλει το χέρι του 🙏

    • Έχετε δίκιο ως ένα σημείο.Μονο που απ’τη στιγμή που θα κάνουμε το λάθος μένουμε ανήμποροι για 4 χρόνια!

  3. Έχετε δίκιο ως ένα σημείο.Μονο που απ’τη στιγμή που θα κάνουμε το λάθος μένουμε ανήμποροι για 4 χρόνια!

  4. Εγώ ένα έχω να πω.Υπαρχει λόγος ύπαρξης του δημάρχου;Τι τον θελουμε και τον πληρώνουμε;Να κάνει τι;Τώρα είναι φασιστικό να τα ισοπεδώνουμε όλα.Ναι το νησί ήταν σε καλύτερη κατάσταση με τον προηγούμενο δήμαρχο.Αν δεν βλέπετε αυτό το απλό απλά προσπαθήστε να δικαιολογιέστε την επιλογή του σημερινού δημάρχου.Εχω άλλη άποψη για τις αεροδιακομιδές .Ειναι πρόοδος να μπορεί γρήγορα να μεταφέρονται άνθρωποι.Ετδι γίνεται σε όλο τον κόσμο .Εκτος αν Εννοητε ότι σε κάθε νησί από τα 200 κατοικημένα στην Ελλάδα να έχουμε πλήρες νοσοκομείο.Τελος όταν διαλέγουμε ποιους θα βάλουμε δημάρχους να μην σκεφτόμαστε ποιος είναι συγγενής φίλος η καλός άνθρωπος αλλά ποιος μπορεί.Ξαναλεω το νησί με σεισμούς μεταναστευτικό δεν ήταν ίδιο με σήμερα .

  5. Η κυρία λέει θέλει,ένα γιατρό για τον καθένα δίπλα της,ένα αστυνομικό κλπ.Η ίδια τι ακριβώς κάνει;Πως οδηγεί;Που και πως πετάει τα σκουπίδια της;Που έχει κτίσει ;Ποσό σέβεται του γείτονες και συμπολίτες της;Ναι οι αρχαιολογικοί χώροι στο νησί είναι σε κακά χάλια.Λεφτα έχουν έρθει να βελτιωθούν χιλιάδες.Αν ψάξετε ποσά έχουν πέσει για να έχουμε αυτή την κατάσταση θα τρελαθείτε.Θα στήναμε σχολεία από την αρχή .Που πήγαν;Οι υπηρεσίες αυτές έχουν υπαλλήλους.Ποιος τους ελέγχει;Τώρα αν θεωρητε το χάλι με τα σκουπίδια στο νησί,ότι δεν φταίει ο καθόλα υπεύθυνος,δήμαρχος αλλά κάποιοι κακοί που του κάνουν πόλεμο ,καλά κρασιά.

  6. Φταιει το κράτος θα πείτε.Τους δημάρχους τι τους έχουμε;Τους περιφερειάρχες τι τους ψηφίζουμε;Αν προσέξετε δεν εινσι όλα τα νησιά στην ίδια μοίρα.Καποιοι δουλεύουν και κάποια έχουν πιο αξιόλογους κατοίκους.Ξερουν στη Αθήνα τι γίνετε σε κάθε χωριό αν δεν τους ενημερώσουν οι κατάλληλοι.Εδω ήρθε υπουργός ,ο μόνος που δείχνει να σχολείται και να ψάχνει λύσεις και εμείς αντί προτάσεις κάναμε διαγωνισμό ποιος θα φωνάξει περισσότερο.Μαθετε επιτέλους να αποδίδετε στον καθένα τι του αναλογεί ,με τις γενικότητες δεν πάμε πουθενά,απλά κλέβετε τους άχρηστους .

    • Όχι κυρία μου!
      Χρειάζεται ο εκάστοτε Δήμαρχος!
      Σιγά μην εναποθεσουμε τις ελπίδες μας στον Άδωνι και τον Πρωθυπουργο!
      Ας ξεπληρώσει το κόμμα σας τα χρέη του
      …και θα μπαλωσουμε πολλές τρύπες!!!!

      • Μακάρι να είχαμε πολλούς σαν τον Αδωνη.Εσυ έχεις μάθει τους υπουργούς να κάθονται στα γραφεία τους επισκέψεις και να λένε θα το δούμε το θέμα σας;Αν δεν λύσει το θέμα ο Αδωνη και αυτή η κυβέρνηση πες μας που ελπίζεις;

  7. ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΕΙΑΣ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΟΙ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ,ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ, ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΟΥ.

  8. Στον Άδωνι ελπίζουμε Κυρία και στην ευαισθησία που μπορει να κρύβει βαθιααααααααά μέσα του.Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για τα επίγεια .. .
    Την μεγαλύτερη ελπίδα μου την εναποθέτω Αλλού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ