Κ. Καΐσερλης: Φύγε Στέλλα, κρατάω μαχαίρι! Και όμως η ιστορία που παραχαράσσεται, εκδικείται

21
6632

Τέλος στα δικαστήρια

Φύγε Στέλλα, κρατάω μαχαίρι! Και όμως η ιστορία που παραχαράσσεται, εκδικείται

Πριν από λίγες ημέρες έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος μιας εποχής στην οποία δυστυχώς η πολιτική μεταφέρθηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων. Της εποχής των τριάμισι ετών 2011-2013 της θητείας του Κ. Καϊσερλη στον ενιαίο για πρώτη φορά Δήμο της Κω.

Με είκοσι οκτώ (28) κατηγορίες για ποινικά αδικήματα εναντίον μου, με δεκαεπτά (17) αθωωτικές φορές στο σκαμνί του κατηγορουμένου και αμέτρητες φορές σε ανακρίσεις και παρουσίες στην αίθουσα, εξαιτίας των αναβολών, προχθές δημοσιεύτηκε η τελευταία απόφαση με την οποία καταδικάστηκε, όχι μόνο ποινικά αλλά και αστικά ο κ. Αρ. Πατούρης για δυσφήμιση της τιμής και της υπόληψης μου στο θέμα της υποστήριξης των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων.

Η περίοδος των τριάμισι χρόνων σημαδεύτηκε αποκλειστικά από την παραχώρηση της Αίγλης στην συνεργατική επτά γυναικών με επικεφαλής την Στέλλα Τσατσαρώνη!

Αυτό έγραψε η ιστορία! Γιατί την ιστορία την γράφουν οι νικητές! Η παράταξη Κυρίτση και η πλειοψηφία του λαού.

Και όμως δεν είναι έτσι! Την ιστορία κανείς δεν μπορεί να την παραποιήσει, γιατί έρχεται η στιγμή που η ιστορία όταν παραχαράσσεται, εκδικείται.

Πέρασαν μόλις δώδεκα χρόνια από τότε και ήρθε η στιγμή που ο Δήμος και η κοινωνία μας αδυνατεί να αντιμετωπίσει και να τεκμηριώσει τις προτάσεις της στην μεγάλη υπόθεση της προστασίας του περιβάλλοντος και την διαχείριση των σκουπιδιών και ξεφτιλίζεται. Και αυτό γιατί είναι ανύπαρκτο το επιστημονικό στελεχιακό δυναμικό του.

Τότε όμως το 2012. Την περίοδο της μεγάλης οικονομικής κρίσης και της φυγής στο εξωτερικό χιλιάδων επιστημόνων μας, συμμετείχαν σε δύο από τις δεκαπέντε συνεργατικές των 120 νέων Κώων επιστημόνων μας επτά νέοι Χημικοί μας. Μια τεράστια επιστημονική δύναμη που έψαχνε για εργασία στην επιστήμη που σπούδασαν αλλά και για κοινωνική προσφορά!

Στηρίχτηκαν από τον Δήμο και έφτιαξαν δύο συνεργατικές. Οι τέσσερις την συνεργατική για τον έλεγχο και την ποιότητα των υδάτων και των υγρών αποβλήτων και οι τρεις για την ποιότητα των στερεών αποβλήτων και των αερίων αποβλήτων (ΔΕΗ). Ο Δήμος συμμετείχε με την ΔΕΥΑΚ και το μόνο που παραχωρούσαμε για χρήση ήταν το Χημείο της και ένα χωράφι δίπλα στη ΔΕΗ. Την στήριξη τους θα την αναλάμβανε αφιλοκερδώς ο μεγαλύτερος οργανισμός διαχείρισης αποβλήτων στην Μεσόγειο, η Polyeco!

Η Στέλλα (Μελίνα Μερκούρη) ήταν ωραία και πολύφερνη και ίσως της άξιζε και μαχαίρι γιατί είχε δίκιο ο ποδοσφαιριστής Μίλτος (Γιώργος Φούντας)! Οι Χημικοί όμως τι τους έφταιγαν? Το Γαιόραμα για τα σχέδια πόλης? Οι δασολόγοι? Οι αρχαιολόγοι για τα ιστορικά αρχεία?  130 νέοι άνθρωποι! Κυνηγήθηκαν άγρια οι συνεργατικές, τους οδήγησαν στα δικαστήρια! Κάποιοι έφυγαν στο εξωτερικό και κάποιοι άλλοι πήγαν στις ρεσεψιόν, υπάλληλοι! Στην Φραπόρτ! Ήταν άχρηστοι για το νησί μας οι νέοι επιστήμονες. Έφτιαχναν, (έτσι νόμιζαν τότε), τον στρατό του Καϊσερλη και όχι της Κω. Το ζοφερό μέλλον δεν το έβλεπε κανείς τους…. Την πάρτη τους έβλεπαν….

Για να εμφανιστεί σήμερα μπροστά μας ο κ. Γαμβρούδης με τον ξενόφερτο ΦοΣΔΑ και τους ιδιώτες να μας κουνάνε το χέρι, γιατί όχι μόνο δεν ήμασταν ικανοί να προστατέψουμε τις ζωές μας και να αξιοποιήσουμε τον πλούτο των επιστημόνων μας, αλλά μπήξαμε και πιο βαθιά το μαχαίρι.

Κ. Καϊσερλης π. δήμαρχος Κω για το τέλος μιας θλιβερής δικαστικής ιστορίας που εύχομαι ποτέ να μην ξαναϋπάρξει.

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

    • ΦΆΑΤΕ, ΦΆΑΤΕ, ΦΆΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΊ ΣΥΝΈΤΑΙΡΟΙ ΞΕΚ@Λ@ΘΗΚΑΝ.

      ΠΟΣΑ ΠΛΉΡΩΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΙΚΊΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΚΟΣ ΚΑΙ Η ΡΟΥΦΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΆΤΤΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ?;?;?;?

    • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, εγιναν εργαλείο πλουτισμού και στρατού ψηφοφόρων.

      Για να θυμηθούμε την διαχείριση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ, τις ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ που έδιναν για συμβιβασμό οι δημότες, κατέληγαν στο χρηματοκιβώτιο του διευθυντή του Δήμου για να μοιραστούν σε φαρδιές ΤΣΕΠΕΣ, τις καταθέσεις για πλακοστρώσεις σε ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ στο όνομα ….»ΜΑΥΡΑ», τις ΔΟΛΙΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ με εκατομμύρια μπαξίσια και Μερσεντές δώρο σε υπαλλήλους… , την ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ που καταχώνιαζε εγκυκλίους παρεκκλίσεων στα οικόπεδα των 800 μ2 μέχρι οι κολλητοί του να βγάλουν ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, τα 200+200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ για το ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ και τα ΙΑΜΑΤΙΚΑ που «ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΝΟΣ», την ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ σε ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ, ΦΙΛΗΝΑΔΕΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ και εκατοντάδες άλλα παραδείγματα ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ-ΕΥΚΟΛΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ και εξάρτηση των Δημοτών από τον ΑΦΕΝΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ… Κάθε αρμοδιότητα που παραχωρούσε το Κράτος γινόταν εργαλείο πλουτισμού και δημιουργία ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ για τους ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ… Φάααατε, Φάαααετε, Φάααααατε τον περίδρομο… Τώρα που χάσατε το παραδάκι, ΒΓΑΛΤΕ ΣΚΑΣΜΟ και χαμομήλι…

  2. Κ Καϊσερλή δεν σας έκριναν τα δικαστήρια.Σας έκρινε ο λαός που σας έστειλε σπίτι σας.Οσο για την τραγική ιστορία με τις συνεργατικές και το ποσό στοίχισαν στο δήμο,σε εμάς δηλαδή,χρειάζεται θράσος να πείτε ότι η Αίγλη ήταν επιτυχία που δόθηκε σε υποστηρικτριες σας με κανένα οικονομικό πρόβλημα,παράλληλα από…..τυχαία πληρώναμε και άλλα……Εχω ρώτησε νέους που λέτε από συνεργατικές που στήσατε και είχαν μπει με όρεξη ,την κατάληξη που είχαν και τον στόχο σας να αβσνταρετε συγγενείς σας.Η τελευταία συνεργατική που ακουστικέ είναι αυτή που περσυ την είχε κλείσει η εφορία για παραβάσεις.Να τα λέμε όλα.Τι είναι αυτό που σας κάνει να πιστεύετε ότι ο κόσμος ξεχνάει;Εσείς μάλλον έχετε ξαχασει ότι σας έστειλε σπίτι σας.

  3. ΚΕΡΝΆΩ ΤΣΊΠΟΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΝΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΆΠΑΡΗ ΚΑΙ ΚΡΑΣΟΤΥΡΙ !!!
    ΕΜΜΟΝΕΣ, ΕΜΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ «»»»
    ΚΩΣΤΑ ΑΣΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΤΩ’ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ…………………………

  4. όλοι εσείς που μπλέκεται στην πολιτική αρένα τι περιμένετε ευχαριστώ; ευγνωμοσύνη; βρέξει χιονίσει εσάς θα θεωρούν υπεύθυνους. μόνο γροθιές στο στομάχι δικαστήρια με το παρά μικρό και με το τουφέκι στο κεφάλι σας θα σας πυροβολούν. τι πήρες κ. Κώστα από τόσα χρόνια προσφοράς; αχαριστία. και αυτό φαίνεται από τα κακόβουλα σχόλια.

    • Τρεις συντάξεις βόλεψε όλη την οικογένεια,μακρινούς συγγενείς ,γνωστούς και φίλους.Πως πήρε πήρε.Τι έδωσε όχι σε αυτούς που ανέφερα αλλά στο νησί θα μας πεις;

  5. Καισαρλη, ο τροπος που εγιναν οι συνεργατικες, περασαν αρνητικα στην κοινωνια.
    και δυστυχως ηταν ο λογος που εχασες απο τον κυριτση, με ολες τις συνεπειες για το νησι .
    Πολυ λιγοι καταλαβαν τη σημασια τους, και τα θετικα. ισως εχεις μεγαλη ευθυνη, γιατι δεν τα περασες στην κοινωνια ουτε στα ιδια τα στελεχη σου.

    • το αποτύπωμα του το άφησε ο κάθε δήμαρχος στο νησί και αυτό του Κυρίτση είναι χειρότερο μακράν.
      Ξεχνάμε οι περισσότεροι ότι η παρακμή που περνάμε σαν μέρος είναι απίστευτα κατηφορική.
      κάθε χρόνο τέτοια εποχή φεύγουν νέοι και δεν ξανάρχονται.
      κοιτάτε, ρωτήστε,παρατηρήστε το γίνεται σε βάθος.

  6. Ρε σεις γράψτε και το επίθετο σας! Για να μάθουμε και το δικό σας μπόϊ. Στην Κω μόνο ένας έχει το θάρρος να υπογράφει ότι λέει Και το μπόι να σας κοιτάζει από ψηλά. Και αυτός είναι ο Καίσαρλης.

  7. εσύ με τη φασιον την αβικω και τα υπόλοιπα δεν ξέρω αλλά αν δεν το κατάλαβες νομίζω ότι κατάντησες αηδια

  8. τις συνεργατικές δεν τις κυνήγησαν , εσυ τις κυνήγησες όπως οτιδήποτε δεν το είχες από κάτω σου, ήσουν πάντα ένας εγωπαθής νάρκισσος και μόνο το δικό σου έβλεπες και ήθελες… για αυτό τώρα κάθησε στα παγκάκια και την επόμενη φορά να μάθεις ότι η δημόσια περιουσία δεν διανέμεται στους ψηφοφόρους σου

  9. Αχ Δήμαρχε.
    Έδωσες την ζωή σου και το όραμα σου σε ένα τόπο μαγικό, αλλά με άχρηστους και αχαριστους και μνησικακους ανθρώπους.
    Εσύ έφτιαξες το τόπο από ψαροχώρι σε κοσμοπολίτηκο νησί.
    Σήμερα δείχνει να μην το θυμάται κανείς…!!!
    Μην ασχολείσαι πια με αυτό τον τόπο.
    Άστον να βουλιαξει. Λυπάμαι αλλά αυτό μας αξίζει

  10. Γιατί ασχολείται με σινεμά τώρα; Θα είναι υποψήφιος για τον δήμο μας ή για το όσκαρ υποκρισίας;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ