Νίκος Χατζηβασιλείου: 37 χρόνια ανεκτίμητης προσφοράς στο Δήμο της Κω, ως υδραυλικός και Θερμό-υδραυλικός

9
14874


Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Ο δημοτικός υπάλληλος Νίκος Χατζηβασιλείου μετράει 37 χρόνια ανεκτίμητης προσφοράς στο Δήμο της Κω , ως υδραυλικός και Θερμό-υδραυλικός.

Ο Νίκος Χατζηβασιλείου είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και φίλος ο οποίος για 37 συνεχή χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στον δημότη της Κω ως δημοτικός υπάλληλος υδραυλικός και θερμό-υδραυλικός.

Ο Νίκος πάντα με την εξαιρετική επαγγελματική του κατάρτιση και ευσυνειδησία θα προσπαθήσει άμεσα να επιλύσει οποιαδήποτε βλάβη ή φθορά παρουσιαστεί στις αθλητικές, σχολικές και λοιπές δημοτικές κτιριακές εγκαταστάσεις.

Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος με ήθος, ήρεμος με ευγένεια ψυχής και τιμάει με το παραπάνω την υπηρεσία του στο Δήμο της Κω.

Το 1998 έφτιαξε όλο το σύστημα ποτίσματος του Νέου Σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ μαζί με τους τότε άξιους συναδέλφους δημοτικούς υπαλλήλους.
Αυτές τις μέρες ο Νίκος Χατζηβασιλείου ακόμη και εκτός ωραρίου ερχόταν στο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ για να φτιάξει τις ζημιές που είχαν παρουσιαστεί λόγω της φυσιολογικής φθοράς του συστήματος ποτίσματος του αγωνιστικού φυσικού χλοοτάπητα του σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ και υπήρχε έντονο το φαινόμενο της αποξήρανσης σε μεγάλο τμήμα του χλοοτάπητα.

Ερωτηθείς ο Νίκος , για τον λόγο που ερχόταν καθημερινά στο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ , μου απάντησε ότι ως υπάλληλος του Δήμου της Κω οφείλει στον κάθε δημότη και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες στο χώρο που γυμνάζονται και αθλούνται επί καθημερινή βάση.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στους υπαλλήλους του δήμου μας που προφέρουν και κάνουν αξιόλογα τη δουλειά τους … !

  2. Ο Νικόλας είναι από τα καλύτερα παιδιά της Κω. Βοηθάει πολύ κόσμο χωρίς να πληρώνεται.
    Μπράβο κύριε Χατζηστέργο που του κάνατε αφιέρωμα το αξίζουν τέτοιοι απλοί άνθρωποι

  3. Ο κύριος Νίκος εντυπωσιάζει με την ευγενική του συμπεριφορά, τη διακριτικότητα του , την ηρεμία του, τη συνέπεια και αποτελεσματικότητα του.
    Χαίρεσαι να συνεργάζεσαι μαζί του. Έχουμε την τύχη να συνδράμει τη σχολική μας μονάδα σε θέματα της ειδικότητας του.
    Σας ευχαριστούμε κύριε Νίκο.

  4. Από μικρό παιδί τίμιο και εργατικό με πολύ αγάπη για αυτό που κάνει .Να έχεις υγεία Αδελφέ μου και να χαρείς την εγγονουλα σου και να την καμαρώνεις!!

  5. Μπράβο και στο Νίκο Αλλά μην ξεχνάμε και τα παιδιά στην αποκομιδή των απορριμμάτων το βράδυ αυτοί και αν δίνουν μάχη πραγματικά παιδιά!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ