Βραβεύσεις στους αθλητές της Κω που συμμετείχαν στους Πανελλήνιους αγώνες των Special Olympics και σε διαχρονικούς υποστηρικτές

1
7389


Βραβεύσεις στους αθλητές του Σβουρένειου ΚΔΑΠΑμεΑ Δήμου Κω και των Special Olympics που συμμετείχαν στους Πανελλήνιους αγώνες των Special Olympics Ηellas στο Λουτράκι για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, απένειμε η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής του δήμου της Κω κ. Σταματία Κανταρζή.
Πρόκειται για τους αθλητές , Αντώνη Μπίλλη, τον Νικόλαο Κώστογλου και τη Δέσποινα Χόνδρου για την σημαντική συμμετοχή της, με την ομάδα της Αχτίδας Αιγαίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ Νεανίδων και Γυναικών που διεξήχθησαν στις Σέρρες και στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.
Εκτός από τους Κώους αθλητές, η κ.Κανταρζή, απένειμε τιμητική πλακέτα και σε διαχρονικούς υποστηρικτές του Σβουρένειου ΚΔΑΠΑμεΑ, στην πρόεδρο του ΒΑΚΟΥΦ Κω κ.Ελβάν Κοτζαογλάν, στον επιχειρηματία Γιάννη Μαντούκο και στους Σταύρο και Μίνα Χόνδρου.
« Η βράβευση αυτή είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει ο δήμος για να τιμήσει την προσπάθεια αυτών των παιδιών που αποδεικνύουν καθημερινά την θέληση για ζωή και συμμετοχή στον αθλητισμό, όπως και σε επιχειρηματίες που στέκονται δίπλα στα παιδιά», επισήμανε στο χαιρετισμό της η αντιδήμαρχος κ.Σταματία Κανταρζή.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ