Δήμος Κω: Τρίτη 30 Ιουλίου, πλύσιμο Β. Παύλου & Ακτής Κουντουριώτη

5
4341

Σε εκτεταμένο πλύσιμο του πεζοδρομημένου τμήματος της οδού Βασιλέως Παύλου, από την πλατεία Καζούλη έως το λιμάνι, του πεζοδρομίου και του οδοστρώματος της Ακτής Κουντουριώτη, από την Καμάρα έως την πλατεία Ρήγα Φεραίου, θα προχωρήσει η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κω, αύριο, Τρίτη 30 Ιουλίου, από τις 05.30 έως τις 08.30 το πρωί.

Οι επαγγελματίες της περιοχής, που χρησιμοποιούν κοινόχρηστο χώρο, καλούνται να μην αφήσουν εκτεθειμένο εξοπλισμό από τα καταστήματά τους, προκειμένου να διευκολύνουν το έργο της υπηρεσίας και να μην προκληθούν ζημιές.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας εφιστά την προσοχή των διερχομένων, πεζών και οδηγών, κατά την κίνηση τους στην περιοχή καθαρισμού, λόγω πιθανής ολισθηρότητας του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων.

Ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόησή τους και τονίζει ότι η καθαριότητα χρειάζεται τη συμβολή όλων μας!

 

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχουμε κάνει είδηση τα αυτονόητα. Σε λίγο θα βγάζουν δελτίο τύπου για την αποκομιδή των σκουπιδιών. Καμπουρακη δεν τα παρατάς μας εκαψες

  2. Νωρίς το θυμηθήκατε..Έφθασε Αύγουστος για να ρίξετε λίγο νερό στον δρόμο..Και Τί νομίζετε??Καθάρισε το νησί??Ρίξτε μια ματιά στους κάδους και στο λιμάνι που δεν μπορείς να περάσεις…Βέβαια θα μου πείτε έχετε συναυλία οπότε μην μας κακοχαρακτηρίσουν..Από Παρασκευή βέβαια μια από τα ίδια και χειρότερα..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ