Σε εξέλιξη ο προγραμματισμός πλυσίματος δρόμων και κάδων στο ιστορικό κέντρο της Κω

23
12231

Ενεργοποιήθηκε δεύτερο απογευματινό δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων στο ιστορικό κέντρο
Με επτά οδοκαθαριστές από τη ΔΥΠΑ, ενισχύθηκε η υπηρεσία Καθαριότητας, ενώ σε λίγες εβδομάδες η υπηρεσία θα ενισχυθεί με συμβασιούχους , επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Σταμάτης Καμπουράκης ο οποίος τονίζει πως ενεργοποιήθηκε και δεύτερο απογευματινό δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων στο ιστορικό κέντρο λόγω των αυξημένων αναγκών της θερινής περιόδου, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο προγραμματισμός πλυσίματος δρόμων και κάδων στο ιστορικό κέντρο της Κω .
Αναφορικά με την καθαριότητα της πόλης, ο κ.Καμπουράκης επισήμανε πως είμαστε σε καλό επίπεδο όχι όμως όσο θα ήθελε αφού υπάρχει η ανάγκη ενίσχυσης της υπηρεσίας με προσωπικό. Στις σαράντα περιοχές οδοσάρωσης της πόλης, υπάρχουν δεκαπέντε οδοκαθαριστές οι οποίοι δεν επαρκούν και αναμένεται να ενισχυθούν με τους συμβασιούχους, τις επόμενες εβδομάδες.
Ερωτηθείς για τη συνεργασία με τον εργολάβο, ο αντιδήμαρχος υπογράμμισε πως στις αρμοδιότητες του, είναι η αποκομιδή απορριμμάτων στα ξενοδοχεία και επικουρικά όπου υπάρχει ανάγκη , συνδράμει και ο εργολάβος. Από την πλευρά της η προϊσταμένη της υπηρεσίας καθαριότητας κ.Τσιρπανλή, έκανε έκκληση στους επαγγελματίες να μην εναποθέτουν ογκώδη αντικείμενα χωρίς συνεννόηση με την υπηρεσία και να συμπιέζουν τις κούτες και να τις εναποθέσουν δίπλα από τους κάδους απορριμμάτων.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΓΙΑ ΟΔΟΣΑΡΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ.τριτοκοσμικη η κατασταση στην κω.

  2. Παιδιά μην ακούτε τπτ από τα ψεύτικα λόγια είναι όλοι υποκριτές προσπαθούν να δείξουν ότι κάνουν κάτι στον κόσμο έξω ενώ έχουν βάλει τους εργαζόμενους να δουλεύουν εξαημερα ασταμάτητα και να παίρνουν από την πόλη σκουπίδια μέχρι και την κεφαλο για να μην φανεί έξω ότι δεν υπάρχουν άτομα και όλα δουλεύουν ρολόι είναι ανίκανοι ανεγκεφαλοι … τερματισμενα πρέπει να φύγουν από της καρέκλες που είναι στα γραφεία και να μπουν έμπειροι άνθρωποι να δουλέψουν βλέπουν ότι τα άτομα δεν επαρκούν, και έχουν άτομα απο τα απορριμματοφόρα στα γραφεία μαζί τους για βοηθεια αν είναι δυνατόν.. για να λουφάρουν!!!

  3. είστε ανίκανοι ….. δώστε παραίτηση και άι στα σπίτια σας ψετοδουλευταραδες όλοι στα γραφεία πρέπει να πάτε στα σπίτια σας αν είχατε αξιοπρέπεια θα είχατε παραιτηθεί

  4. Το Daf-πλυντήριο κάδων γιατι δεν βγαίνει να πλύνει τους κάδους;;;
    Μάλλον θα φταίει η σχολαστικη συντήρηση…

  5. ποιους κάδους; αυτούς που δεν υπάρχουν; χαχαχα. και πότε θα καθαρίσετε κάδους και δρόμους, τώρα τον Αύγουστο; Γιατρό θέλετε επειγόντως, γελάει ο κόσμος στα καφενεία.

  6. Το γνωριζουν και οι ιδιοι οτι ειναι ανικανοι…..
    μα θελουν να σας δουλευουν…
    60% …..πηραν …και θα συνεχισουν να σας δουλευουν…

  7. Σε όλη την Ελλαδα τα πυροσβεστικά είναι περιπολίες και σε επιφυλακή.
    Στην Κω τα πυροσβεστικά πλένουν κάδους.

  8. Αυτό τώρα είναι έργο και πρέπει να το δώσουμε στα μέσα,να δώσουμε συνεντεύξεις και να βγάλουμε φωτογραφίες.Αξιοι.

  9. Πρόεδρε κανένα κάδο θα δώσετε η θα συνεχισουμε να γυρνάμε με τις σακούλες στα αυτοκίνητα να βρούμε κάδο;

  10. κακομοιριά!!τι θέλετε επιτελους!!! δεν είναι που δείχνετε την κακία σας όλοι σχεδόν οι σχολιαστές.Για την ηλιθιότητα σας τρομάζω!όλοι εσεις κυκλοφορείτε δίπλα μας!!!!Μόνο αντίδραση βρίσιμο και ……αδειάζω.

  11. Το απόγευμα στις 19.40 κάτω από το ξενοδοχείο ……..βλέπω τουρίστες να φωτογραφίζουν κάτι..και λέω
    υπάρχει τροχαίο.Όμως στο ρυάκι προς την θάλασσα ποτάμι από μυρωδάτα λύματα!! Υπεύθυνη τουρισμού υπαρχει? Λιμεναρχείο υπάρχει? Θα πυροβολούμε συνεχώς τα πόδια μας κ.Νικηταρά? Ο τρίτος επώνυμος
    τουριστικός προορισμός? Είστε ό,τι και τα μυρωδάτα λύμματα!!!!

  12. κυρίως,τι να πω πράγματα για καθαρισμό…από αρχή έως τέλος ,ξανά αρχή έως τέλος,ξανά ίδια…
    δηλαδή μυρίζουμε και μυρίζετε ιός από αέρα του κάδου …θα πεθάνουν… παράδειγμα οι ξένοι/ξένες πετάνε στο δρόμο ή πεζοδρόμιο είναι… βρώμικα…οι άνθρωποι καπνίζουν και πετάνε στο χωράφι (καίνε φωτιά)… τέλος πάντων

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ