28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχουμε τη ζέστη ,έχουμε και τους μαϊνταούς μέσα στη μέση.Εχω την Απορια,με την κάθε ανάρτηση στο fb ,πληρώνεται;

  2. Αυτά παίρνεις όταν ξαφνικά ψηφίζεις έναν άνθρωπο ……,τον βάζεις να μιλά για θέματα από ιατρικά μέχρι κρουαζιερόπλοια και να κηνυγα θαλαμηγούς.Για την δουλειά του που είναι η εμφάνιση της πόλης,ούτε κουβέντα.

  3. Σακη αγόρι μου ποια ακριβώς είναι δουλειά σου;Για πιο λόγο ζήτησες τη ψήφο και την πήρες από τα λιγούρια τις μεσήλικες;Έχεις κάνει κάτι Γιαυτο;Τι ακριβώς για την εμφάνιση της πόλης;Τον Απρίλη είχες βγαλει κάποιες φωτογραφίες κόβοντας κάτι χόρτα.Μετα;Τι ακριβώς κάνεις;Ελεος πια.Καποια στιγμή γελούσαμε αλλά έχει γίνει τραγικό.Θα μου πεις ποιος να τον μαζέψει;Ο δήμαρχος;Άλλη τραγική περίπτωση.Τι να πει κανείς;Περαστικά και υπομονή.

  4. τωρα δηλαδη πρεπει να σε παρηγορησουμε ; Σάκη ουτε το παραμοκρο δεν αντιλαμβανεσαι απο τα συμφεροντα που συγκρουονται και τα οποια υπηρετεις . καλο παιδι αλλα λιγος

  5. ΣΑΚΗ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΝΑ ΧΑΛΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ο ΚΟΣΜΟ ΚΛΑΙΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ

  6. δουλευει για τα ιδιωτικα νοσοκομεια και τους ιδιωτες γιατρους να γδερνουν να ληστευουν τους πολιτες.διελυσαν τα κρατικα νοσοκομεια.πολιτικοι δημαρχοι γιατρι ολοι για την μασα.

  7. Στην αμορφωσιά μερικών που το παίζουν πρόεδροι.. Όταν δεν γνωρίζουν να συνταξουν ένα σωστό κείμενο..που το δημοσιεύουν κιόλας.. Δυσκολεύτηκα να το διαβάσω πραγματικά… Ασυνταξια, έκφραση πεζοδρομίου.. .
    .

    ,,

    • αν αγαπάτε την ΚΩ να γράφετε επώνυμα και μόνο επώνυμα
      όσο για σας τους μορφωμένους πάρτε τα διπλώματα μαζί σας για διαβατήρια στην άλλη ζωή
      τόσα βλέπετε καθημερινά αλλά….
      όμως ποτέ δεν είναι αργά για όλους και πρώτα από όλα για μένα ίσως γι’αυτό προσπαθώ τώρα ….. ίσως σώσω και γω κάτι ….
      με πολύ αγάπη Σάκης

  8. Σακη δεν μας παρατας και εσυ?
    Γραφε τα στους ψηφοφορους σου…να σε διαβαζουν μονο αυτοι!
    Εισαι αυτο ακριβως που τους ….αξιζει!!
    ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ…
    ΑΕΡΟΛΙΘΟΙ του κ. ΤΙΠΟΤΑ

  9. Έλεος κάπου φίλε Σάκη με τα πρόχειρα κείμενα σου . Δεν μπορεί να απαντάς για ένα τόσο σοβαρό θέμα με ο,τι πιο πρόχειρο , ο,τι πιο φλύαρο και ασυνάρτητο . Δείχνει πόσο σε έχει απασχολήσει και πως έχεις ανταποκριθεί . Του ποδαριού οι δουλειές σας εκεί στον δήμο σε όλα .Δεν είναι όλα για κουβέντα του καφενείου ρε άνθρωποι .

    • Δεν μας ενδιαφέρει που είσαι ούτε τα αποθημενα σου,ούτε τα κόμπλεξ σου.Την δουλειά που σου ανέθεσαν μπορείς να την κανείς;Αν ναι καλώς,αλλιώς σπίτι σου αγόρι μου.Κουρασες πρην καλά καλά αρχίσεις.Τελος μην θεωρείς το πεζοδρόμιο ότι είναι στόχος.Αυτο το επικαλούνται όσοι δεν έχουν κάνει κάτι άλλο στη ζωή τους.Φιλικα ,δεν είναι κακό να έχει περάσει καποιος από το πεζοδρόμιο,ίσα ίσα.Το κακό είναι να μην προχωρήσει και να μείνει εκεί.

  10. Καπου ωπα εσεις οι σπουδαγμενοι με τα πτυχια κ τις περγαμηνες, τοση μορφωση πχια δεν ξερετε που να τη βαλετε βρε φωστηρες . Σαμπως τα παραδειγματα της ζωης σας ειναι για μιμηση κατακαημενοι που στριμωχνεστε εδω μεσα να πειτε την κακια σας κρυφοβλαχοι μιζεροι με τα κομπλεξ κ τα απωθημενα κ τα καλα κρυμμενα τερτιπια σας . Τοση η μαγκια σας παντοτε αμα η μουρακλα σας ειναι κρυμενη , εχετε μαθει να ειστε υπουλοι γιατι δεν εισαστε ικανοι για τιποτε αλλο . Τοσα χρονια σε αυτο τον τοπο τοσα χρονια το καρκινωμα που λεγεται νοσοκομειο σε τι ωφελησε η αφεντομουτσουναδα σας να βρεθει μια λυση να εχουν οι συμπολιτες σας καλυτερη μοιρα

  11. Σαν πολλοι μορφωμενοι μαζευτηκατε εκει στην κω και γιαυτο τοσα χρονια ολα πανε απο το κακο στο χειροτερο .Σε λιγο δεν θα λεμε η κως ειναι το νησι του ιπποκρατη θα λεμε η κως ειναι το νησι των φωτεινων παντογνωστων

  12. Ρώτα ποτέ κατέθεσε άδεια ο γιατρός; επίσημα και βγαλτό στην δημοσιότητα όχι επειδή είναι φίλος σου να στηρίζεις έναν άνθρωπο έτσι.

  13. Και έχει μεγαλύτερη μορφωση από σένα στο λέγειν, στον τρόπο., στην έκφραση.. Ακομα και έξω ντύνεται σαν κύριος κσι μιλάει πρέποντα. Όχι πεζοδρομίου όπως εσένα… Όταν μιλάμε για μορφωση.. Μιλάμρ πρώτα πνευματική, κοινωνική μορφωση ειδικά όταν γράφεις στο κόσμο που σε ψήφισε, όχι με λόγια πεζοδρομίου.. , αλλα που να το καταλάβεις… Καθε επιστολή σου χωρις αξία, κενής, σημασίας, λες και μιλάς στον κολλητό σου στο Facebook. O παππούς μου θα πάρει δεν θα πάρει τις αξίες και τα διπλώματα της μορφωσεως στην άλλη ζωή, αλλά τα μεταδίδει στα παιδιά του.. Εσυ δεν θα πάρεις και δεν μεταδίδει τίποτα..πίστεψε με
    Βλέπουμε καθημερινά περισσότερα ….
    όμως ποτέ δεν είναι αργά για όλους να καταλάβουν το λάθος τους ότι ψήφισαν άχρηστους πρόεδρο. και πρώτα από όλα για σένα, παρσιτησου να πας σπίτι σου ……
    με πολύ αγάπη πολίτης

  14. Ποσων χρονων ειναι ο παππους σου φιλε μου γιατι ψαχνω για τη θεια μου τη Στεργουλα εναν καλο συντροφο απο ντζακι και κεινη ειναι μια χαρα αξιοπρεπης κυρια και φορα τις φουστες της κατω απο το γονατο ξερεις τις μιντι με χαμηλο πεδιλακι αξιοπρεπεστατο και κρατα παντα και την πρεπουσα μαυρη δερματινη τσαντουλα . Η θεια μου η Στεργουλα εχει μορφωση κοινωνικη και πολλα ψυχικα χαρισματα εχει και κοινωνικη μορφωση οπως ο παππουλης σου και μιλα μονο τα πρεποντα .

  15. Πω πω καλε τι ειν τουτος !!!! Μεγαλο κομπλεξ με τη μορφωση ο τυπος . Γιατι ρε φιλε αμα δηλαδη στρωσεις τον κ@λ@ σου να μαθεις να μιλας και να γραφεις πεντε σωστα ρημαδοελληνικα θα χαλαστεις? ?? Και τι παει να πει εισαι του πεζοδρομιου και γουσταρεις παιδι του λαου και καλα? Αμα μεθαυριο τα φερει ο διαολος να παραβρεθεις σε μεγαλο καναλι να μιλησεις για τον τοπο σου ετσι τσομπανιστικα θα συμπεριφερθεις ?? Αυτο λεγεται ζαμαν φου και πανω τουρλα και μονο σοβαρο ανθρωπο δεν δειχνει . Ασε που ειναι ασεβεια απεναντι στους συμπολιτες σου που θα τους κανεις μαυρο ρεζιλι. Δεν εισαι ο Ξανθοπουλος και δεν παιζεις σε παλια μελο ελληνικη ταινια , παρτο αλλιως και κυτα να σοβαρευτεις . Το παινευεσαι κιολας . Ιδεα δεν εχεις μου φαινεται τι θα πει να εισαι στη θεση που σε ψηφισαν. Σοκαριστικο το δικο σου φαινομενο και πολυ πολυ ανησυχητικο για το που παει αυτη η κοινωνια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ