Β. Τζόγιας: Υποδομές – Ώρα μηδέν | Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι άσκησαν διοίκηση τα τελευταία 25 χρόνια

4
4845
Αχ πατρίδα μου καημένη:
Αγαπητές φίλες και φίλοι η σεζόν πάει καλά πολλοί οι επισκέπτες στο νησί, αυτό σημαίνει πώς από την πίτα θα φάμε όλοι, άρα τουριστικά πάμε καλά θα μπορούσε να ήταν ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν όμως και άλλα πράγματα που πρέπει να αισθανόμαστε ιδιαίτερη υπερηφάνεια όπως είναι το νοσοκομείο και οι δομές υγείας, όπως είναι η υποδομές Σένγκεν εκείνη η παράγκα, όπως είναι η οδικές υποδομές, μάλιστα στα πηγαδάκια τής περιφέρειας ακούγεται πώς το υδατοδρόμιο θα γίνει τελικά έξω από του Σκλαβενίτη δεν είναι όμως επιβεβαιωμένο, όπως είναι ο χωροταξικός σχεδιασμός του νησιού που είναι τέλειος από κάθε άποψη, όπως είναι η επέκταση τής Μαρίνας, όπως είναι το γκόλφ στην Αντιμάχεια ,και άλλα πολλά,για όλα αυτά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια
σε όλους όσους άσκησαν διοίκηση τα τελευταία 25 χρόνια. Αναφέρομαι στην τοπική αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού κύριοι υποκλίνομαι για τα έργα σάς.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  2. Ευχαριστούμε το δήμαρχο καίσαρλη που σε τρία χρόνια 2011- 2013 έφτιαξε από το πουθενά ένα δήμο στο νησί. που ένωσε έξι διαφορετικές πόλεις και καμιά εικοσαριά ανύπαρκτες δημοτικές επιχειρήσεις. που πήρε από το κράτος την προστασία των δα-σών. Που έδωσε στον Δήμο τα λιμάνια τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα στά-δια. που τελείωσε την μελέτη των κρουαζιερπλοίων και της επέκτασης της μαρίνας. που έφερε στο νησί μέσα στην κρίση 10 εκατομμύρια για αναπλάσεις στην πόλη και στα χωριά που άνοιξε το κεφάλαιο των συνεργατικών βάζοντας τον δήμο να παίξει ρόλο οικονομικού παράγοντα και εργασίας γεγονός που είναι ακατανόητο για τον έξυπνο σχολιαστή που αγνοεί το παρελθόν του καίσαρλη και του Φάκκου που δη-μιούργησαν την σύγρονη πόλη της Κω.

  3. τα χωριά και το δίκτυο .
    Δεν δημοσιοποιούνται τα τροχαία για χάρη της TUI, Fraport.
    Μόνο εγώ είδα δύο ατυχήματα σήμερα, απόγευμα ένα μηχανάκι χτύπησελ μια κοπέλα κόπηκε το πόδι της,στις 06:30 ξημερώματα ένας μοτοσικλετιστής πιθανόν ντελιβερι κάτω ξάπλα με τα καλαμάκια και τους καφέδες πάνω και τριγύρω του.
    Περίμενα μισή ώρα και δεν φάνηκε ούτε ο … Χάρος.
    Πάρτε το χαμπάρι.Δεν χωρά το νησί τόσο κόμο και
    μάλιστα νεολαία που έρχονται να μαστουρώσουν και να ξεσπάσουν σε παραλίες.
    υπάρχει λαθρεμπόριο χαμηλής ποιότητας ποτών, χάπια, μαστούρα.
    Το οδικό δίκτυο κλάταρερ.
    δεν αντέχει σλλυ.
    τα επιδόματα ανεργίας θα τα τρώμε στους γιατρούς

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ