Συνάντηση εργασίας, του Δημάρχου Θ. Νικηταρά και εκπροσώπων των επαγγελματικών Φορέων της Κω με στελέχη της Fraport

1
4567

Συνάντηση εργασίας, του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και εκπροσώπων των επαγγελματικών Φορέων της Κω με στελέχη της Fraport Greece, την Γενική Διευθύντρια Marketing & Ανάπτυξης Κατερίνα Πολλάτου και τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης Γιώργο Βήλο, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 18 Ιουλίου, στις 12.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην συνάντηση θα συζητηθεί η αναπτυξιακή προοπτική του αεροδρομίου της Κω και το πλαίσιο συνεργασίας με τους Φορείς του νησιού μας.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ