Άγρια συμπλοκή μεταξύ υπευθύνων καταστημάτων στην Πορφυρίου | Ένας στο νοσοκομείο με αιμορραγία δύο προσαγωγές

25
50050

Άγρια συμπλοκή μεταξύ υπευθύνων παραλιακών καταστημάτων στην Πορφυρίου σημειώθηκε απόψε λίγο πριν τις 10 το βράδυμ στην πόλη της Κω.

Η συμπλοκή ξεκίνησε για λόγους επαγγελματικού ανταγωνισμού, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων θαμώνων και περαστικών.

Εκτός από συμπλοκή και ξυλοδαρμό σημειώθηκε και τραυματισμός με αιμορραγία από κάποιο κοφτερό αντικείμενο του υπεύθυνου του ενός εκ των δύο καταστημάτων στη μέση του δρόμου.

Για αρκετά λεπτά διακόπηκε  η κυκλοφορία μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να παραλάβει τον αιμόφυρτο τραυματία (σύμφωνα με πληροφορίες έγινε αεροδιακομιδή του σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρόδου), ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο περιπολικά με αστυνομική δύναμη οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε δύο από τους εμπλεκόμενους.

Φυσικά, δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο παρόμοιο συμβάν, ειδικά στις τουριστικές περιοχές του νησιού.

Προς το παρόν από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Μέχρι πότε όμως…

 

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι θα μέναμε πίσω από την Μυκονο.
    Πόσα χονδρά παιγνίδια γίνονται στα φανερά και στο παρασκήνιο.
    Να γιατί δεν σταματούν οι νέες άδειες, γιατί τα λεφτά είναι πολλά …Άρη.
    Στο τέλος θα βουλιάξει από το βάρος των μπετων και από τά ‘ Μυκονιάτικα πρωτόκολλα’ .
    Γνωρίζεται ότι με επίσημα στοιχεία στην Μύκονο το 80% το ‘διαχειριζεται η αλβανική μάφια?
    Αχ, καυμενο μου νησάκι που απο παράδεισο κατάντησες χειρότερο και από κόλαση.

  2. Το νησί καταρρέει πάρτε το χαμπάρι !!
    Το διαλύσατε και κοιτάτε μόνο τα λεφτά σας και τα λεφτά σας , ο κάθε σουβλατζής έγινε ξενοδόχος από την αισχροκέρδεια !!
    Επίπεδο νοημοσύνης κάτω από το 0

  3. ειδικά μετά που πέφτει ο ήλιος μέχρι το πρωί,μια πόλη βγαλμένη από συνοικίες του Σικάγου.
    μικρά και μεγάλα συμφέροντα και φυσικά οι αρχές απούσες.
    Η Αστυνομία βάζει εισπρακτικές κλήσεις,ενώ στις 23-24 στην Λάμπη κόντρες θανάτου..

  4. Εξάγουμε και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και θεάματα ομορφιάς με πιθήκους!!!Οοοοοοο του Ιπποκράτη χώρα! Έγινες ζωολογικός χώρος τώρα!!! Κυταξτε τι αποτελέσματα έχουν Μύκονος και Σαντορίνη!!! Ολοταχώς προς το γκρεμό όλοι μαζί!!!

  5. γεμίσαμε αντί τουριστικούς αλ…….. που κάθε μέρα παίζουν ξύλο είναι ντροπη για το νησί να βλέπουν οι τουρίστες αυτά τα αίσχη ελπίζω η τουριστική αστυνομία να κάνη την δουλειά της !!

  6. ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΞΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ! ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ!

  7. Η Κυβέρνηση το μόνο που ξέρει είναι να φέρετε με αυστηρότητα στους Έλληνες. Τους αλλοδαπούς όμως τους χαϊδεύει. Απέλαση στους παραβατικους αλλοδαπούς άμεσα αφού εκτιμούν την ποινή τους χωρίς αναστολή. Δεν μας κάνεις γι αυτό σε διώχνουμε πίσω στην πατριδα σου τι ποιο απλό

  8. Βρωμια και εγκληματικοτητα στην Κω;Αχ νησακι μου καημενο!!!Μαζεψαμε ολη τη σαρα και τη μαρα και το κακο συναπαντημα!!!Αυτο μας αξιζει;

  9. ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ !
    ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΙΚΟΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ Α…..

  10. Σεβαστείτε την χώρα που σας φιλοξενεί άμεση απέλαση παραβατικών αλλοδαπών που δεν σέβονται τους νόμους του κράτους τώρα !!

  11. Γραψε ρε Γιαννη οτι ηταν αλ//// να το βουλωσουν μερικοι..

  12. Όταν αφήνετε όλους αυτούς τους αλλοδαπούς να πουλάνε το ‘’εμπόρευμα’’ τους ανενόχλητοι και να ξεπλένουν τα κέρδη αγοράζοντας επιχειρήσεις τότε αυτά θα είναι τα αποτελέσματα. Σ ευχαριστούμε ΕΛ.ΑΣ!!!! Τα χειρότερα έρχονται……..

  13. μάθουν να σέβονται τον τόπο που δουλεύουν.
    ζωντανή διαφήμιση.

  14. Γεμίσαμε τον τόπο μας με σκουπίδια κ….αλ»»»ς, τι περιμένατε να γίνει.
    Είχαμε μια ευκαιρία με την χρυσή αυγή τώρα φάτε τα σ….ά της ΝΔ και ότι άλλης μ,,,ακίας πάτε και ψηφίζετε.

  15. Λες κ δεν έχει ψωμί για ολους, να κινδυνεύσει η ζωή σου για ποσά ? 80€ ? 150€ ? για έναν πελάτη?
    αυτή είναι η Κως του 61% ανομία παντου

  16. Έφτασε καιρό τώρα κι εδώ η μαφία της Α……. . Απειλούν , πουλούν σκληρά ναρκωτικά , μαχαιρώνουν ανενόχλητοι … τα χειρότερα έρχονται . έχουν αγοράσει σχεδόν όλη την Κω από ξέπλυμα μαύρου χρήματος και την έχουν δει Μεγάλα Αφεντικά

  17. Παιδιά συγνώμη που θα στεναχωρηθείτε όλοι σας αλλά θα σας πω μια αλήθεια μαγαζί και επιχείρησης υπάρχουν για άλλους άμα θέλετε και έχετε τα κότσια να δουλεύετε και όχι να ζητάτε λεφτά από τους γονείς σας και από τις γιαγιάδες σας και από τους παππούδες σας και να πάτε βόλτα με τα σκυλιά βάλτε τον κωλο κάτω και δουλεύετε και κάντε επιχείρηση σε σας δεν ανοίγανε αυτά ; Γιατί δεν τα δουλεύετε ; Όποτε γιατί δίνουν άδειες και γιατί αυτό γιατί εκείνο είναι σκετικα για αυτούς τους ντεμπελιδες που εχουνε τον χρόνο να σχολιάσουν εδώ και ας σκάνε από την ζήλια
    Όσο για το συμβάν συμφωνώ δεν έπρεπε να γίνει είναι κρίμα και για αυτούς και για τις επιχειρήσεις τους που αυτό το εχουνε κάνει και οι Έλληνες τρώγονται μεταξύ τους πάντα οι γείτονες όσα για τα αλλά σχόλια που δεν κολλάνε με το συμβάν είναι το σχόλια που είπα στην αρχή με πόλη αγάπη !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ