Αναγνώστης: Είναι δυνατόν να κλείνουν τις λακκούβες στα πλακόστρωτα με έτοιμη άσφαλτο;

11
6193

Είναι δυνατόν να κλείνουν τις λακκούβες στα πλακόστρωτα με έτοιμη άσφαλτο; Που είναι το συνεργείο του δήμου να αποκαταστήσει τις όποιες βλάβες έχουν δημιουργηθεί; Ο συγκεκριμένος τρόπος είναι εντελώς κακόγουστος και πρόχειρος.

Πραγματικά τι άλλο θα δούμε;
Αναγνώστης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. έλα κ συ τώρα Παρασκευή είναι , ποιος κάθεται να κάνει λάσπη να στρώνει με τον «μάλα» και έχει κ ζεστή , έτοιμο κουβαδάκι κ γεια σας , εξάλλου το δημόσιο όπου επέμβει φημίζεται για την καλαισθησία του , αν δεις το παλιό νηπιαγωγείο και δη σύλλογο δημοτικών υπαλλήλων είναι σαν άσυλο ανιάτων του 50 , έτοιμο για γύρισμα ταινίας θρίλερ, αυτά και καλά μπάνια.

    • Έχουν ενημερωθει αλλά τίποτα. Για την ιστορία είναι οδός Ολυμπίας , Ζηπάρι. Όποιος έχει λίγη πίσα ας έρθει να την κλείσει μετά από πάνω από έναν χρόνο επισκευής της διαρροής.

  2. Καλα τι περιμένεις και εσυ βρε αναγνωστη; εδώ εβγαλες δελτιο για 8 φωτιστικά λένε. 8 φωτιστικά λέντ!!! για τα αυτονόητα ο Παναγιωτακης μας ταΐζει Σάνον.

  3. 💰💰💰💰💰💰με αυτα θα ασχολειται ο δημαρχουκος?
    Εδω τον παιρνουν απο το New York times …να τους πει πως καταφερε και εκκενωσε τοσο γρηγορα …το χωριο……και εσεις μιλατε για λαμπες και μπαλωματα?

    • εντωμεταξυ τα εύσημα στο δημαρχο. μόλις μιλησε ο Γ.Καματερος φταίει η πυροσβεστικη. με τη μία να τους δώσουν

  4. Από κάπου θα περίσσεψε η άσφαλτος! Καί βρήκαν τρύπα και την βούλωσαν! Γειά αυτό έκαναν μελέτη 6μηνες!!!!Παρά να την πέταγαν σε ένα χωράφι η κάδο ανακύκλωσης!Στο πι και φι! Τάκα Τάκα! Μανι Μάνι!!! Και στα μουλωκτα!Σαινια εκεί στον Δήμο!!! Να τούς χαιρωμασθε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ