Το ευχαριστήριο σημείωμα που άφησε οικογένεια τουριστών στο σπίτι που τους φιλοξένησε χτες τη νύχτα, στο Μαστιχάρι

2
33600

Συντοπίτες σε ανάγκη !

Σκέφτηκα έχω χώρο να φιλοξενήσω 4 άτομα. Μια οικογένεια, να μην κοιμηθούν τα παιδιά στο χώμα.

Άρχισα να στρώνω κρεβάτια με σεντόνια που δεν είχα προλάβει καν να σιδερώσω. Μου τηλεφωνεί ο αδερφός μου 10.30 τη νύχτα για μια οικογένεια Γερμανών που ζητούσε κάπου να μείνει.

Η μαμά μια όμορφη νεαρή κοπέλα πολυ ταραγμένη, ο μπαμπάς,η γιαγιά κι ένα μωρό ενός έτους. Και σκέφτομαι δεν είναι αυτό Θεία Οικονομία?ΕΙΝΑΙ! Ήθελαν απ’ την αρχή να πληρώσουν :ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ οχι τους λέω.

Χαιρετιστήκαμε το πρωί, αγκαλιαστήκαμε,ένα δέσιμο ανθρώπινο…Ανεξήγητο?Δεν είναι ανεξήγητο.Ανω θρώσκω κι όλα εξηγούνται.

Μπαίνοντας μετά από ώρα στο διαμερισματάκι βρήκα αυτό το σημείωμα κι όλα αυτά που περιγράφει.Το διάβαζα με τα μάτια υγρά.

Αν οι Κώοι είμαστε φιλόξενοι,οι επισκέπτες του νησιού αυτού ΚΑΙ το νιώθουν ΚΑΙ το εκτιμουν, όπως έκαναν αυτοί οι όμορφοι άνθρωποι.

Αυτή η δημοσίευση είναι για να αναδείξω τη ΔΙΚΉ σας μεγαλωσυνη ,τη δική σας αναγνώριση σ’αυτό που θεώρησα ΚΑΙ που είναι αυτονόητο! Δεν θα το δείτε εσείς Jessica και Basti και Rosi και baby Lui , μα δεν πειράζει… Μέσα στην θλίψη για το κακό ,που ευτυχώς δεν στοίχισε σε ανθρώπινες ζωες, νά η χαρά που ΟΛΟΙ μας,όπως μπορούσαμε, ενωθήκαμε και συνεισφέραμε. Ευχαριστώ τον Θεό για αυτήν την «σωσμένη» μέρα της ζωής μου!

Μπράβο σε όλους τους εθελοντές!

Ν.Σ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο και στην ΝΣ που θέλει να μην μάθουμε το όνομα της και στον αδελφό της αλλά και σε όλους όσους έτρεξαν από την πρώτη στιγμή. !!!

  2. Ένα μεγάλο μπράβο στον άνθρωπο, πρώτα γιατί είναι Άνθρωπος με Α κεφάλαιο και μετα γιατί μέσα από την κίνηση του αυτή κατάφερε να δείξει την πραγματική φιλοξενία και τον χαρακτήρα που πρέπει να διέπει όλους εμάς στο νησί της Κώ! ΕΎΓΕ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ