Δήμαρχος Κω: Εξαιρετικά δύσκολο το βράδυ. Ξημέρωσε όμως μια άλλη μέρα

11
11596

Εξαιρετικά δύσκολο το βράδυ.
Ξημέρωσε όμως μια άλλη μέρα.
Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες όλων όσοι επιχείρησαν στη διάρκεια της νύχτας.
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.
Οι χιλιάδες των επισκεπτών μας, επιστρέφουν ασφαλείς στα ξενοδοχεία τους.
Μια πρωτόγνωρα δύσκολη διαδικασία για εμάς, η οποία όμως, στέφθηκε με απολύτη επιτυχία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για την καθηστερημενη αντιδραση?? ΔΕΝ υπηρξε?!! Μολις ξεσπασε η φοτια, πολυ μικρη στην αρχη, τιποτα, εκει ημουν/περασα. Ειχαν ειδη ειδοποιησει την πυροσβεστικη. Υπηρξαν 3 ατομα και προσπαθησαν με τα ποδια να την πατησου/σβησουν την φωτια. Τα χορτα ηταν πολυ κοντα/θερισμενα. Λογο ισχηρων ανεμων πηρε σε λιγα λςφτα επεκταση και μεσα στο ποταμο προχωρησε η φωτια ανενξελεχτη. Κι εγω νομιζα οτι θα σβηστη γρηγορα αλλα ο ισχηρος ανεμις μας προδοσε.
    Να ειναι καλα ΚΑΙ οι 52 οδηγοι απο τα Helllenic coaches, για την μεταφορα των πελατων απο Καρδαμαινα και η Tui οποιοι εδωσαν σε πελατες (πολυ μεταφερθηκαν σε διαφορα ξενοδοχεια) κουπονια για τα πρωινα τους στο αεροδρομιο, οποιοι αναχωρουν για την χωρα τους σημερα και σε αυτους που κοιμηθηκαν στο σεροδρομιο η στο γυπεδο της Αντιμαχειας! !!

  2. πώς κάνετε έτσι για μια μικρή φωτίτσα;
    έγινε ολόκληρο σουσουρο για μερικα στρέμματα καμένα αγροπουρναριών.
    αφού δεν πέθανε κανένας,οι σκλάβοι σήμερα θα πλύνουν τους τουρίστες και τον Σεπτέμβρη θα μας ξανάρθουν,αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι.
    Φανταστείτε να ήταν ο Βελόπουλος ή ο ΣΥΡΙΖΑ.

    • από πέρσι έχει καεί το 70% της χώρας.Δλδ πόσο χειρότεροι θα τανε αυτοί που λες ρε βούρλο;;πόσο σανό σε ταιζει ο Κούλης;;;παρεπιπτόντως την φωτιά δεν την έσβησε το κόμμα σου εσβησε γιατί δεν είχε να κάψει άλλο.

  3. Ε από δω και πέρα δεν θα είναι πρωτόγνωρη,πάλι καλά που έπεσα οι άνεμοι,γύρω στις 01:00.
    όλα καλά,τα πήγε τέλεια η Ν.Δ.
    και τύφος , ακρίδες

    • Απ’ το 0-10 πόσο χαζη-ος παίζει να σαι;;;;να υποθέσω ότι το 1000 είναι λίγο.Αλλα θα μου πεις Μ αυτους που ψηφίζεις…τι να περιμένει κανεις

  4. μπράβο σε όλους τους κωους απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι στα δύσκολα είναι ενωμένοι μπράβο στις αρχές στο δήμο στην πυροσβεστική το στρατό αλλά κυρίως στους εθελοντές μπράβο σας

  5. Μετανιώνω πολύ που σε ψήφισα.Ενα άβουλο ον.Με δηλώσεις αλλά Κούλη και χατζημαρκου δεν κάνεις βήμα.Παλι καλά που δεν είπες ότι ξημερώνει νέο έτος.Ντροπη σας.Ολοι ίδιοι είστε τελικά ο ένας κόπια του άλλου,δανείζεστε δηλώσεις άλλων.

  6. Η Νέα Δημοκρατία της παράταξης σου που ήταν? Αβριθης, Χονδρος, Βλαχου, Τελλη και άλλοι και άλλες πού?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ