Έκκληση της Διεύθυνσης περιβάλλοντος και Καθαριότητας του δήμου της Κω, σε πολίτες και επαγγελματίες, να μην αποθέσουν για σήμερα απορρίμματα, λόγω της φωτιάς!

9
5697
Έκκληση της Διεύθυνσης περιβάλλοντος και Καθαριότητας του δήμου της Κω, σε πολίτες και επαγγελματίες, να μην αποθέσουν για σήμερα απορρίμματα, λόγω της φωτιάς!
Κλειστός θα παραμείνει ο ΧΥΤΑ της Κω για προληπτικούς λόγους λόγω της φωτιάς που έκαψε ολοσχερώς το ΚΔΑΥ και τμήμα του ΧΥΤΑ, στην μεγάλη φωτιά σήμερα  Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024.
Στο πλαίσιο αυτό, η υπηρεσία Καθαριότητας του  Δήμου της Κω, απευθύνει έκκληση στους πολίτες και στους επαγγελματίες  να μην εναποθέτουν απορρίμματα σήμερα μέχρι νεότερης ενημέρωσης.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχως που δεν έπιασε Κυριακή η φωτιά γιατί θα πνιγομασταν στα σκουπίδια και δεύτερη μετά αμάζευτα. Θα μας έτρωγαν οι ποντικοί και οι κατσαριδες

  2. βγάζουν ανακοίνωση να μη βγάζουμε σκουπίδια και τ απορριματοφορα τα μαζεύουν τώρα. αλήθεια! πού θα ρίξουν, αφού κάηκε ο χυτά;;;;

  3. Απλα θα καθαρίσουν την πόλη και οτι σκουπίδι υπάρχει και θα τ αφήσουν στο αυτοκίνητο πρέπει και καλά να τα αδειάσουν;τελικά μάλλον εσύ εισαι ο γελοιος τέτοιες ωρες

  4. ακόμα και τώρα η κακία και η ψευτοπολιτικη!!Σε μια δυσκολη κατάσταση γενικά για το νησί πικροχολα σχόλια γεμάτο ειρωνεία αλλά δυστυχώς αυτοί είστε!!!Αντί λέτε ότι αρλουμπα σας κατέβει και αφού είστε μάγκες να πάτε να δουλέψετε με τους ανθρώπους το βράδυ να δείτε την γλύκα,Μερικοί βλέπουμε τι τραβάνε οι άνθρωποι..

  5. Να και ένα ανέκδοτο να διασκεδάσουμε λίγο.Να μην βγάζουμε λέει σκουπίδια γιατί λόγω φωτιάς δεν θα μπορέσουν να τα μαζέψουν.Λες και πρην τα μάζευαν.Τινζουμε Θεέ μου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ