Ομόφωνα η ΠΕΔ αποδέχθηκε τις προτάσεις του δημάρχου Κω, για την έγκαιρη πρόσληψη εποχικού προσωπικού

16
6514
Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών αποφάσισε να ζητήσει το Δ.Σ. της ΠΕΔ προκειμένου να διεκδικήσει λύσεις στο πρόβλημα μειωμένης στελέχωσης των Δήμων  που επηρεάζει αρνητικά την λειτουργία τους αλλά και την έγκαιρη προετοιμασία της τουριστικής περιόδου.
Παράλληλα επαναφέρει το ζήτημα απόδοσης των εσόδων από το τέλος ανθεκτικότητας, γνωστό ως τέλος διανυκτέρευσης, που δεν αποφέρει κανένα έσοδο στους Δήμους  ενώ οι ανάγκες που καλούνται να καλύψουν για την στήριξη του τουρισμού είναι τεράστιες.

Διεκδικητικοί και αποφασισμένοι οι δήμαρχοι για λύσεις στα προβλήματα των δήμων και των πολιτών
Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών αποφάσισε να ζητήσει το Δ.Σ. της ΠΕΔ προκειμένου να διεκδικήσει λύσεις στο πρόβλημα μειωμένης στελέχωσης των Δήμων που επηρεάζει αρνητικά την λειτουργία τους αλλά και την έγκαιρη προετοιμασία της τουριστικής περιόδου.
Παράλληλα επαναφέρει το ζήτημα απόδοσης των εσόδων από το τέλος ανθεκτικότητας, γνωστό ως τέλος διανυκτέρευσης, που δεν αποφέρει κανένα έσοδο στους Δήμους ενώ οι ανάγκες που καλούνται να καλύψουν για την στήριξη του τουρισμού είναι τεράστιες.

Πηγή: https://www.kostv.gr

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 70 άτομα προσλάβετε και εργολάβους πήρατε και οι οργανισμοί προσέλαβαν . Μήπως απλά δεν τα καταφέρνουν οι συνεργάτες σου Δήμαρχε?

  2. Θεοδοση θυμαμαι που το ζητησες απο δυο υπουργους.
    Και αυτοι υποσχεθηκαν λυση. Μην περιμενεις απο αυτους ΤΙΠΟΤΑ!!. Μονο λογια και υποσχεσεις ειναι.
    Τα ιδια κανουν με τους γιατρους.
    Διελυσαν ολα τα νοσοκομεια σε ολη τη χωρα!!

  3. δήμαρχε για θυμήσου πόσες φορές έχεις υπάρξει απέναντι στον Κωακό λαό ως σαν αυτούς στους οποίους φωνάζεις τώρα;;; Οταν αποδυναμώνεις υπηρεσίες του δήμου προς ΚΩΑΝ τότε δεν σκέφτεσαι την πρόσληψη προσωπικού ;; Η ΔΕΥΑΚ και το πράσινο το εχουμε καταλάβει…είναι τα φιλαράκια σου
    Μα δεν σε ψηφίσαμε για να εξουθενώνεις όσους δεν συμπαθείς. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ …στα έχουν πει ; ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. κλεινεις αυτιά και τραβάς προσωπικό απο τις υπηρεσίες και τους φτάνεις σε ακραίο σημείο; ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ
    ΕΕΕ ΑΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΗΡΎΓΜΑΤΑ

  4. Μπράβο Δήμαρχε τώρα είσαι του 60%!!!!Οχι το 41% που έγινε 28%!!!Πίεσε και άλλο την κυβέρνηση είναι η ευκαιρία σου!!!

  5. το χαμογελάκι και καλά το μονοπλευρο που έχεις πάντα σε αδικεί. Επισης θα κάνεις μονοπαντα μια ΡΥΤΙΔΑΡΑ αλλο να στο λεω και αλλο να το βλέπεις. Σπάσει λιγο το ειρωνικο γελάκι γιατι θα στον σπάσουν τον τσαμπουκα οι Κωοι και συντομα. Ηρέμησε λιγάκι

  6. Δηλαδή αν ζητούσατε προσωπικό τον
    Απρίλιο θα βρίσκατε? Το άλλο με τον τοτο το ξέρεις? ΑχαχαχαχαΑχαχαχαχα Ποιος το είπε αυτό ο Σακκηςςςςς η ο Δήμαρχος?

  7. Τρέξε τρέξε οσο προλαβαίνεις!!
    Η αποκαθήλωση σου έχει ξεκινήσει εκ των έσω!!!
    Για πες Αλεύρι Θεοδόση;;
    Ο Ν.Π. σε γυρεύει ******

  8. η πρόσληψη για άτομα πρέπει να γίνονται κάθε χρόνο απο αρχές Μαρτίου τα ξέρουν αλλά μας γράφουν στα @@ τους

  9. Εγώ συμφωνώ με 1 μήνα Ιανουάριο!!! Διότι τα προβλήματα είναι πάρα πολλά!Και Δεν τα προλαβενουν ούτε με σφαίρες!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ