Η κ. Μαρία που κάνει αγώνα επί χρόνια ταΐζοντας και περιθάλποντας αδέσποτα καταγγέλλει τον δήμαρχο για αδιαφορία

28
8047

Η κυρία Μαρία που κάνει αγώνα επί χρόνια ταϊζοντας και περιθάλποντας αδέσποτα στους δρόμους της Κω εκφράζει τα παράπονα και την αγανάκτησή της, βλέποντας ότι η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, βρίσκοντας σκασμένα ζωάκια στον καύσωνα διαρκείας που διανύουμε.

«Καλημέρα σας,

 

θα ήθελα να καταγγείλω τον δήμαρχο και τις αρχές. Κινδυνεύουμε κάθε μέρα από τα αυτοκίνητα και τροχονόμοι πουθενά. Τα πεζοδρόμια γεμάτα μηχανάκια, δημοτικοί αστυνομικοί πουθενά. Βρώμικοι παραλιακοί δρόμοι. 15χρονοι τραμπούκοι  κάνουν μπούλινγκ στον κόσμο. Και κυρίως τα αδέσποτα χωρίς νερό και φαγητό.

Τα μαζεύουμε σκασμένα. Ο δήμαρχος είναι αδιάφορος παρότι υποσχέθηκε πολλά.

Καμία βοήθεια, ούτε λίγο φιλότιμο, μόνο για τις ψήφους, άδεια λόγια.

Τίποτα. Μαζεύουν χιλιάδες ευρώ και τα ξεπουλάνε όλα. Ζωάρα με τους παχυλούς μισθούς τους.»

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμας ποιος μας αγαπαει οταν αφηνουν τα σκυλια ολη μερα και ολη νυχτα να γαυγιζουν ακαταπαυστα?
    Αυτα τα ζωα με την ανθρωπινη μορφη που τα εχουν και στα μεζεα τους αν ενοχλουν τους γειτονες, ποιος μας προστατευει απο αυτα τα ζωντοβολα?
    Υπαρχει νομος, ωστε να ερθει καποιος στο Ζηπαρι να μας βοηθησει να κοιμηθουμε μια φορα ομορφα?
    Ο αλλος εχει 4 σκυλια που λυσανε στο γαυγισμα λες και τα σκοτωνουνε. Τετοια λυσσα.

    • Δεν είναι μόνο το Ζηπάρι.Στον Αμπάβρη έχουμε περισσότερα ζώα που έχουν σκυλιά.Εδώ έχουμε δυο ειδών ζώα.Τα νεόπλουτα που έχουν 2-3 σκυλιά στις αυλές τους και δεν μπορεί να περάσει άνθρωπος τη μέρα ,τρομάζοντας μικρούς και μεγάλους που περπατάνε την ημέρα και το βράδυ δίνουν συναυλία όλα μαζί.Έχουμε και τα αλλά ζώα,που έχουν δεμένο ένα σκύλο μόνο του δεμένο στο κτημα τους όλη μέρα κάνοντας το ζωο να υποφέρει και τους γείτονες να ξενυχτάνε.Προσθέστε και τα κοκόρια που έχουν και ταΐζουν ,αλήθεια ποιος ο λόγος να εχρι κάποιος 5 κοκόρια ;Έτσι κάποιοι κάνουν παράπονα το καλοκαίρι για μουσικές και φασαρίες από τον τουρισμό.Εμείς τι να κάνουμε;Η κυρία αντί να τα βάζει με τον δήμαρχο να τα βάζει με τους «φιλόζωους»ζώα .Από αυτούς προέρχονται τα αδέσποτα.Δεν έφερε κανένας δήμαρχος η άσχετος ούτε πολλαπλασίασε ζωο.

    • Τα ιδια και μεις. Ζηπαρι υποφερουμε. εχουν παθει τα νευρα μας. ουτε μερα ουτε νυχτα ησυχαζουμε. πετανε στιε αυλες τους οι «φιλοζωοι»4 σκυλους και φευγουνε το πρωι και γυρνανε ξημερωματα. ολη νυχτα λυσσανε να κλαινε μεσα στα αυτια μας. ποιος ενδιαφερθηκε?

  2. υπάρχει νόμος. κάλεσε την αστυνομία. την πρώτη οκ … την δεύτερη έχει πρόστιμο , την τρίτη, τέταρτη του παίρνουν τα σκυλιά ,

  3. Η κ Μαρία είναι από τους σπάνιους ανθρώπους που προσφέρουν με ανιδιοτέλεια.
    Όποιος είναι σε θέση που μπορεί να την βοηθήσει ας το κάνει .

    • Ο Δήμαρχος είναι ο πρώτος που φταίει. Η άχρηστη δημοτική αρχή έπρεπε από χρόνια να φροντίζει τα αδέσποτα. Είναι νόμος ότι ο Δήμος πρέπει να υπάρχει πρόγραμμα για την φροντίδα των αδέσποτων. Ο Δήμος παίρνει λεφτά από το κράτος για αυτό.

  4. πράξεις όπως η δηλητηρίαση γατών.Εχουν γίνει καταγγελίες και στην εδώ αστυνομία και σε πανελλαδικά φόρουμ, αλλά όπως σε όλα τα θέματα, τίποτα..
    για τα σκυλιά έχουν δίκιο οι σχολιαστές, έχει παραγίνει το κακό,μεγαλόσωμα ζώα,ανεκπαίδευτο το σκάνε και κατασπαράζουν τα γατιά,έχουν ξεκάνει δεκάδες.
    έπρεπε να γίνει ένας χώρος..είναι ντροπή να βλέπεις στους κάδους ζώα να ψάχνουν για τροφή στην Κανάρη και να πολτοποιού τσι.
    για τις φιλοζωικές υποκρισία και ψυχολογικά αδιέξοδα, επιλεκτική μεταχείριση, έσοδα μαύρα και συμφέροντα.
    Σε όλα τα σποτ στα ραδιόφωνα και τηλεοράσεις υπάρχουν συστάσεις,αλλά αδιαφορία,ακόμα και από ψευτοευαίσθητους υποκριτές.
    σε πολλά ξενοδοχεία υπάρχουν πελάτες που δεν μπορούν να ησυχάσουν απ’ τα γαυγίσματα σκύλων.

  5. Η κυρα Μαρία δεν έχει καμία δουλειά να ταΐζει όπου βρει αδέσποτα.Να πάρει σπίτι της αν θέλει κάποιο να το στειρώσει και να μην σκορπάει τροφές παντού και βοηθώντας την αύξηση του πληθυσμού τους.Εκτός από τα ζώα υπάρχουν και άνθρωποι.Πολλοί το ξεχνούν.Όσο για το δήμαρχο έχει τόσους αργόσχολους συμβούλους.Ας κάνουν κάτι.Να δουν σπο που προέρχονται και να βοηθήσει στον περιορισμό τους.Ναι ξέρω δεν έχουν δυνατότητα αντίληψης.Ας κάνουν το απλό.Να δουν τι έκαναν άλλοι δήμοι στην Ελλάδα η στην Ευρώπη.Επιτέλους κάντε κάτι.

    • Τα κοπρόσκυλο της ΝΔ σαν και εσένα Μιράντα είναι τόσο αργόσχολα που ο κόσμος δεν έχει να φάει και έχετε γεμίσει τον τόπο με πακιστανούς λαθρομετανάστες.Να τους πάρετε σπίτι σας να τους τάιζετε άιντε ρεζίλια.

      • Ποσό άρρωστος είσαι;Δεν έχεις να φας αλλά έχεις τρόπο να κανείς σχόλια εδώ.Κοίτα πήγαινε στη κυρία Μαρία να σου δώσει τροφή που έχει για τα ζώα να φας.

    • εσύ είσαι ζώο και με πρωτόγονα ένστικτα.
      ηλίθια και πατσαβούρα,βαρέθηκα να σου εξηγώ τους λόγους.
      όλοι σε ξέρουμε,όλοι σε πήραν χαμπάρι,είσαι η ντροπή του νησιού.
      μια ελεεινή μαυραγορίτισσα.

  6. ΝΑ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.

      • …είναι να είσαι φιλάνθρωπος.
        Εγώ μέσα στους κόλπους των δήθεν φιλόζωων γνώρισα μερικούς άιντε να μην λερώσω το στόμα μου.

      • Δηλαδή τα ανήλικα που σπάνε παιδικές χαρές,γαμανε τις παραλίες και

        τους κοινόχρηστους χώρους είναι καλύτεροι απ’ τα αδέσποτα;
        μάλλον θυμίζεις ακυβέρνητο σκάφος, διάβασε πιο προσεκτικά τι γράφει και αν θες ανεβάζω βίντεο με ανήλικα που βιαιοπραγούν, απειλούν,πετροβολούν και γάτες και σκαντζόχοιρους έτσι για την πλάκα.
        τα χεις χαμένα μπατριώτη..κοίτα γύρω σου εγκληματικότητα.
        ο Σάκης αναφέρθηκε σε διάλυση παιδικών χώρων και έχω βίντεο με ανήλικα που σπάνε μπουκάλια σε κοινόχρηστους χώρους.
        πιο ζώα απο κάποια δίποδα δεν υπάρχουν….

  7. δεν ενοχλούν μόνο τα σκυλιά, ενοχλούν Κάιντα νοικιαζομενα με τα κομπρεσέρ μέσα στο καταμεσημερο

  8. Απευθυνόμενος σε αυτούς που βγάζουν τα ζώα τους βόλτα και τα αφήνετε να κοπριζουν ή να κατουράνε τις εισόδους κατοικιών: εάν εγώ μαζέψω τα σκατα του μωρού και τα πετάω στο σπίτι σας πώς θα αισθανθείτε; Γιατί θα παραφυλαξω και θα δω ποιος είναι.Μην τυχόν και παραπονεθεί μετά.Καθε πρωί κόπρανα και κατουρηματα σκύλου, δεν είναι ότι καλύτερο έξω από την πόρτα σου.Για μαζευτείτε λίγο……. Γιατί έχει ξεφύγει το πράγμα….Δεν έχουν μόνο δικαίωματα έχουν και υποχρεώσεις…..

  9. Υποκρισία από κάποιους δήθεν φιλόζωους που το ασκούν σαν επάγγελμα

    επαιτούν στο λιμάνι και αλλού και μάλιστα έχει γίνει ανέκδοτο κάποιος που πρώτα βάζει το χέρι στον ξύλινο κουμπαρά για λεφτά και μετά ταΐζει.
    Οι φιλοζωΐκες δεν σηκώνουν ποτέ το τηλέφωνο,ενώ παίρνουν επιδοτήσεις απ’ τον Δήμο και από sites, χωρίς να υπάρχει καμία διαφάνεια.
    κονόμα από κάποιες ξένες.
    επιλεκτική μεταχείριση και φυσικά ακόμα ρίχνουν φόλες κάποιοι.

  10. ..ότι.πισω απ’ τον όρο,’καλός Χριστιανός κρύβεται η μεγαλύτερη υποκρισία και αμαρτία..μαζί με ανηθικότητα ‘.
    ο Νοών.,νοείτω..
    ξέπλυμα των πεπραγμένων τους,αλλά και των ψυχολογικών τους κάνουν κάποιοι, δήθεν ταΐζοντσς αδέσποτα..
    το κλείνω εδώ, γιατί όπως το είπαν δύο άλλοι,φιλοζωος σημαίνει και φιλάνθρωπος, αλλά μηδέν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ