Μιχάλης Γιωργαλλής: Το ποδηλατοδρόμιο Κω έμεινε από Λάστιχο!!!

9
8248

🚴‍♀️ Το ποδηλατοδρόμιο Κω έμεινε από Λάστιχο !!!
✅️ Το 2019 Ανακοινώθηκε η δημιουργία Ανοιχτού Ποδηλατοδρόμιου στο Στάδιο ΦΙΛΙΝΟΣ και παράλληλα ο Εκσυχρονισμός των Εγκαταστάσεων .
✅️Σε συνέντευξη τύπου 8/05/ 20 γίνονται εξαγγελίες για πολλά Θα! Θα! για τους Νέους στόχους του Δήμου Κω στον αθλητισμό!!
✅️ 16/03/2023 το γραφείο τύπου Δήμου Κω ανακοίνωσε την υπογραφή Σύμβασης Αρ.Μελέτης 44/2019 Έργο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Υπ.Εσωτερικων και Αθλητισμού 745,301.30 € και ίδιους πόρους του Δήμου.
✅️ Μέσα Μαΐου του 2023 ξεκίνησαν την εκσκαφή με πολλές φωτογραφίες ενόψει πιέσεων Δημοτικών Εκλογών ( Κάνε κάτι να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε !!)
Από τότε μέχρι σήμερα το ποδηλατοδρόμιο έμεινε από Λάστιχο και είναι Ακινητοποιημένο στο μέση του δρόμου!!
✅️ Υπενθυμίζω έτσι για την Ιστορία
ότι κατάφεραν και Έχασαν :
1)Τα χρήματα που έδωσε η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου 400.000 € περίπου για γήπεδο Ζηπαρίου Και το Ταρτάν του Σταδίου Ανταγόρας **
2) Επίσης η Περιφέρεια είχε χρηματοδοτήσει το κλειστό γήπεδο Μπάσκετ 🏀 στο Λινοπότη σε Συνεργασία με τον πρώην Δήμο Δικαίου και ο Δήμος Κω έχασε και αυτά τα χρήματα !!!! ( Μόνο αυτός Μπορεί δεν περιγράφω άλλο).
****
✅️Δεν χρειάζεται να απάντηση αφού η τοπική κοινωνία γνωρίζει τι θα μας πει «» τον εχουν μάθει όλοι ποια σήμερα Έπεσαν οι Μάσκες :
Φταίει το
Υπουργείο Εσωτερικών !!!
Φταίει το Υπουργείο Αθλητισμού !!!
Φταίει Η Περιφέρεια !!!
Φταίει ο Υπουργός – Ναι Το ακούσαμε πρόσφατα και αυτό αφού ο Υπουργός έφταιγε που δεν καθαρίστηκε εγκαίρως το Μαστιχάρι!!!!….
Φταίει η Πανδημία !!!
Α συγνώμη «» για να μην ξεχνάμε Φταίει ο προηγούμενος Κακός Δήμαρχος !!!
Όλοι οι παραπάνω φταίνε!!!!
🤔 Πως να αγωνιστεί ο Κύριος- Καλό Παιδί για το νησί του όταν δεν έχει όραμα , δεν έχει διάθεση για Αποτελεσματική δουλειά στο Δήμο που υπηρετεί τους πολίτες ;;
Τι όραμα να έχει όταν δεν έχει δική του Παράταξη και είναι Υποβασταζόμενος ;;
ΚΩΣ 14/06/24
ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χειρότερα ήταν πρώτα,τώρα τουλάχιστο έχουμε νερό στο λαγουδι,πρώτα κοβόταν σχεδόν κάθε δυο μέρες και ούτε τα πιάτα δεν μπορούσαμε να πλύνουμε,

  2. Και να ήταν μόνο το ποδηλατοδρόμιο… Τόσες εξαγγελίες και φωτογραφίες, αλλά από έργα τίποτα… Κατάντια!

  3. Αγαπητέ πρωιν πρόεδρε δυστυχώς η τοπική αυτοδιοίκηση λείπουν στελέχη σαν εσένα για αυτό φτάσαμε εδώ εσένα σε έφαγε το σάπιο σύστημα όλοι η ενιαία τους να μην πάρεις σταυρούς εσύ και δυναμώσεις ο πόλεμος και η λάσπη που έφαγες ήταν χιλιάδες τόνους ..

  4. επειδή δεν μπορούσε να λύσει ούτε ένα μαθηματικό πρόβλημα. Οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν και εμείς τον έχουμε δήμαρχο εσυ μιχαλη εισαι κλασεις ανωτερος

  5. οτι κάποιος/Α έκανε ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος μελέτη για ένα τόσο απλό έργο με αποτέλεσμα να πάει πίσω όλο το έργο και κατά πόσο θα προλάβουν να μην χάσουν προθεσμίες είναι άλλο θέμα. Πάντως τώρα το ανέλαβαν ειδικοί ή να πούμε καλύτερα επαγγελματίες που σέβονται την δουλειά τους και ασχολούνται.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ: δεν είναι υπάλληλος του δήμου το άτομο αυτό (μην τα ρίχνουμε όλα στους υπαλλήλους). μήπως είναι του δήμάρχου όμως και έχει φυτευτεί σε κάποια υπηρεσιούλα;;; (καράτσεκαρισμένο)
    Τα σχολιαρόπαιδά του δημάρχου πληρώνουμε να κάνουν την πλάκα τους. Και όλη την ευθύνη προφανώς δεν την έχει εκείνη αλλά ο δήμαρχος Να λέμε τα σύκα σύκα….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ