Συναντήσεις εργασίας Αντιδημάρχων & Προέδρων στις Κοινότητες Δ.Ε. Ηρακλειδών

22
6974

Ο προγραμματισμός δράσεων και ο καλύτερος συντονισμός στις παρεμβάσεις που υλοποιούνται στις Κοινότητες της Δ.Ε. Ηρακλειδών, απασχόλησε τις συναντήσεις εργασίας με τους Προέδρους: Αντιμάχειας Νίκο Φραζή, Καρδάμαινας Γιώργο Ψύρη και Κεφάλου Στέφανο Καματερό, που είχαν χθες σε επιτόπια επίσκεψή τους οι Αντιδήμαρχοι: Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Πολιτικής Προστασίας Σταμάτης Καμπουράκης, Εργοταξίων & Καθημερινότητας Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και Πρασίνου & Δημόσιου Χώρου Σοφοκλής Δουδούς.

Οι συναντήσεις θα επαναλαμβάνονται για την παρακολούθηση των αναγκών, την αμφίδρομη ενημέρωση και τον καλύτερο συντονισμό των εργοταξίων Κω και Ηρακλειδών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις Κοινότητες.

Τις χθεσινές συναντήσεις απασχόλησαν, κυρίως, ζητήματα καθημερινότητας, που αφορούν στην καθαριότητα, το πράσινο, προβλήματα ηλεκτροδότησης και αγροτικής οδοποιίας.

Αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, με την συγκρότηση κοινών συνεργείων των δύο εργοταξίων για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν, όπως σε εργασίες επούλωσης στο οδικό δίκτυο. Παράλληλα έγινε ενημέρωση ότι, το μηχάνημα καθαρισμού χόρτων, ολοκληρώνοντας τις εργασίες σε Πυλί και Μαρμάρι, θα συνεχίσει την επόμενη εβδομάδα σε Αντιμάχεια και Κέφαλο.

 

 

 

 

 

 

Γραφείο Τύπου

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγά μην κουραστείτε …το νησί χάλια,τα πεζοδρόμια μες στο χόρτο,οι πλάκες σηκωμένες,αναρχία παντού κι εσείς φωτογραφίζεστε …είστε τραγικοί…όλοι

  2. ρε παιδιά Ζηπάρι θα έρθει αυτό το μηχάνημα; καλά είναι τα πανηγύρια και ο καλλωπισμός γύρο από την εκκλησία αλλά ελάτε και παρακάτω.

  3. Όλα καλά;
    Τα είπαμε μεταξύ μας ήπιαμε καφεδάκι σε χώρο με air-conditioned και φύγαμε αυτά για σήμερα αύριο πάλι χαχχαχχχαχχ%€#€%
    βρε τι τραβάμε με αυτούς .
    κάντε μια βόλτα στο Μαστιχάρι ξέρετε που πέφτει;;;;

  4. Να εισαι πρόεδρος στην κοινότητα και δεξί σου χερι 😂😂😂😂😂😂😂τι αλλο θα ζήσουμε;;;;😂😂😂😂😂😂😂

  5. 8 μήνες βαθμολογία με άριστα το 10 σας βάζουμε 3 . Αυτό σημαίνει ανασχηματισμος και απομάκρυνση μερικών από εσας

  6. συμφωνεί με αυτά που δημοσιεύετε ;
    Ολη η δημοτική αρχή συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένα σχολιαρόπαιδα και έχεις και τον δήμαρχο μην μου πειράζετε τους μπούλιδες
    ο ορισμός του ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

  7. την γυναίκα που έπεσε στο κεντεο σε λακκουβα και έσπασε το ποδι της την είδε ο υπευθυνος αντιδημαρχος; Βρε τσιπα έχετε πάνω σας.
    Όλα στον αυτοματο πιλότο

  8. Πηγαιντε ρε να φτιάξετε τα δυο parking αριστερά και δεξιά στο σημείο του παλιού νεκροταφείου που μας βγαίνει η ψυχή καθημερινά όταν το αμαξι μας πέφτει στις λακκούβες κατά την είσοδο και έξοδο μας από αυτό, ψάχνωντας απεγνωσμένα να βρούμε θέση για το αμαξι μας για να πάμε στη δουλειά μας . Οι τουρίστες που εσείς ζητάτε να ερχονται γελάνε με την κατάσταση του νησιού. Ξυπνήστε ανίκανοι. Με τα κιάλια θα τους ψάχνετε σε λιγοο . Δήμαρχε για εσένα λέμε αγόρι μου θα τους ψάχνεις από τον 1ο όροφο του γραφείου σου και δεν θα μπορείς να τους δεις .

  9. Ώπα παιδιά μην συναντιέστε και πολύ! θα κουραστείτε! Αν τα λύσετε όλα τα προβλήματα δεν θα εχετε λύσεις για φωτογραφία μετά!

  10. Ιστορικές φωτογραφίες να τις κρατήσετε όταν σας στείλει ο κόσμος σπίτι σας σε λίγα χρόνια. Ενθύμια

  11. Μετά θα συνεδριάζουν δέκα ώρες για να περιγράψουν στον Μητσοτάκη τα προβλήματα των χωριών. Και ο μεγάλος θα θα θα θα θα τα λυσει γιατί εσείς δεν μπορείτε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ