Η συνέντευξη τύπου του 3Χ3 Grand Series Kos στη Μαρίνα

20
9089

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στην Μαρίνα της Κω για το 3Χ3 Grand Series που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο νησί μας και δίνει το εισιτήριο της πρόκρισης στο Amsterdam WT Master. Στην Κω θα βρεθούν αθλητές από Ισραήλ, Κροατία, Ελβετία και Σερβία όπως και η Εθνική μας ομάδας 3X3 σε ένα διήμερο γεμάτο δράση και μπάσκετ.
Ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς ευχαρίστησε την ΕΟΚ για την συνεργασία και παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στην διοργάνωση ενώ και η εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού και νεολαίας, Διονυσία Γιαννούλη ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομοσπονδίας και την Μαρίνα αλλά και τον πρόεδρο του Φοίβου, Νίκου Μιμερίνη που είχε την ιδέα για την υλοποίηση της διοργάνωσης.
Με την σειρά ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας, Νίκος Ζεϊμπέκης, αφού ευχαρίστησε τον Δήμο Κω και την Μαρίνα θέλησε να τονίσει ότι η διοργάνωση γίνεται με την στήριξη της FIBA, ότι θα δώσουν το παρών σπουδαίοι αθλητές αλλά είναι σημαντικό ότι θα αγωνιστούν και αθλητές Κ-16 και Κ-18 σε ηλικίες που πάντα η ΕΟΚ δίνει ιδιαίτερη προσοχή. Πρόσθεσε παράλληλα ότι στην Κω θα βρεθούν εκ μέρους της ΕΟΚ, ο Δήμος Ντικούδης και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.
Τον δικό τους χαιρετισμό στην διοργάνωση απηύθυναν ο πρόεδρος της Μαρίνας, Γιάννης Καλλέργης και ο διευθυντής, Αντώνης Δρόσος.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;; Αντε ρωτα να μαθεις,και μετα να αποφασισεις ,το τι πρεπει να κανεις.Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΑΓΕΣ,ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!! μεγαλη φθορα υπαρχει,εαν δεν γνωριζεις ρωτα κοσμο που δεν παραμυθιαζετε για να μαθεις αληθειες που καινε.ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ,ΛΕΝΕ ΓΛΥΚΑΔΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ……..

    • Όσο ο δήμαρχος λειτουργεί ως παρτάκιας όλα πάνε καλά. Κανείς δεν μιλαει,Κανείς δεν έχει προσωπικότητα, όλοι να βολευτούν ήθελαν.
      Όλα κινούνται με το εντολή δημάρχου.
      Με εντολή δημάρχου μπηκαν οι ταξιτζήδες διπλα από τη ρεσεψιον,με εντολή δημάρχου μετακομίζει η ΚΩΑΝ στο γραφείο με το αρχείο της μαρινας. Απορία: Οι ταξιτζήδες θα πληρώνουν ρευμα στο ακίνητο που έχουν ενοικιασει; Η επειδή είναι γραφείο δεν χρειάζεται; Η ΚΩΑΝ φευγει από το κτίριο της εθνικής.αντιστασεως με οφειλές στη ΔΕΗ που ξεπερνούν τις 5 χιλιάδες ευρώ. Στη μαρινα; θα πληρωνει ρεύμα; Δε νομιζω.

    • Εισαγγελέας και ελεγκτής χρειάζεται και θα φτιάξουν όλα. …..Τουλάχιστον ο πλατύς ποταμός είναι δίπλα.

      • οχι απλά αληθεύουν αλλά εσύ ακούς για μια μικρή κορυφή στο παγόβουνο….απο κάτω να δεις τι κρύβεται. ακους για 5000 στη ΔΕΗ δεν ακούς για τα άλλα …τα άλλα τα φαντάζεσαι αλλά δεν θα στα πουν ποτέ γιατί εκεί μιλάμε για άμεση παρέμβαση εισαγγελέα

  2. να γυρίσει το τιμόνι.
    Και εξυπνάδα και υποχωρήσεις για να ξανα φέρει δίπλα του ανθρώπους που τον αρνηθηκαν γιατί είδαν τις εμμονές του με την εξουσία και την χειριστικότητα ….ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ

    • Αυτοκρατορία! Πάρτε τηλεοράσεις, πάρτε γούστα και έργα μηδέν! Ακόμα από το σεισμό φοβάσαι που να πατήσεις! Δεν πειράζει! Στον επόμενο σεισμό που θα πάνε όλα στο πάτο, θα τα φτιάξουνε καλύτερα! Εύχομαι να ζούνε εκείνη την ώρα όλοι τους και να κάνουν βόλτα στη Μαρίνα!

  3. Μαρινα αλλά γήπεδο. Δήμαρχε τα έχεις κάνει όλα χαλια . Τρεχε να κανονίζεις τα 3 × 3 και άσε τον κόσμο να πεθαίνει στο νοσοκομείο. Σε ένα νησί που η πιο βασική , απαραίτητη και πιο σημαντική ανάγκη μας είναι η κάλυψη των κενών με καινούργιους γιατρούς στο νοσοκομείο και η αγορά νέων μηχανημάτων εμάς μας νοιάζει να παίζουμε 3 ×3 . Να ανάβουμε κερι για την υγεία μας πρώτα. Αλλα την μέρα που πήρες το 61% μας φιλούσες και μας έδειχνες τα σχέδια του νέου νοσοκομείου. Τωρα που ειναι τα σχέδια στα χαρτιά μπηκαν στο πλυντήριο; ;Ε ρεεεεε ζωααα που τον ψηφισατε

  4. οι φωτογραφίες σας λείπουν το ότι όλοι πελάτες της μαρίνας είναι δεμένοι μέσα στη θάλασσα γιατί δεν τους δίνουν θέσεις για να εξυπηρετούν συμφέροντα άλλον το ξέρετε το ότι γίνεται κακό στον τουρισμό του νησιού με αυτές τις πράξεις το ξέρετε ακούει η κυρία Βουκελατου ότι πελάτες χρόνια της μαρίνας και του νησιού παραπονιούνται και δυσφιμηζουν το νησί γιατί όλα αυτά επειδή στη μαρίνα αντάμωσαν δύο ανεύθυνοι με ποιο δικαίωμα καταστρέφουν ένα είδος τουρισμού που δεν είναι σάν τό all inclusive και αφήνει αρκετά έσοδα στο νησί όχι εισαγγελέα και ελεγκτή άλλο θέλουν αυτοί

  5. ΠΑΝΤΩΣ ΜΗ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΤΟ 3Χ3 ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ