Από το Μαστιχάρι αφιερωμένο προς όλους το τραγούδι: Έχε το νου σου στο ……Μαϊδί!

16
16339
Διαβασα για τριτοκοσμικη εικονα στον χωρο Σενγκεν…και είπα να συνεισφέρω.Ελπιζω πως Δημοτική αρχη και Δύναμη Αλλαγης θα συμφωνήσετε πως δεν είμαι εκτός θέματος.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλά δυστυχώς πεθαίνει.
Όσο κι αν προσπαθήσαμε δεν καταφέραμε να συγκινήσουμε.
Απο το Μαστιχάρι αφιερωμένο προς όλους το τραγούδι:
Εχε το νου σου στο ……Μαϊδί!
Dear Mastichari I regret to say we all have to get used to the idea that we are not important enough.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος που ειναι;;; Πρώτος σε φωτογραφίες πρώτος στις παιδικές εκδηλωσεις

  2. Τι νόημα έχει να κάνετε αναρτήσεις εδώ;Μαζευτητε 5-6 άτομα και πηγαίνετε να συναντήσετε τους εκλεγμένους.Αυτους που διεκδίκησαν την ψήφο σας και την κέρδισαν.Πηγαινετε λοιπόν αν θέλετε με κάμερα και ζητήστε του τον λόγο.ΓΙΑΤΙ υπάρχουν αυτά και τι κάνει;Τόσο απλά.Ντρεπεστε να το κάνετε;Καθίστε λοιπόν σπίτι σας και απολαύστε τα.Κοιταχτητε στον καθρέπτη και σκευτητε με τι κριτήρια ψηφίσατε και μην μας ζαλίζετε.Οι εκλογές δεν είναι χαβαλές ούτε μέσω προσωπικής εκδίκησης η συμπάθειας.

    • Σε περιμένω να ‘ρθείς και πάλι μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστορία.Ζητω η Ελλάδα ζητω η Θρησκεία ζητω η Νέα Δημοκρατία.
      Ελπίζω να λειτούργησε σαν ντεπον στη ζαλάδα σας κ.Μιραντα.

      • Ανώνυμη περαστικά.Καμαρωστε τη μεγάλη επιτυχια σας.ΑΛΗΘΕΙΑ και εσυ ψήφισες την γιαγιά κρεοπώλη και την έβγαλες ευρωβουλευτή;Ωραία ,τι κτυπιεσαι σώθηκες τώρα.

  3. Βλέπετε την τρύπα στο καπακι την καλυμμένη με ξύλο?
    Απέναντι απ’ το mastichari bay!
    Βλέπετε τους προβολείς στα φωτιστικά που δεν δουλεύουν στον παραλιακο πεζοδρομο?
    Πατέντα ανθρώπων της περιοχής που ενδιαφέρθηκαν να δώσουν προσωρινή λύση.

  4. Στην αρχή δεν είχαν προσωπικό, τώρα πήραν προσωπικό με το Πρόγραμμα άνω των 55 του οαεδ 70 άτομα εργολάβο για να βάζει φώτα είδαμε εργολάβο να μαζεύει κλαδιά είδαμε εργολάβο να κόβει χόρτα είδαμε και το νησί βρωμάει. Πόσο κόσμο χρειάζεται για να μην γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς? Απλά οι άνθρωποι δεν μπορούν τα άλλα είναι άλλα κιαλλα

  5. Αυτό που διαβάζω είναι απογοήτευση και προσπάθεια να ευαισθητοποιηθούν Δημοτική Αρχη ,Λιμενικό Ταμειο,Μείζονα μειοψηφία.
    Προσωπικά, προσπάθησα να ευαισθητοποιήσω και τον Πρωθυπουργο, όπως συνέστησε στο Μαστιχαρι στις 31 Μαρτίου ο κ.Δήμαρχος.Οχι ότι χρειαζόμουν σύσταση, γιατί τις κυβερνητικές ευθύνες τις αναγνωρίζω.
    Παρακολουθώντας τις ηλεκτρονικές εφημερίδες μας,από όλο το νησί έρχονται εικόνες τριτοκοσμικες.
    Κι αν για τον συγχωριανό μου η ελπίδα πεθανε,
    οι περισσότεροι ακόμη ελπίζουμε στην ευαισθησία σας κ.Νικηταρα,κ.Αβρίθη και κ.Σηφάκη.

  6. Ντροπη τους!για άλλη μια φορά μας δείχνουν πόσο ανίκανοι είναι και πόσο αδιαφορούν για το νησί γενικός,όχι μόνο για το Μαστιχάρι. και ένα μεγάλο μπράβο στους κατοίκους του Μαστιχαριου και των υπολοίπων χωριών που προσπαθούν και παλευουν με εθελοντική δουλεια να βελτιωνουν (όσο τους είναι δυνατόν) την κατάσταση. παντού βλέπεις εγκαταλείψει….στο Μαστιχάρι,στην Καρδαμαινα(με το θολό του μπασκετ) στο κύκλο της αστυνομίας (τον οποίο υποτίθεται ότι φτιάξανε και βλέπεις μόνο κάτι ξέραμε να χόρτα)και αναφέρομαι σε αυτά που βλέπω εγώ προσωπικά….μήπως ήρθε η ώρα για το κλείσιμο του λιμανιού????

  7. This is really unbelievable. What bad things there are in Mastichari. Thousands of tourists comes which allal contribute to the economy of Mastichari. The municipality of Kos, or the Government of Dodecaneses or Greece does nothing to maintain this (formerly) beautiful village and beach for many years.
    What a pity, a shame actually.

  8. τα παράπονα σας για της φωτογραφίες στο…. ήθελε παραλία μπροστά στο….να φτιάξει ο άνθρωπος τους βόθρους που πάνε στην θάλασσα δεν λέει τίποτα κάνεις

  9. Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι!
    Σ’ όλο το νησί σπέρνετε διχονοια.Αλλά υποσχέθηκα πως θα τα βρείτε σκούρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ