Κώστας Καΐσερλης: Έκλεισαν οι κάλπες και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο της… λαϊκής

20
7671

Έκλεισαν οι κάλπες και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο της…    λαϊκής

Μιας Λαϊκής αγοράς που το πρωί οι ντομάτες κάνουν 4 ευρώ, το μεσημέρι 2 και το απόγευμα είναι στο απορριμματοφόρο….  Αφήστε τα αυγά! Εκεί να δεις! Ποια δίκροκα…..   Εδώ σε ένα πάγκο της λαϊκής βρέθηκαν σε ένα αυγό πέντε κρόκοι και μάλιστα βγήκαν και πουλάκια που τσακώνονται με ανοιχτό το στόμα ποιο θα φάει περισσότερα. Να και η Ζωή, να και ο Γιάνης με ένα ν, να και ο Χαρίτσης, να και ο Πέτρος και έμεινε και ο Στέφανος να μας πείσει για το πόθεν έσχες! Ποιο βραβείο Γκίνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% μέσα σε δέκα χρόνια δημιούργησε έξι κόμματα και γέννησε πάνω από δέκα πετεινούς…

Και τι δεν πουλήθηκε στη λαϊκή προεκλογικά. Μέχρι και φιρμάνια εμφανίστηκαν. Ναι ρε σεις. Μας έκλεψαν τα γλυπτά οι Άγγλοι!! Το επιβεβαίωσε και ο Σουλτάνος! Εδώ κατάκλεψαν όλο τον κόσμο και ήπιαν και ξεκοιλιάστηκαν από το αίμα λαών και λαών και στη λαϊκή πουλάνε γλυπτά και φιρμάνια!  Σε αυτή την λαϊκή φίλοι μου πουλάνε ελπίδες και μάλιστα προς το απόγευμα μπορεί να πουλήσουν και την μάνα μας.

Ακούς εκεί να μην έχει καταθέσει που βρήκε τα λεφτά του! Το πόθεν έσχες!!! Λες και οι εδώ σοφοί τό φτιαξαν για να μάθουμε εάν κάποιος έκλεψε τους Αμερικάνους! Αφήστε που αυτό που έφτιαξαν είναι για να μην μάθουμε ποτέ ποιοι μας έκλεψαν!!! Φύλλο συκής έβαλαν που στα ίσια δεν βλέπουμε τίποτα! Από τα πλάγια όμως τα βλέπουμε όλα και στραβολαιμιάσαμε …

Εμ ο άλλος, ο νεοδημοκράτης. Πήγε στη Ρόδο για επέμβαση και του είπαν μετά από οκτώ μήνες!! Κατέληξε στο ιδιωτικό, ακούμπησε τα τέσσερα χιλιάρικα και στην κάλπη…. ατού το κόζι της Ν.Δ. !!! Λαϊκή είναι αυτή. Το πρωί πήγε ο βλάκας που είναι ακριβά….

Η πλάκα ποια είναι.  Ο γεωργός στην λαϊκή που πουλούσε αγγουράκια αγόρασε από τον διπλανό του συνάδελφο μελιτζάνες και ήτανε πρωί….. Πουλάνε ακόμα και ο ένας τον άλλον!

Είδες η ΔΕΗ? Μάλλον και σε αυτή την λαϊκή ήταν πρωί και το ρεύμα πήγε στα ύψη! Μόνο που τώρα δεν έφταιγε το χαλάζι. Ο χοντρέμπορος δηλαδή ο Κούλης μας είπε ότι δεν φυσούσε πολύ ο αέρας και οι ανεμογεννήτριες των ευεργετών μας δεν πήραν μπροστά!!!

Στην δική μας συνοικιακή λαϊκή οι πωλήσεις ξεκίνησαν και είναι πρωί! Άνοιξε και ο πάγκος της ΚΩΑΝ. Φανταστείτε τι έχει να γίνει το απόγευμα….. στο τέλος της ημέρας που γιαυτήν την λαϊκή κρατά πέντε χρόνια….

Ατέλειωτη η ημέρα της λαϊκής για να πάρουμε το μεταφορικό ισοδύναμο! Αλήθεια πουλούν και τέτοιο! Κρατά πάνω από ενάμιση χρόνο! Ευτυχώς που ο δικός μας υφυπουργός, αν και (κατ’ όνομα) ιερέας,  μας ενημέρωσε ότι το προϊόν το ρετουσάρουν ακόμα, για να διασφαλιστεί ότι θα πηγαίνει σε καλή μεριά!!!

Πάει ο Γερμανός τουρίστας με ένα χάρτη στο χέρι να ψωνίσει ομορφιά  στο μοναδικό στον κόσμο αρχαίο στάδιο, δίπλα στην Αγία Άννα, που το πουλούσαμε στις εκθέσεις του Βερολίνου και εκεί έβοσκε μέσα στα αγριόχορτα ολόκληρη η μάντρα των ηλιθίων με βοσκό την  δική μας Μενδώνη.…..

Εκλογές λοιπόν στην λαϊκή αγορά της Ευρώπης που οι περισσότεροι την γλίτωσαν!            Δεν πήγαν να ψωνίσουν γιατί ήταν άφραγκοι αλλά και για να γλιτώσουν από τους πυραύλους που πέφτουν γύρω μας από τους ηγέτες της….. ελευθερίας και της δημοκρατίας. Ψυλλιασμένοι οι τύποι! Άστο είπαν! Αυτοί σ’αυτή την λαϊκή  πουλούν και τις ζωές μας….

Αφιερωμένο με πολλά φιλιά στους φίλους μου σχολιαστές   Κ. Καϊσερλης

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΣΥ ΜΕ 33 – 34 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. Ο ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ. ΛΟΑΤΚΗΔΕΣ.

    • Τι λες φίλε μου;Ο Καισερλης έχασε,Μαλιστα πήρε το μισό ποσοστό από ότι πήρε ο νικητής.Η ΝΔ ΒΓΗΚΕ πρώτη με το διπλάσιο ποσοστό σπο τον δεύτερο.Καταλαβαίνεις τι λες η να στο κανω ψιλά;

      • Ο Μιζοτάκις σου έχασε από τον ΚΑΝΕΝΑ. Έτρεχε μόνος χωρίς αντίπαλο και πάτωσε. Τις επόμενες να ζητήσεις αυτοδυναμία ,ε το μακαρόνι από τους ΛΟΑΤΚΗΔΕΣ σας.

        • Ορίστε, μίλησε ο (λογοτεχνικά αποδεδειγμένο) ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ Πολύφημος. Μπορεί να αποτελείς παγκόσμια και ιστορικά τον περίγελο του έπους και να κανεις το γλυκό μάτι στα άκρα, αλλά οι σπουδαίες λεξιπλασίες σου τα ξορκίζουν. Πάντα ήθελα να σε ρωτήσω πως νιώθεις που σου βγήκε και το μάτι και το όνομα; Σοβαρά τώρα, μη χαθείς πάλι – ματι που δε βλέπεται γρήγορα λησμονιέται. Ελπίζω να μη σου έχω μπει στο μάτι.

  2. πολύ σωστά τε λέτε δήμαρχε της μεγάλης Κω . φτιάξατε έργα Μαρίνα ΙΚΑ σχολεία γυμνάσια ανοίξετε νέους δρόμους μεγαλώσατε την Κω. ελπίζω κάποιο να σας είπαν ευχαριστώ. σήμερα δεν υπάρχουν πολιτικοί του ύψους σας .φύγατε και ρήμαξε η δημαρχία. αν οι πολιτικοί ήταν σωστοί θα κυβερνούσε ο Αριστοτέλης και όχι ο Μ Αλέξανδρος. επειδή βγήκαν θεατρίνοι τραγουδιστές μπουζουκιων μοντέλα άσχετοι με την πολιτική κανένας από τις οικογένειες μας δεν ψήφισε. η αποχή σημαίνει απαξίωση και τιμωρία.

  3. πεσ μας για τις ημέρες τα έργα και τους κολητους σου όταν κυβερνουσες ΣΑΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ το νησάκι… καλές οι αμπελοφιλοσοφίες αλλά οχι σε εμας που ξερουμε

  4. Ασε μας κυριε αυτοκράτορα καταστροφέα της κω..τραβα καμια βολτα στην καρδιτσα να πάρεις καθαρο αερα στα Αγραφα και να μην μας γράφεις..

  5. Πάμε σαν άλλοτε. Λαϊκισμός στο φουλ. Στιγμές Πασοκ από το παρελθόν, με μια διαφορά. Το δανεικό χρήμα έρεε άφθονο και η μέσω αυτού αποδόμηση της κοινωνίας από το συλλογικό στο ατομικό καλό ήταν στόχος για τον εκλογικό έλεγχο της μάζας. Για αυτό τώρα δεν εισακούγεστε.και δεν εμπνέεται. Κάποτε πρέπει να καταλάβετε ό,τι, ότι κάνατε ήταν νομοτελειακό να γίνει….

    • Τον ΚΑΝΕΝΑ και την ψυχρή περιφρόνηση των 7,5 από τους 10 Έλληνες. Μπες εσύ σε ένα σπίτι που οι 7 στους 10 ένοικοι δεν σε θέλουνε και σε φτύνουνε πατόκορφα και πες τους ότι εγώ είμαι ο αρχηγός του σπιτιού. LOL ΟΥΣΤ κοπρόσκυλα

  6. Ας τηρούσες εσυ αυτά που λες.Σε έστειλε ο λαός σπίτι σου και ακόμα μας ζαλίζεις με τις φιλοσοφίες σου.Ολες είναι εκτός τόπου και χρόνου.

  7. ΚΥΡΙΕ ΚΑΙΣΕΡΛΗ Η Γενιά του Πολυτεχνείου, η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών

    Η γενιά, που τα έφαγε όλα και χρεωκόπησε το κράτος.
    Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια πούλησε τα παιδιά της στο ΔΝΤ.
    Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
    κυριε Καισερλη η συνεχεια εδώ.
    https://terrapapers.com/polytechnio-i-pio-achristi-genia-ellinon/

  8. που αφησες. ο ενας χειροτεροσ απο τον αλλον.

  9. Δύο πράγματα θα σου γιατι δεν έχεις καταλάβει τίποτα
    1) 56%με 57% αποχή ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα σου και ΠΑΣΟΚ το παλιό σου κόμμα τα ποσοστά που πήραν δεν φτάνουν το ποσοστό τις Νέας Δημοκρατίας

  10. ΟΙ 60 ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΓΦΙΣΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ 13 ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΓΕΝΙΚΟ ΦΤΥΣΙΜΟ.

  11. Κώστα εκτός από το ταλέντο του πολιτικού ομολογώ ότι είσαι και θαυμάσιος χρονογράφος. Ευτυχώς που έμεινες 24 χρόνια στον δήμο μας. Βέβαια ήταν άλλες εποχές για την τοπική αυτοδιοίκηση. Τέλος πάντων. Θυμάσαι το περιστατικό με τον Αριστείδη τον δίκαιο? Έτσι για να μην παίρνεις κατάκαρδα τις κριτικές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ