Ο Κώστας Καΐσερλης στην Παναγία στο Λαγούδι | Ανέβηκε μέχρι το παλιό λατομείο της Ζιάς!

5
5860

Κυριακή 09 Ιουνίου 2024, του Τυφλού, ο πρώην Δήμαρχος και Υφυπουργός και Πρόεδρος του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση Κώστας Καΐσερλης, βρέθηκε στον ιερό ναό της Παναγίας στο Λαγούδι στη Θεία λειτουργία (στα πίσω καθίσματα), μαζί με τον Λαγουδιανό φίλο του Θωμά Χατζηθωμά.

Μετά το τέλος της οποίας χαιρέτησε τον προσφιλή του παπά Κυριάκο και έναν προς έναν τους παρευρισκόμενους προσκυνητές (αρκετοί από την πόλη της Κω).

Μετά τον καθιερωμένο καφέ και τα παραδοσιακά κεράσματα στην αυλή της εκκλησίας συνομίλησε με όλους και ανέβηκε μέχρι…το παλιό λατομείο της Ζιάς (ενθυμούμενος ίσως τις παλιές ιστορικές στιγμές με την επίσκεψη της αείμνηστης Μελίνας πριν από περίπου 40 χρόνια, με τον τότε Κοινοτάρχη Κώστα Κιαπόκα και την απόφαση να κλείσει το παλιό λατομείο για τη διάσωση του οικισμού και του κατεστραμμένου από τα φουρνέλα τότε, παλιού κοιμητηριακού ναού του Αγίου Νικολάου και ταυτόχρονα την απόφαση για την ίδρυση του διαδημοτικού λατομείου στις Κοκκινόγιες στο Πυλί – Τα χει γράψει αναλυτικά και με λεπτομέρειες στο βιβλίο του…)

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάτοικοι («Δήμαρχε» ή «Κώστα» τον φώναζαν όλοι) και παλιά καφενεία της περιοχής, έχουν ακόμα τις πρώτες αφίσες του, ως του νεότερου (μόλις στα 32 του είχε αναλάβει),  αλλά και μακροβιότερου δημάρχου της Κω.

Χαρακτηριστικός επίσης ο εγκάρδιος, φιλικός και πολύ ανθρώπινος χαιρετισμός με τον άλλοτε «αντίδικο» στο θέμα του δημοτικού φόρου, πρώην εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου και του εμπορικού κόσμου Γιάννη Καρανικόλα που ήταν επίσης παρών στην Θεία λειτουργία με φίλους του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που αφησες. ο ενας χειροτεροσ απο τον αλλον.του πασοκ αρπακ…..

  2. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες κλπ.

  3. Το Νερο κυλάει μπροστά
    Δεν γυρίζει πίσω Περασμένα μεγαλεία
    Κ Διηγώντας. τα να κλαις
    .

  4. Ευαχαριστούμε τους Δημάρχους Καίσαρλη και Φάκκο
    Για τα έργα τους το Λατομείο Τα ΚΑΥΣΙΜΑ, την ΜΑΡΙΝΑ. τα ΣΤΑΔΙΑ. το παλιό ΝΟ-ΣΟΚΟΜΕΙΟ, το ΙΚΑ. το κλειστό ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. το ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ, τους ΒΡΕΦΟΝΗ-ΠΙΑΚΟΥΣ, τα ΣΧΟΛΕΙΑ. το ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ και την ΕΚΚΛΗΣΙΑ. την ΚΑΖΕΡΜΑ, τα ΚΡΗΤΙΚΑ, τα ΛΑΪΚΑ, τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ. την ΕΦΟΡΙΑ, την ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ, τους ΟΙΚΙ-ΣΜΟΥΣ, τις ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΗΣ τον ΒΙΟΤΟΠΟ, τους ΔΡΟΜΟΥΣ μέχρι τον Δίκαιο, τους ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ, το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ χαβρα και καμιά εκατοστή ακόμα που γράφει στο βιβλίο του ο Καίσαρλης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ