Εκδήλωση για την «εφαρμογή των Ιπποκρατικών αρχών στην ανθρώπινη υγεία, με άθληση και διατροφή» | Τιμώμενοι οι Κ. Χατζηεμμανουήλ και Μ. Κουτούζης

2
4380

Εκδήλωση για την «εφαρμογή των Ιπποκρατικών αρχών στην ανθρώπινη υγεία, με άθληση και διατροφή», διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Κω, σε συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κω και τα Δημοτικά Σχολεία της Πόλης, την Τρίτη 4 Ιουνίου, στις 09.00, στο χώρο που έχει τοποθετηθεί ο ανδριάντας του Ιπποκράτη.

Θα συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες από όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Πόλης, στους οποίους θα μιλήσουν για την αξία της εφαρμογής των Ιπποκρατικών αρχών στην ανθρώπινη υγεία, ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Δημήτρης Παπαθεοδώρου και η Διατροφολόγος – Διαιτολόγος Κατερίνα Καλέργη.

Στην ίδια εκδήλωση θα τιμηθούν δύο διακεκριμένοι συμπατριώτες μας, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου κ. Κώστας Χατζηεμμανουήλ και ο Επεμβατικός Καρδιολόγος κ. Μιχάλης Κουτούζης, Διευθυντής της Ζ΄ Καρδιολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.

Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Κω, με στόχο οι νέοι και οι νέες του νησιού μας να γνωρίσουν τις Ιπποκρατικές αρχές, που αφορούν την υγεία και την ποιότητα της ζωής μας.

 

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με την ευκαιρία…Ενημερώστε τα παιδιά ότι στην Πατρίδα του πατέρα της Ιατρικής απαγορεύεται να αρρωστήσεις και να χρειαστείς νοσοκομείο!!!
    Ότι οι υπεύθυνοι κάνουν τα πάντα ώστε να μην έρχονται γιατροί και όσοι έχουν απομείνει να φύγουν… Για να φέρουν ιδιωτικές εταιρείες…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ