Προετοιμάζεται το νέο γραφείο υποδοχής των δημοτών στο Δημαρχείο Κω

27
5305


Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 

Εσωτερική διαμόρφωση του νέου γραφείου υποδοχής των δημοτών στο δημαρχείο Κω

Εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες σε γραφείο του Δημαρχείου Κω , προκειμένου να
διατεθεί ως γραφείο υποδοχής των δημοτών που θα προσέρχονται στο Δημαρχιακό Μέγαρο προκειμένου να συναντηθούν με τον δήμαρχο Κω κύριο Θεοδόση Νικηταρά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο δήμαρχος φτιάχνει αίθουσα του θρόνου να υποδέχεται για ρουσφέτια τους υπηκόους του. Θα μπορούσε να εφτιαχνε σωστά την ηλεκτρονική πύλη των αιτήσεων. Μιλήστε με τον Ναβροζίδη. Από δημαρχία ufo με σκούφο τί άλλο θα μας τύχει…

    • Πολύ καλά έκανες Δήμαρχε που φτιάχνεις χώρο υποδοχής γιατί τόσα χρόνια ο ένας πάνω στον άλλο περιμέναμε να μπούμε στο γραφείο του εκάστοτε Δημάρχου.
      Διαβάζω σχόλια που βγάζουν χολή και ορισμένα γεμάτα από φαιδρές κατηγορίες για κατάχρηση χρημάτων και αδιαφάνεια. Εγώ διακρίνω έναν υπάλληλο του Δήμου της Κω να βάφει μια μικρή και λιτή αίθουσα. Δεν διακρίνω τίποτα το μεμπτό, μία απλή παρέμβαση και όχι ένα φαραωνικό έργο αξίας χιλιάδων ευρώ. Ένας ελαιοχρωματιστής του Δήμου που εργάζεται στο χώρο αυτό.
      Δήμαρχε ο λαός μας δεν ξεχνά, για αυτό σου έδωσε ποσοστό κοντά στο 60% γιατί είσαι πάντα δίπλα στον πολίτη.

      • πες μου τι δεν ξεχνά; σοβαρά το λέω…πες μου τι δεν ξεχνά. Τι βλέπεις εσύ τι θυμάσαι και υποστηρίζεις ; Αριθμιτικά ξεκινά και θα σεβαστό οτιδήποτε σωστό και δίκαιο. Να μου πεις όμως τα του Δημάρχου οχι των προηγούμενων. Δεν ψηφίστηκε ο νυν επειδξη δεν θέλανε τον άλλο ψηφίστηκε για την δική του αξία σωστα;
        Σε ακούω…

  2. Κύριοι.Εγω όταν κάνω ανακαίνιση στο σπίτι μου σπιτάκι μου!Δεν κάνω ανακοίνωση στα ΜΜΕ!!! Εσείς γιατί το κανεται? Αηδία Εχεται καταντήσει!!!

    • Ελεύθερο ρεπορτάζ από τον καλό συνάδελφο Στέργο που χρόνια τώρα αναδεικνύει το έργο των συναδέλφων μάς αλλά και άλλων εργαζομένων σε άλλους χώρους χωρίς να αποκομίζει κέρδη.
      Ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός ως άνθρωπος από όλο τον κόσμο.
      Ανεβάζει ρεπορτάζ πάντα με θετική ενέργεια και όχι με σκοπό να βλάψει ή να κάνει κριτική σε οποιονδήποτε.
      Να είσαι πάντα καλά φίλε Στέργο

  3. Η εργασίες που εκτελούνται από τα συνεργεία είναι από διαγωνισμού;
    Όπως τα σχολεία η εργασίες απο ψηφοφόρους ( Αλουμίνια, μπασκέτες)

    • Ευτυχώς που υπάρχει βίντεο στο ρεπορτάζ της aegeanews.gr και βλέπουμε έναν δημοτικό υπάλληλο να εργάζεται. Ούτε ιδιωτικά συνεργεία Ούτε ψηφοφόρους βλέπουμε!!
      Έναν εργαζόμενο άνθρωπο που βάφει κάποιο χώρο στο δημαρχείο και φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά την κατασκευστική ποιότητα του κτιρίου .
      Τίποτα λιγότερο Τίποτα περισσότερο…

      • πρόσεχε τι λες, γιατί έχεις μεγάλο ζήλο να υπερασπιστείς αυτούς που θεωρείς εσυ άξιους και καλά κάνεις, αλλα μην υπερβάλουμε. Ποια κατασκευαστική ποιότητα του κτιρίου γνωρίζει; Τι είναι αυτά που λες ; θες να υπερασπιστείς το καταλάβαμε αλλα μην το ξεχειλώνεις…ταπεινα λέει ο δημαρχούκος σου ταπεινα…πόσο ταπεινα το να φωτογραφίζεις μέχρι και το βάψιμο ; αλλα ασ το αφήσουμε αυτό

  4. « Η Κως αξιζει πολλα και εμεις ειμαστε εδω με σεμνοτητα και ταπεινοτητα»
    – Ο Δημαρχος σας… χαχαχαχ

    «Οι Κωοι μας εδειξαν να πορευτουμε με εντιμοτητα και να βαλουμε βασεις για την Κω που ονριρευομαστε»
    Ο Δημαρχος σας..χαχαχα

    « Αισθανομαι βαθια την αναγκη να δεσμευτω προσωπικα για εναν οργανωμενο δημο στην διαχειριση της καθημερινοτητας και της δημοσιας εικονας του νησιου μας»
    Ο Δημαρχος σας… χαχαχα

    Α ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ

    • Κρίμα που δεν σάς πέρασε ο πόνος ακόμα από την σφυριά στο δάκτυλο του μεγάλου ποδιού σάς από το ποσοστό που έδωσε ο Κωακός λαός στον Θεοδόση Νικηταρά.

    • Αντί να επιβραβεύεις τη πρωτοβουλία του Δημάρχου να φτιάξει ένα χώρο υποδοχής για εμάς τους πολίτες , ειρωνεύεσαι.
      Φυσικά κι ένας δήμαρχος θα ακούει παράπονα και πολλές φορές τον πόνο του δημότη. Ο Νικηταράς αυτό έκανε στην προηγούμενη θητεία του και ο κόσμος τον τίμησε με το εξήντα τις εκατό στις εκλογές. Μήπως θυμάσαι ο προηγούμενος δήμαρχος εάν δέχονταν και πώς τους πολίτες;;

  5. του Εδώ ο κόσμος χάνεται …..χτενίζεται
    εμονικοί αλαζόνες με καμιά αίσθηση της πραγματικότητας

    • Αλαζόνας ήταν ο δικός σου δήμαρχος που απειλούσε και εκδικούνταν το κόσμο.
      Με γραφείο Δημάρχου κόστους πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς καμία αίσθηση της πραγματικότητας και τιμωρήθηκε.
      Συγχαρητήρια στο Θεοδόση για την απόφαση του για νέο χώρο υποδοχής των δημοτών.
      Εσείς είστε ο ορισμός της αλαζονείας και της εμμονής

  6. γραφείο υποδοχής των πολιτών!!!!! ο άνθρωπος έχει ξεφύγει τελείως!!!! ποιος νομίζει ότι είναι ας ξεκαβαλησει πριν τους πάρουν με τις ντοματες

  7. ότι πιο άχρηστο και πιο σαθρό έχει περάσει από το δήμο της Κω μάσα φωτογραφίες επίδειξη και θαααα

  8. Επωνυμα!!!!
    Μονο σε τετοια σχόλια δινω σημασια.
    Οσο για τους ανωνυμους….
    Δεκα χρονια περασαν απο τοτε που ηρθα στον Δημο σας με μετάταξη.
    Ολα αυτα τα χρονια , ενα πραγμα εκανα.
    Να προσπαθω να κανω οτι καλυτερο μπορω, ωστε να βοηθησω τον εκάστοτε Δημαρχο , να κανει καλυτερα την δουλεια, που η κοινωνια τον εβαλε να κανει.
    Αυτες οι ραγιαδοχαφιέδικες συμπεριφορες πρεπει να σταματησουν, αν θελουμε ενα καλυτερο μελλον για τις επομενες γενεες.
    Αν θελει καποιος να πολεμησει μια δημοτικη αρχη, ο καλυτερος χρονος ειναι η προεκλογικη περίοδος.
    Και η προεκλογικη περιοδος κύριοι δεν ξεκιναει την επομένη των εκλογων!!!

  9. βγάλτε μας φωτογραφία και το θρόνο του μεγάλου αυτοκράτορα ρε τι ζούμε πιάσαμε πάτο και αυτος ακόμη φωτογραφίζεται

    • …Εγώ!! Ποιος τέως δήμαρχος σε συνάντηση στο εργοτάξιο του Δήμου είχε πει στους συγκεντρωμένους υπαλλήλους…Μετά το Θεό..είμαι ΕΓΩ!!

  10. καινουριες προσλήψεις για τα δικά μας παιδιά μου μυρίζονται….θα έχει ψυχολόγους να ηρεμούν το εξαγριωμένο πλήθος …τόσοι δήμαρχοι πέρασαν και δέχονταν τους πολίτες στο γραφείο τους …το γραφείο ανήκει εσαεί στον κωακο λαο και όχι στον εκάστοτε δήμαρχο ντροπή και αισχος παραιτηθείτε είστε για κλαματα

    • Τι δεν κατάλαβες;; γραφείο υποδοχής θα είναι για τους επισκέπτες. Ο Δήμαρχος όλων των Κώων ο Θεοδόσης Νικηταράς στο γραφείο του θα συνομιλεί με τους πολίτες. Εσύ είσαι για κλάματα και η απόλυτη ντροπή και αίσχος της κοινωνίας.

      Υ.Γ : Έγιναν 75 προσλήψεις συνανθρώπων μας για να εργαστούν. Πάνω από 90 είχε ζητήσει ο δήμος της Κω.

  11. μετά τα υπερπολυτελή γραφεία της κωαν θα έχουμε και προσωπικό γραφείο αναμονής του βασιλιά πέντε χρόνια εξαπάτησης με την πρόφαση του καλού ανθρώπου με ατελείωτο φαγοποτι και … καληνύχτα κως πήρες ότι σου αξιζε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ