Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Μιχάλης Γουρλάς

7
7847

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Μιχάλης Γουρλάς  

 

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, τον γνωστό επαγγελματία Μιχάλη Γουρλά, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως», τονίζοντας, την αγάπη και την έννοια του για τον τόπο μας.

 

Ο Μιχάλης Γουρλάς εξέφρασε την ικανοποίηση του, για την ένταξη του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας: «…συντάσσομαι με τον Θεοδόση Νικηταρά και ενώνω τις δυνάμεις μου στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» γιατί πιστεύω πως όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε για την Κω που επιθυμούμε, την Κω που μπορεί να πορευτεί με εξωστρέφεια, θετική ενέργεια, οργάνωση, αλληλεγγύη.

Είμαι σίγουρος ότι, με τον Θεοδόση Νικηταρά η κοινωνία μας μπορεί και ενώνει τις δυνάμεις της για να καταφέρει πολλά περισσότερα.

Πιστεύω ότι αξίζει αυτή η προσπάθεια, όλοι οι  Κώοι, ενωμένοι, να πάμε μπροστά».

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταλαβατε γιατι ο νικηταρας ειναι δημαρχος παλι;που να βρει ο ακατονομαστος αυτες τις μεταγραφες.

  2. Ενταξει ειμαστε!!!! ενταξει ειμαστε.Παρτε και αλη υποψηφιοτητα με πολλούς ψήφους απο πισω.

  3. Ο γιος μου πάει δημοτικό. Πέρασε όλη η χρονιά σε μια τάξη που τα αλουμίνια κρέμονταν χαλασμένα πάνω από τα κεφάλια των παιδιών. Παράλληλα το σχολείο ( καινούριο σχολείο) πλημμύρισε τον μήνα Νοέμβριο. Από ότι έμαθα τάξατε ότι όλα αυτά τα προβλήματα μέσα στο καλοκαίρι θα τα λύναται … εάν στον αγιασμό διαπιστώσουμε όλοι οι γονείς ότι δεν έχει γίνει τπτ στις τάξεις σου το υπογράφω ότι δεν θα αφήσουμε τα παιδιά να μπουν και μην περάσεις από τις γειτονιές μας για ψήφους γιατί ξέρεις τι θα πάρεις …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ