Εγκατάσταση νέων φωτιστικών σωμάτων τύπου Led στην περιοχή της Λάμπης

8
9902

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Σήμερα το πρωί το συνεργείο ηλεκτρολόγων του Δήμου Κω πραγματοποίησε εργασίες τοποθέτησης νέων φωτιστικών σωμάτων τύπου Led.
Τοποθετήθηκαν 77 νέες λάμπες ούτως ώστε να ενισχυθεί η φωτεινότητα της περιοχής κάτι το οποίο ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.
Διαχρονικά τα συνεργεία των ηλεκτρολόγων του Δήμου της Κω εργάστηκαν και εργάζονται για την εξυπηρέτηση των δημοτών και έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην παροχή υπηρεσιών ηλεκτροφωτισμού σε δημοτικές κτιριακές εγκαταστάσεις και σε κάθε δρόμο που η δικαιοδοσία του ανήκει στον δήμο της Κω.

Οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου της Κω διαχρονικά στήριξαν με το υψηλό επίπεδο κατάρτισης και επαγγελματισμού τους την ανάπτυξη του νησιού μάς.
Πολλές φορές υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και καταστάσεις, έφερναν εις πέρας αυτό που είχαν αναλάβει να διεκπεραιώσουν με απόλυτη ασφάλεια και

εξαιρετικά αποτελέσματα.
Σήμερα το πρωί στο συνεργείο ηλεκτρολόγων βρίσκονταν δύο εξαίρετοι ηλεκτρολόγοι, φίλοι και συνάδελφοι, ο Σταύρος Λαμπρόγλου και ο Μπάμπης Χατζηκαλύμνιος.

Ο Σταύρος Λαμπρόγλου σε λίγους μήνες θα βγει, πρώτα ο Θεός, στην σύνταξη.
Υπηρέτησε με ήθος και ακεραιότητα τον Δήμο Κω σε όλες τις θέσεις ευθύνης που του ανατέθηκαν από την υπηρεσία μάς. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στο συνεργείο ηλεκτρολόγων όπως και στον δημοτικό οργανισμό αθλητισμού της Κω για 20 χρόνια ως συνεργάτης μου στα δημοτικά στάδια και γήπεδα και τα οποία αγάπησε και έδωσε την ψυχή και την καρδιά του προκειμένου να συντηρούνται και να δίνονται πάντα σε εξαιρετική κατάσταση στους αθλούμενους συμπολίτες μας.

Αγαπημένε μου φίλε, συνάδελφε και αδελφέ μου Σταύρο Λαμπρόγλου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα όσα πρόσφερες στον συνδημότη μάς και στην Κω μάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα κολονακια όλα να μπουν καινούρια και ξανά στην θέση τους κάποιοι πάνε και τα κόβουν για να παρκάρουν καταστρέφουν δημόσια περιουσία ας αναλάβει κάποιος της ευθύνες του να ξανά μπουν στην θέση τους όλα τα κολονακια στη Λάμπη περνάμε με τα λεωφορεία και κάνουμε ζικζακ έλεος αν γίνει ατύχημα μετά θα πείτε ο οδηγός φταίει και όχι αυτοί που παρκάρουν πάνω στο δρόμο ΠΑΡΑΝΟΜΑ να πέσουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα!!!!

  2. Πάρα πολύ καλός άνθρωπος και με έχει βοηθήσει αρκετά να είστε καλά Κ.ΣΤΑΥΡΟ να χαρείτε την σύνταξη σας .!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ