Παρατάξεις μειοψηφίας: Άμεση σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου για δομές υγείας του νησιού -Νοσοκομείο-ΚΥ Αντιμάχειας

6
1288
Προς:
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κω,
Δ/Σ Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κω,
Δ/Σ Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών  Κω,
Δ/Σ Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω,
Δ/Σ Ιατρικού Συλλόγου Κω,
Δ/Σ Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου.
Κυρίες και κύριοι,
η άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Κω σε ειδική συνεδρίαση, με την παρουσία των προτεινόμενων αποδεκτών, είναι άκρως επιβεβλημένη.
Θέμα της προτεινόμενης σύγκλησης:
«Λήψη απόφασης – δράσεις και ενέργειες  για  την άμεση θωράκιση των δημόσιων δομών υγείας του νησιού με μόνιμες προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων και με σύγχρονο μηχανολογικό-τεχνολογικό εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Κω – λειτουργία Κέντρου Υγείας της Αντιμάχειας». 
 
Για τις δημοτικές παρατάξεις:
Δύναμη Αλλαγής Κως 2023
Κυρίτσης Γεώργιος
Όραμα και Δράση 
Ρούφα Ιωάννα
Λαϊκή Συσπείρωση Κω
Μακρή Κυριακή

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και του χρόνου πολύ καλό πρωταπριλιατικο αστείο. Συνυπογράφουν ο Κυριτσης, η Ρουφα και η Μακρη. Αντε βρε και του χρόνου

  2. ΕΙΣΤΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ.ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΒΡΕ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ////// ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗ Δ.Σ.ΒΡΕ ΣΦΥΡΙΚΟ…..ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ;ΕΜΜΜ Η ΚΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΗΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΡΑΕΞΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.

    • ΤΡΑΓΙΚΟ…….ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ !!
      ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ…ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ!
      ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
      ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!

  3. Μπα ξύπνησε η κοιμισμένη αντιπολίτευση? Αφού την κοπανα συνέχεια από τα ΔΣ του δήμου, και όποτε παρευρισκεται καταψηφίζει, ακόμα και για το νέο νοσοκομείο και να μη δοθούν λεφτά για γήπεδα και νηπιαγωγεία.
    Η χειρότερη αντιπολίτευση όλων των εποχών…. καλό για πρωταπριλιατικο αστείο!!

  4. Ο κυριτσης έχει τέσσερις άσους στο χέρι! Σε λίγο όλοι θα εκπλαγείτε. Οι δυο από την παράταξη που σήμερα υποτίθεται ότι Διοικη. Πίσω έχει ο γάιδαρος την ουρά του ••••••

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ