«Χρυσός» στα 3.000μ. ο Σέργιος Διακοστεφανής στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου (ΒΙΝΤΕΟ)

0
20
Ανάρτηση από το facebook: kardamenateam:
Μεγάλη στιγμή περηφάνιας για την Καρδάμαινα και ολόκληρη την Κω χάρισε ο δικός μας αθλητής, ο Καρδαμιώτης Σέργιος Διακοστεφανής, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στα 3.000 μέτρα στο Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Ο ταλαντούχος δρομέας πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του κατάσταση και τη σκληρή δουλειά που έχει προηγηθεί.
Από τα πρώτα κιόλας μέτρα έδειξε τις διαθέσεις του, κρατώντας δυνατό ρυθμό και ελέγχοντας την κούρσα μέχρι τον τερματισμό. Ιδιαίτερα συγκινημένοι είναι οι άνθρωποι της Καρδάμαινας, που βλέπουν ένα παιδί του τόπου τους να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και να εκπροσωπεί επάξια την περιοχή σε πανελλήνιο επίπεδο. Η επιτυχία αυτή αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη νεολαία του νησιού και απόδειξη ότι με επιμονή και σωστή καθοδήγηση τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
Θερμά συγχαρητήρια στον Σέργιο Διακοστεφανή για τη σπουδαία του επιτυχία και ευχές για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. Η Καρδάμαινα είναι περήφανη για σένα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ