ΑΟ Ακαδημία: Στον αγώνα Τριάθλου IRONMAN MARATHON η Έλενα Γάντζου και ο Γιώργος Θάνος

0
16

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ IRONMAN MARATHON Η ΓΑΝΤΖΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΟΣ

 

Μόνο υπερηφάνεια μπορεί να νιώσει κάποιος για τους δύο αθλητές μας, την Έλενα Γάντζου και τον Γιώργο Θάνο, οι οποίοι την Κυριακή 20 Οκτωβρίου έλαβαν μέρος στον πολύ απαιτητικό αγώνα τριάθλου IRONMAN MARATHON, στην περιοχή του Σχοινιά, της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα. Δεν ήταν τυχαία άλλωστε η αναγραφόμενη ρήση «ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ» στα μετάλλια που έλαβαν οι συμμετέχοντες.

Ανάμεσα σε 1600 τριαθλητές από 60 χώρες, οι αθλητές μας κολύμπησαν 1,9 χλμ στην παραλία του Σχοινιά, ποδηλάτησαν για 90 χλμ και ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους με 21,1 χλμ τρέξιμο τερματίζοντας στην παραλία της Νέας Μάκρης.

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες με έντονο αέρα της τάξης των 6 bf δεν στάθηκαν εμπόδιο στην Έλενα και τον Γιώργο να τερματίσουν τον αγώνα τους, στον οποίον μάλιστα η Έλενα κατατάχθηκε στην 26η θέση στην κατηγορία της.

Ως Ακαδημία Κω συγχαίρουμε αυτούς τους δύο εξαίρετους ανθρώπους και αθλητές μας, γιατί αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για όλους τους αθλητές μας αλλά και τους αθλητές του νησιού μας, στηρίζουν ενεργά το άθλημα του τριάθλου, το οποίο έχει αναδείξει η Ακαδημία στο νησί μας και αφήνουν τις καλύτερες υποσχέσεις μαζί με τους μικρούς μας τριαθλητές, για την περαιτέρω ανάπτυξή του αθλήματος αυτού στον τόπο μας.

Σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και να συνεχίσετε με τις καλύτερες προϋποθέσεις τους αγώνες σας.

Η Ακαδημία Κω έχοντας στις τάξεις της ως προπονήτρια, μία από τις καλύτερες αθλήτριες τριάθλου που πέρασαν από τη χώρα μας και τη μοναδική προπονήτρια ποδηλασίας που υπάρχει στο νησί μας, συνεχίζει σταθερά την ανάπτυξη των αθλημάτων της ποδηλασίας και του τριάθλου, έχοντας τις καλύτερες προδιαγραφές για την εκμάθηση αυτών των αθλημάτων σε μικρούς και μεγάλους αθλητές. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί και σε κάθε γονιό του νησιού μας, με γνώσεις, εμπειρία και σεβασμό προς τα αθλητικά ιδεώδη.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ