Ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση του αγωνιστικού χώρου του σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του εκπροσώπου της WORLD ATHLETICS

0
58


Αποστολή:  Στέργος Χατζηστέργος

Ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση του αγωνιστικού χώρου του σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του εκπροσώπου της WORLD ATHLETICS
Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι τελικές παρεμβάσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024, οι εργασίες διαγράμμισης του αγωνιστικού χώρου του σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ από το αρμόδιο συνεργείο.
Καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών αυτές τις μέρες η WORLD ATHLETICS , είχε τον εκπρόσωπο της και αρμόδιο μηχανικό τον κύριο Μπλάμπολ Γίερι. Ο οποίος πραγματοποίησε τις μετρήσεις του αγωνιστικού χώρου με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα , δίνοντας παράλληλα τις σχετικές οδηγίες και κατευθύνσεις στο αρμόδιο συνεργείο προκειμένου να γίνει η διαγράμμιση του αγωνιστικού χώρου σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της IAAF.

Το αποτέλεσμα δικαιώνει τον Δήμο της Κω και την ανάδοχο εταιρεία που πραγματοποιεί το έργο ανακατασκευής του συνθετικού τάπητα ταρτάν.
Από τις αρχές Αυγούστου όλα τα συνεργεία που εργάστηκαν και θα συνεχίσουν να εργάζονται, μέχρι και την ημέρα που θα γίνει η διαδικασία παράδοσης- παραλαβής του έργου, έδωσαν και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να παραδοθεί στην αθλητιώσα νεολαία της Κω και σε όλους τους αθλούμενους πολίτες ένα στάδιο υψηλών προδιαγραφών με τις προβλεπόμενες προμήθειες, που θα γίνουν αθλητικού υλικού, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή αγώνων στίβου.

Επιθυμία του Δημάρχου Κω κυρίου Θεοδόση Νικηταρά και των συνεργατών του, της Εντεταλμένης Συμβούλου Αθλητισμού και Νεολαίας κυρίας Διονυσίας Γιαννούλη,του Αντιδήμαρχου κυρίου Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κω, είναι το στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ να αποκτήσει πιστοποίηση επιπέδου 2 από την WORLD ATHLETICS και να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να φιλοξενεί σημαντικούς αγώνες στίβου.

Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες παρεμβάσεις στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ με την τοποθέτηση του ειδικού διαχωριστικού του αγωνιστικού ταρτάν με τον εσωτερικό αγωνιστικό χώρο του σταδίου.
Τέλος με την ολοκλήρωση των εργασιών θα ακολουθήσει η διαδικασία παράδοσης παραλαβής του έργου από τον Δήμο της Κω από την ανάδοχο εταιρεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ