Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΑΣ Κωνσταντίνος Τσώλος καλεσμένος στο Κανάλι Ένα 90,4 FM στον Πειραιά

0
897
Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΑΣ κύριος Κωνσταντίνος Τσώλος καλεσμένος στο Κανάλι Ένα 90,4 FM του  Πειραιά,  από τους οικοδεσπότες της ραδιοφωνικής εκπομπής, τους κυρίους Γιώργο Αμανατίδη και Λουκά Θεοφανόπουλο.
Συζήτησαν για θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία  Ελλήνων Βετεράνων  Αθλητών  Στίβου και γενικά για την  μεγάλη  προσφορά του Έλληνα  διαχρονικού  αθλητή ως παραδείγματος προς μίμηση στα νέα παιδιά.
Ο κύριος Τσώλος αναφέρθηκε στην σημασία της άθλησης σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και τα οφέλη της στην υγεία σωματική, πνευματική και ψυχική του διαχρονικού αθλητή.
Έφερε ως παράδειγμα προς μίμηση τον 95χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή και Ρέκορντμαν κύριο Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ ο οποίος ξεκίνησε την άθληση στα 80!
Ο κύριος Τσώλος αναφέρθηκε στις επιτυχίες των Ελλήνων Διαχρονικών αθλητών όπου και κατακτούν πολλά μετάλλια σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις τιμώντας το Ελληνικό Εθνόσημο.
Επισήμανε δε, ότι ο Έλληνας διαχρονικός αθλητής ταξιδεύει με δικά του έξοδα προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνες στίβου χωρίς κάποια οικονομική στήριξη από φορείς.
Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΑΣ ερωτηθείς από τους έγκριτους δημοσιογράφους για θέματα που άπτονται την λειτουργία της Ομοσπονδίας, απάντησε ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο της θα προσπαθήσει να φέρει περισσότερους αθλητές και αθλήτριες στο στίβο και ήδη έχει θεσπίσει νέα μέτρα που αφορούν την προστασία της υγείας των με σύμβαση με ιατρικό διαγνωστικό κέντρο στην Αθήνα και προτίθεται να  συνάψει συνεργασία και με άλλα κέντρα εκτός Αθηνών.
Η ομοσπονδία στους 6 μήνες της θητείας της έχει υποχρεώσει όλους τους ενεργούς συνδέσμους να εκδίδουν κάρτα υγείας των αθλητών και αθλητριών του δυναμικού τους.
Ο κύριος Τσώλος τόνισε ότι η ομοσπονδία έχει θέσει ως βασικό στόχο της, την εξωστρέφεια και την ανεύρεση χορηγών για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της και την ενίσχυση των αθλητικών  και κοινωνικών δράσεων της.
Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση
Ο Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων
            της ΟΕΒΑΣ
  Στέργιος Θ. Χατζηστέργου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ