ΑΟ Ακαδημία: Έγκριση αδειών εισόδου αναγνωρισμένων Αθλητικών φορέων στις σχολικές μονάδες

0
11

ΈΓΚΡΙΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ  2024-2025

 

 

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, οι εκπρόσωποι αναγνωρισμένων αθλητικών ομοσπονδιών και φορέων, οι οποίοι θα έχουν το δικαίωμα εισόδου στις σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας για το σχολικό έτος 2024 – 2025.

Μεγάλη τιμή για τον Αθλητικό Όμιλο Ακαδημία Κω αποτελεί η παρουσία της προπονήτριά μας, της κυρίας Ταμάρας Μαρίας Τουμπαζή ως εκπροσώπου για την καλλιέργεια δύο αθλημάτων, αθλημάτων στα οποία έχει διακριθεί τόσο ως αθλήτρια, όσο και ως προπονήτρια, των αθλημάτων της ποδηλασίας και του τριάθλου.

Οι εκπρόσωποι για το άθλημα της ποδηλασίας είναι συνολικά 50 για όλη τη χώρα, με τους 5 εξ αυτών να είναι για την περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου. Για το νησί μας, μόνη εκπρόσωπος, η κυρία Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, η οποία κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2024 – 2025, θα επισκεφθεί το σύνολο των σχολείων του νησιού μας, προκειμένου να διδάξει τους μικρούς και μεγάλους μαθητές την ιστορία, τον τρόπο διεξαγωγής και τους κανονισμούς του αθλήματος και να προωθήσει τις αξίες και τις γνώσεις που πηγάζουν από τους ολυμπιακούς και παραολυμπιακούς αγώνες.

Για το άθλημα του τριάθλου, οι εκπρόσωποι σε όλη τη χώρα είναι 26, με την κυρία Τουμπαζή να αποτελεί τη μόνη εκπρόσωπο σε όλη την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της καλλιέργειας ενός πολύ εντυπωσιακού αθλήματος, όπως είναι το άθλημα του τριάθλου.

Ευχόμαστε στην προπονήτριά μας, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία και σε αυτό το έργο που αναλαμβάνει.

Κως, το νησί του ποδηλάτου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ