Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά ΣΟΚ! «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο υπερμαραθωνοδρόμος Γιώργος Πάνος από την...

ΣΟΚ! «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο υπερμαραθωνοδρόμος Γιώργος Πάνος από την Ικαρία

11
17212

Άσχημο νέο στην αρχή του Σεπτέμβρη, ο αιφνίδιος θάνατος του Ικαριώτη Γιώργου Πάνου.

Ο Γιώργος Πάνος ενεργός δρομέας υπεραποστάσεων ήταν ένα κόσμημα για την αθλητική κοινότητα του νησιού μας, το οποίο πρέσβευε σε κάθε δρομικό γεγονός ανά την χώρα με πολλές συμμετοχές στο Σπάρταθλο αλλά και σε άλλες διεθνής συμμετοχές αποστάσεων.

Γιώργος Πάνος – Ο Ικάριος δρομέας των 490 χιλιομέτρων του 6ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου

41ο Σπάρταθλον: 379 συμμετοχές – Ανάμεσά τους και ο Ικαριώτης Γιώργος Πάνος

Ο Ικαριώτης Γιώργος Πάνος τερμάτισε για 8η φορά τον Διεθνή Υπερμαραθώνιο Σπάρταθλον

Ο Ικαριώτης υπερμαραθωνοδρόμος Γιώργος Πάνος τερμάτισε για έβδομη φορά στο Σπάρταθλον

Σοκαρισμένοι από το ”φευγιό” σου όλοι εμείς στην Ικαριακή Ραδιοφωνία σε αποχαιρετούμε και στέλνουμε τα πιο βαθιά συλλυπητήρια στην σύζυγο και τις δύο σου κόρες.

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς ψαροντουφεκάς στην Ναύπακτο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ψαροντουφεκάς από τη θαλάσσια περιοχή Κωστέικα στην Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας το πρωί της Κυριακής

Η σορός του ψαροντουφεκά επέπλεε στην επιφάνεια της θάλασσας με τους έντρομους λουόμενους να ειδοποιούν το Λιμενικό.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr στο σημείο έσπευσε άμεσα σκάφος του Λιμενικού Σώματος προσέγγισε το σημείο τον ψαροντουφεκά, ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου τον μετέφερε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Υγειονομικός έφυγε από «τούρμπο» καρκίνωμα στα 44 έτη

Κρήτη: Θρήνος για την χαμογελαστή Στέλλα που “‘έφυγε” νωρίς
Πέπλο πένθους έχει σκεπάσει το Νοσοκομείο Ρεθύμνου με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και ειδικά αυτό της ΜΕΘ, να θρηνεί τον χαμό της Στέλλας, που σε μικρή ηλικία έφυγε από την ζωή, έπειτα από μία σκληρή μάχη που έδωσε.

Το Σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη θλίψη για τον χαμό της αξιαγάπητης γυναίκας.

Εφυγες τοσο νεα…ζηλεψε ο χαρος την ομορφια και την καλοσυνη σου.Παλεψες ησουν μαχητρια.Ειναι μεγαλη η απωλεια για το νοσοκομειο μας και για την ΜΕΘ Ρεθυμνου.Υπομονη κσι κουραγιο στην οικογενεια σου.Ετσι γελαστη και ομορφη θελουμε να σε θυμομαστε. Καλο ταξιδι στο φως Στελλα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θανατική ποινή σε όσους ήταν υπεύθυνοι στην εκστρατεία του εμβολιασμού μια χαρά γνώριζαν όλοι τους απλά τα λεφτά ήταν πολλά

  2. Γιατί ΣΟΚ καθε μέρα και στιγμη συμβαινουν απο τοτε που υποχρεωσαν τον κοσμο να γινει πειραματοζωο

  3. Για όλα αυτά καλό είναι να βλέπουμε τα στατιστικά της ELSTAT. Γράφετε στο google «στατιστικά θανάτων» και μπορείτε να δείτε τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια και τι γίνεται τώρα.
    Spoiler. Από την 1-26 εβδομάδα του 2018 είχαμε 60616 θανάτους ενώ για το 2024 έχουμε 62351 μια αύξηση της τάξης του 2.8%. Και για να μην τρέξουν κάποιοι και μιλήσουν για τσιμπηματάκια το 2019 (που δεν είχε αρχίσει καν ο COVID) είχαμε για τις 26 πρώτες εβδομάδες 65495 θανάτους.

    • Κάνε και μια σύγκριση των καθημερινών θανάτων μέσα στην πανδημία με αυτών μετά. Ο ιός συχνά, ακόμα και σε ασυμπτωματικους, δημιουργεί μακροχρόνια προβλήματα στα όργανα τα οποία οδηγούν σε επιπλοκές ακόμα και μετά την ίαση. Το ότι κάποιος σας δίνει είδηση θανάτου και προσθέτει τη λέξη ξαφνικά, δε σημαίνει ότι τα εμβόλια φταίνε. Κουτοπόνηροι συνομωσιολογοι.

    • ασε ρε πονηριδη ουτε τον εαυτό σου δεν μπορεις να ξεγελάσεις που σου εχει πάει το σκ..ό στην κάλτσα μην σε βρει ξαφνικα και σενα…

      • Σώθηκε ο κόσμος από την πανδημία και έχετε σκυλιάσει πια που αναγκαστήκαμε να επιστρέψετε στη μέτρια και μίζερη ζωή σας.

  4. ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση κατά 9,1% σημείωσαν οι θάνατοι στην Ελλάδα το 2023 σε σχέση με το 2022 και πάει λέγοντας.
    Δε σας πιστεύει κανείς πια. 2 με 3 μείνατε.

  5. Τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά έλεγε η Παγώνη που ήθελε να εμβολιάσει ακόμα και τα παιδάκια! Πώς σας κορόιδεψαν έτσι ρε χάπατα?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ