Με βραβεύσεις και απονομές η 4η ημέρα του τουρνουά της Α.Ε Δικαίου για τον Γιάννη Μαύρο και την Χριστίνα Χανή

0
4569

Με απονομές και βραβεύσεις συνεχίστηκε η 4η ημέρα του τουρνουά της Α.Ε Δικαίου στη μνήμη του Γιάννη Μαύρου και της Χριστίνας Χανή αφού οι “κυανόλευκοι” θέλησαν να τιμήσουν την Elite Academy, την Ακαδημία Καλύμνου και την Datca που έδωσαν το παρών στην διοργάνωση όπως έκαναν και με τις υπόλοιπες ομάδες τις προηγούμενες ημέρες και θα κάνουν και αύριο στην ολοκλήρωση του τουρνουά.
Το παρών έδωσαν η Έπαρχος Κω, Ντίνα Σβύνου, η αντιδήμαρχος, Γεωργία Κασσιώτη, η περιφερειακή σύμβουλος, Διονυσία Κασσιώτη και ο πρόεδρος της κοινότητας Πυλίου, Νεκτάριος Χατζησεβαστός που έκαναν τις απονομές ενώ οι άνθρωποι της Ντάτσα με την σειρά τους θέλησαν να τιμήσουν και τις ομάδες και τους επισήμους όπως επίσης και τον προπονητή της Α.Ε Δικαίου, Δημήτρη Τζομάκα.
Η πρόεδρος της ομάδας στη μνήμη του Γιάννη και της Χριστίνας, έδωσε τα αναμνηστικά που ετοίμασε η Α.Ε Δικαίου στα αδέρφια τους, Χρήστο και Ειρήνη μέσα σε κλίμα συγκίνησης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα κορίτσια του Ιπποκράτη του Κώου με την παρουσία τους και με τις χορογραφίες τους έδωσαν ένα όμορφο χρώμα στο τουρνουά με την αυλαία να πέφτει αύριο.
Ώρα 18:00 ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (κορίτσια 2013-14-15)
Ώρα 19:00 ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (κορίτσια 2010-11-12)
Ώρα 20:15 ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 (εφηβικό)

πηγη: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ