Η Ακαδημία Κω στο Τρίαθλο που διοργάνωσε ο Δήμος Καλυμνίων

1
4748


ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

 

Τα διαπιστευτήριά της στο νησί της Καλύμνου άφησε αυτή τη φορά η Ακαδημία Κω, δίνοντας χρώμα στην όμορφη τριαθλητική δραστηριότητα που διοργάνωσε ο Δήμος Καλυμνίων, την Κυριακή 11 Αυγούστου στο Καντούνι.

Επειδή το αγώνισμα του τριάθλου είναι συνυφασμένο με την προπονήτρια της Ακαδημίας Κω, κας Ταμάρας Μαρίας Τουμπαζή, η ομάδα δεν μπορούσε να μην παρευρεθεί και να μην στηρίξει με την παρουσία της το γειτονικό μας νησί.

Έτσι, με μία πολύ μεγάλη, για ακόμα μία φορά φέτος, αποστολή, αποτελούμενη από 9 αθλητές και 16 συνοδούς, για τη μετακίνηση της οποίας στον αγωνιστικό χώρο χρειάστηκαν 3 ΙΧ και 2 ταξί, η Ακαδημία Κω συμμετείχε στην τριαθλητική δραστηριότητα αφήνοντας για ακόμα μία φορά τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αγωνιστικά, στην κατηγορία των μικρών κοριτσιών, η Ειρήνη Δραμουντανή από την Κέφαλο, στην πρώτη της αγωνιστική παρουσία τερμάτισε στη δεύτερη θέση, η Έλενα Νίκη Σταυράκη στην τέταρτη και η Διονυσία Σκαλέρη στην έκτη θέση.

Στις δύο κατηγορίες των αγοριών που αγωνίσθηκαν, οι αθλητές της Ακαδημίας διέπρεψαν κατακτώντας τις πρώτες θέσεις, με τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου για το 2024 στην ποδηλασία, Μιχαήλ Άγγελο Χριστοδούλου και Δημήτρη Ροΐδη.

Στη μικρή κατηγορία, πέραν από την πρώτη θέση του Μιχαήλ Άγγελου Χριστοδούλου, την 4η θέση κατέκτησε ο Δημήτριος Χονδρομπίλας ενώ στη μεγάλη κατηγορία, την πρώτη θέση του Δημήτρη Ροΐδη συμπλήρωσαν ο Βασίλης Νικηταράς στη δεύτερη, ο Σταμάτης Σκαλέρης στην τρίτη και ο Βασίλης Τοπούρης στην τέταρτη θέση.

Την αθλητική δραστηριότητα στην Κάλυμνο εκτός από την Ακαδημία Κω, τίμησε με την παρουσία της από την Κω και η ομάδα του Ασκληπιού, με 5 αθλητές και 2 συνοδούς.

Η Ακαδημία Κω τιμής ένεκεν για την προσπάθεια του Δήμου Καλυμνίων, επέδωσε στον Δήμαρχο κο Ιωάννη Μαστροκούκο, το νόμισμα της ομάδας και μία φανέλα αποστολών της ομάδας, ώστε να κοσμούν το γραφείο του. Νόμισμα της ομάδας επιδόθηκε και στον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου, κο Δημήτριο Βολονάκη.

Μετά την αγωνιστική δραστηριότητα, αθλητές και συνοδοί απόλαυσαν τις ομορφιές της περιοχής στο Καντούνι, με μπάνιο και καλό φαγητό στις ταβέρνες της περιοχής.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Jacksons Beach Bar Restaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, cafe Delicious στο Πυλί, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα – έπιπλο – πόρτες HOF), την εμπορία φρούτων Νικολένδρη, τους Αφούς ΚΟΡΚΗ και το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε., που στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών και του σωματείου μας.

Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Κω και την ΑΝΕΜ για την έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, η οποία ανέρχεται στο 50% του κόστους (8€ μετ’ επιστροφής).

Δίνουμε ραντεβού για το επόμενο αθλητικό γεγονός.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

ΚΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ