«Ερυθρόλευκη τρέλα» και στην Κω για τις Ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού

25
7724

«Κοκκίνισε» και η Κως με τα Ευρωπαϊκά κύπελλα του Ολυμπιακού

Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχτηκαν οι φίλοι του Ολυμπιακού τα Ευρωπαϊκά κύπελλα αφού πλήθος κόσμου βρέθηκε στο λιμάνι, απέναντι απ’ το Δημαρχείο για να φωτογραφηθεί με το τρόπαιο του Conference League και του Υouth League.
Με πορεία απ’ τα “δελφίνια” μέχρι και τον χώρο που τοποθετήθηκαν τα κύπελλα οι ερυθρόλευκοι οπαδοί έδωσαν παλμό, με συνθήματα, βεγγαλικά και τραγούδια και στην συνέχεια με υπομονή φωτογραφήθηκαν όλοι με τις “κούπες”.
Το παρών έδωσαν και αρκετά μέλη απ’ την οικογένεια του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου και χειροκροτήθηκαν θερμά αφού ο Κώος προπονητής ήταν πρωτεργάτης για τον τίτλο του Youth League ως προπονητής της ομάδας νέων ενώ ήταν και άμεσος συνεργάτης του Μεντιλίμπαρ στην πρώτη ομάδα.

Πηγη: https://www.kostv.gr

25 ΣΧΟΛΙΑ

    • όσο ζεις θα κλαις μόνος σου
      και θα αναλογίζεσαι τι παραπάνω έχει η ομάδα των λιμεναργατων που σήκωσε ευρωπαϊκό

      • …7 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα…εσύ μείνε με το Milko cup..βλέπε Καραπαπά, διοργάνωση μικρών ομάδων..βλέπε Τσουκαλά

    • είπε ο απόγονος του πατακου ενώ φίλησε το κάδρο του που η χούντα τον οδήγησε στο Γουέμπλεϊ με όπλα και δοσίλογια
      οι χειρότεροι οπαδοί του πλανήτη ειστε

      • Ναρκωτικά, δολοφονίες μαρτύρων , παράγκα.
        Εγκληματικές οργανώσεις μελών της θύρας 7, δολοφονία Λυγγερίδη , μέλη του ερασιτέχνη Ολυμπιακού φυγάδευαν εγκληματικά στοιχεία. Στόχος δολοφονικής επίθεσης και θύμα της γνωστός οπαδός και μέλος της θύρας 7. Οι οπαδοί του θρήνου » επιστιμοναις » Απόγονοι του 6ου στόλου…

      • Γαύρε ‘επιστήμονα’ επειδή μιλάς για χούντα, για το… ‘Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού 21ης Απριλίου 1967’…έχεις να μας πεις τίποτα; Η ομάδα σου έπαιρνε δανεικά και αγύριστα από τη χούντα για να χτίσει γήπεδο στο ρέντη και τελικά έκανε μεταγραφές! Πες μας για αυτά ρε ‘επιστήμονα’!!

      • Πειραιώτη πονάς…και φταίει ο …..ξέρει η….εκεί στα στενά δρομάκια στα Καμίνια

    • κοίτα ρε φουκαρά που έχεις διαλυθεί σε όλα πλην του μπάσκετ τα αθλήματα …..και άσε τις Αμερικές και τις Ινδίες……ταλαίπωρε!!!!!

    • Ρε ελαφρόμυαλα ανθρωπάκια, πάει η εποχή που πάλευαν για την φανέλα και μάλιστα ήσαν ντόπιοι στην κάθε ομάδα.
      Τώρα οι κάθε καρυδιάς καρύδι, άσπρος,μαύρος πορτοκαλί πάει σε μια ομάδα για να τα τσεπωσει και του χρόνου θα πάει στην αντίπαλο για περισσότερα φράγκα.
      Και κάθεστε εσείς τα βούρλα και βρίζετε ο ένας τον άλλον και σκοτώνεται κόσμος για μακακίες.
      Είσαστε όλοι ζωντοβολα που σας εκμεταλευονται κάτι εφοπλιστές και βιτσιόζοι παραλήδες.

  1. Τί ειδωλολατρικές και μεσαιωνικές καταστάσεις είναι αυτές. Τέτοιες συνθήκες δεν αξίζουν ούτε στα γήπεδα. Οι αρχές θα έπρεπε να γνωρίζουν και να φροντίζουν καλύτερα τον πολιτισμό, την παιδεία, και τον δημόσιο χώρο.

  2. είστε για γέλια και για κλάματα μαζί.Στα συλλαλητήρια για νοσοκομείο και σκουπίδια δεν ήρθε και δεν θα έρθει κανείς.Για τέτοιες ανοησίες το λιμάνι δεν σας χωράει.Οταν το μυαλό του ανθρώπου γίνεται κουρκούτι.

  3. Σιγά ρε γαυρακια, τι να πούμε κι εμείς οι ΒΑΖΕΛΟΙ με τόσα Ευρωπαϊκά που έχουμε πάρει στο μπάσκετ? Πήρατε τώρα μια φορά στα χίλια χρόνια ένα ευρωπαϊκό και χ…..πάνω σας!Όταν γίνετε κι εσείς ΕΠΤΑΣΤΕΡΟΙ,πράγμα το οποίο είναι αδύνατον, μετά να μιλάτε! Προς το παρόν ΜΟΥΓΚΑ!!!

  4. γελάω με τους βαζελους που γράφουν για μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός έχει ευρωπαϊκούς τίτλους σε όλα τα αθλήματα. μας έλειπε το ποδόσφαιρο το πήραμε και αυτό. και όπως είχε πει και ο αξεπέραστος Δημήτρης Μητροπάνος στην Ελλάδα δύο ομάδες υπάρχουν. ο Ολυμπιακός και τα δεύτερα του! Φιλάκια !

  5. Όσοι φανατίζεστε τόσο πολύ με τα αθλητικά είστε πραγματικά για κλάματα. Έτσι κάπως κάποτε κάνατε και για τα κόμματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ