Λίλα και Μαρίνου στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για το Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Κ-18

0
4889
Το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Μάριμπορ της Σλοβενίας θα διεξαχθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ- 18, όπου θα συμμετάσχει και η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας, στην αποστολή της οποίας βρίσκονται μία αθλήτρια και ένας αθλητής από τα Δωδεκάνησα.
Πρόκειται για τον Χούμπερτ- Έρικ Λίλα του Εύδαμου Κω που θα αγωνιστεί στα 400μ. και την Ειρήνη Μαρίνου της Ένωσης Καζώνης- Κάλυμνος που θα αγωνιστεί στον ακοντισμό.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ αναφέρονται τα ακόλουθα:
Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Κ18 θα γίνει στις 6 Ιουλίου στο Μάριμπορ της Σλοβενίας. Το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας στη διάρκεια της συνεδρίασής του ενέκρινε την ελληνική αποστολή, που θα λάβει μέρος στη διοργάνωση.
Η ομάδα μας αποτελείται από αθλητές και αθλήτριες, που έχουν ήδη πετύχει τα όρια πρόκρισης και θα κάνουν έναν ακόμη δυνατό αγώνα, καθώς και από παιδιά που κυνηγούν την επιβεβαίωσε για τη διοργάνωση στην Μπάνσκα Μπίστριτσα.
Οι διοργανωτές ενημέρωσαν τις Ομοσπονδίες μέλη της ABAF, πως στο πρόγραμμα των αγώνων εντάχθηκε και το αγώνισμα των 200μ. και 400μ. εμπόδια, τα οποία δεν διεξάγονται (όπως και το επί κοντώ) στα Βαλκανικά Κ18.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ